Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 637 500
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 190
Ох Аман,извинявай,че цитирай теб-просто не погледнах кой е постнал-само прочетох поста.Искаше ми се да ми отговори Вапор по същество,вместо да се говорят глупости за тайландските педофили и за българските такива. Но аз говоря с омраза,като ислямофоб и затова съм против педофилията само при мюсюлманите,че дай да ми обърнеш внимание на педофилията у нас и на други места.
Следващият път ще съм по-внимателна и няма да включвам твои постинги в цитатите. За съжаление бг-мамма няма опция игнор,или поне аз не я намерих,а и ти така или иначе постваш върху всеки пост-много е трудно да те избегне човек.Ай,хев а найс дей
можеше да се въздържиш и да не ми отговаряш, но не ти е в стила.   Laughing друго си е ти да напишеш нещо по същество. ай и ти.
но така е, като не желаеш да ти отговарям, не задавай въпрос към мен. Като си задала, тогава ще получиш отговор.

От много много хиляди хора, има брак с малолетни в близо 50 случая. Това май е доста малък проент.

Таис:
Относно Мохамед, нека се поинтересуваме, кога са се женили хората  изобщо по това време? Смятало се е, по онова време, че при първа менструация жената вече е готова за брак и детеносене.
Ето възраст на която християнски известни кралици са се женили в християнския свят:

" .. in 1396, Richard II of England was joined in marriage to young Isabel of France, who had been 7 years old

Bianca of Savoy, Duchess of Milan was married aged 13 (1350), and aged 14 when she gave birth to her eldest son, Giangaleazzo (1351).

Theodora Comnena was aged 13 when she was married King Baldwin III of Jerusalem (1158).

Agnes of France was 12 when, widowed, she was married to Andronicus Comnenus, Byzantine Emperor (1182).

St Elizabeth of Portugal was aged 12 when she was married to King Denis of Portugal and gave birth to three children shortly thereafter.

Caterina Sforza was betrothed aged 9, married aged 14, and gave birth aged 15.

Lucrezia Borgia was married to her first husband aged 13 and bore a son within a few years.

Beatrice d'Este was betrothed aged 5 and married aged 15.

Та явно не е до ислям само това с детските бракове, а по-скоро до примитивност, липса на образование, архаизъм и тн.  тъй като в примитивните общества от всякакви религии също се женят под 16 години.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 09:22 от OX'AMAH

# 8 191
Добре де, западняците не искаха българи и румънци, а сега с отворени обятия приемат всичко.

# 8 192
Добре де, западняците не искаха българи и румънци, а сега с отворени обятия приемат всичко.
тук в темата се твърди че много са ни искали. 

# 8 193
Цитат
Скрит текст:
Фенките на мигрантите тук отказват да обсъждат зачестилите случаи на изнасилвания, сега ще подминат и тази информация. Щото е много удобно да се правиш на толерантен и да си измиваш ръцете с кухи фрази като ''културно-религиозни особености''. Нали не са твоите дъщери.

Имам чувството, че бежанците се случват за пръв път и досега ги е нямало и нищо не е било обсъждано. Като изключим "културно-религиозните особености", има и други съображения и за това се е писало доста.
2012 - http://www.irinnews.org/report/95902/jordan-early-marriage-a-cop … r-syrian-refugees
 ИРИН -   https://en.wikipedia.org/wiki/IRIN
2014 - http://www.theguardian.com/global-development/2014/jul/16/child- … a-refugees-jordan
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-28250471

и т.н, и т.н. Не са мои дъщери, но има интервюта и с родители, и с двойки. Само заради "тъпата мюсюлманска педофилия" е, заради нищо друго.
и аз това се чудя, все едно България не е имала сума ти войни само миналия век. Все едно не сме били и ние бежанци и не сме приемали и ние бежанци, все едно не е имало война при нашите съседи...Просто сега пресата настройва и обработва хората, че това са омразни хора.
Тази тема е култова Laughing Laughing.
Забелязвам, че само престъпниците са бежанци. Това че и жертвите са бежанци, не се споменава тук във форума. никой не казва, ох горките бежанци, изнасилват ги. А Бежанците изнасилват!!! При все, че и двете са верни, удобно се забравя и към жертвите няма нито милост нито съчувствие.
Форумът е от майки, милосърдна и състрадателна част от обществото.  Laughing Laughing
Двете милосърдни и интелигентни дами не смятат ли,че на жените и децата,които са дошли като бежанци в цивилизованите държави трябва да се осигури закрила от варварските " културно-религиозни особенсти" на собствените им общества,а не да се легализира педофилията и детската проституция,щото те така са свикнали?Да видях линковете-те били съгласни,видиш ли! По-добре им било така и затова бащите им ги изпоженили. Бащите им-не те самите. Деца под 14 години не могат да формират валидни волеизявления и дори да са се съгласили-няма значение. Това са деца и трябва да се закрилят,не държавата да одобрява продажбата им за сексуални услуги! Кое не разбирате точно-майки сте!Бежанците изнасилват и техни и наши-за никого това не е приемливо,дори ако го наричате брак!
В българският закон за бежанците се казва,че всеки който стъпи на българска земя,дори ако е бил роб в собствената си страна и това е било законно-се освобождава,защото в България няма робство и ние няма да толерираме това у никого! Това е същото.
Аз още давам заето след новината за ''законите'' в Холандия. Нарочно слагам думата в кавички, защото това, което те допускат, е гавра с правото и всякакви конвенции за защита на децата. И то за кво? За да могат някои мюслита-педофили да си начешат крастата  Sick

Фенките на мигрантите тук отказват да обсъждат зачестилите случаи на изнасилвания, сега ще подминат и тази информация. Щото е много удобно да се правиш на толерантен и да си измиваш ръцете с кухи фрази като ''културно-религиозни особености''. Нали не са твоите дъщери.

Да обаче и в България има 15-16 годишни млади майчета с по две-три деца.
К`во му се казваше???
"Особености на етноса "май.

Има много голяма разлика между нискообразовано малцинство,което се .... айде да не казвам какво като зайци,с цел получаване на ранни социални помощи и държавно одобрение на "бракове" с малолетни.Първото се преследва от закона /поне в България всякакви полови сношения с лица под 14 годишна възраст се считат за изнасилвания/-тук оставям настрана колко е трудно правоприлагането,когато тези особи прикриват престъпленията-/няма начин просто полицията да ги дебне къде и кой-кого клеца-то няма полиция за убийства да разследва/Когато такива случаи биват разкрити-закона е категоричен. В Холандия от друга страна,явно се дава някакъв вид одобрителна държавна санкция на тези " бракове" и тук също някои съфорумки явно ги одобряват " защото те у тях така си правят и били на зор". Каквото и да им е-това трябва да продължава да бъде престъпление,защото няма начин да разрешиш на държавно ниво педофилията за някои елементи,а на други да я забраниш. Това да не ви е марихуана за медицински цели? След това,което става в Холандия-очаквам легализиране на педофилията по всичките земни кълбета и нашите дъщери също няма да са защитени. /аз нямам дъщеря лично,но казвам нашите,а не вашите,защото са си наши деца те-не мога да ги деля/

Стига вече с тази педефилия,разходете се до Тайланд да видите западни туристи на секс туризъм,ходят точно заради педофилията,отделно в Дания си имат партия!
Неразбрахте ли ,че тези хора са употребени за нечии цели?!
Преди няколко дена в Египет разговарях с сирийка бежанка,та тя каза ,че им обещавали, в Германия по
3000 евро на месец без да работят,така и не разбрах кои са ТЕ?
Скрит текст:

# 8 194
Ние можем и за гадаем кои са те, но службите би трябвало да знаят Wink.
По всичко обаче личи, че проспаха началото.
Аз пак да се върна и на думите на Орбан, че в Пакистан и Афганистан тече рекламна кампания за хубавия и лесен живот в Европа.

# 8 195
Ох Аман,извинявай,че цитирай теб-просто не погледнах кой е постнал-само прочетох поста.Искаше ми се да ми отговори Вапор по същество,вместо да се говорят глупости за тайландските педофили и за българските такива. Но аз говоря с омраза,като ислямофоб и затова съм против педофилията само при мюсюлманите,че дай да ми обърнеш внимание на педофилията у нас и на други места.
Следващият път ще съм по-внимателна и няма да включвам твои постинги в цитатите. За съжаление бг-мамма няма опция игнор,или поне аз не я намерих,а и ти така или иначе постваш върху всеки пост-много е трудно да те избегне човек.Ай,хев а найс дей
Само слабият мрази,умният изучава  безпристрастно враговете си!Защо си ислямофоб?

# 8 196
Аз пак да се върна и на думите на Орбан, че в Пакистан и Афганистан тече рекламна кампания за хубавия и лесен живот в Европа.
И не само там,затова казвам,че тези хора някои ги употребява !Вижте кои извлича девиденти от хаоса,в него търсете грешката и решението?

# 8 197
тук в темата се твърди че много са ни искали. 
Да само като временна работна ръка да берем ягоди.

# 8 198
кой печели е въпросът...Cui bono. Виждам няколко печеливши от ситуацията --Ердоган, Путин, едрия бизнес (евтина нелегална работна ръка) - о той може да си изнесе бизнеса в пакистан, а не да пренася пакистан при бизнеса; разни мразители на запада (подобни на Осама бин Ладен), каналджийските мафии (това май се оказва голям бизнес)...Това е което ми хрумва.

# 8 199
Не искаха българи и румънци, защото се страхуваха да не отидат само такива, които ще им източват социалните фондове.
Не съм съгласна, че ги приемат с отворени обятия. Просто състрадателните хора там съчувстват на истинските бежанци. Но сега, когато се изсипаха много повече разни други пришълци нормално е и те да са изплашени, дори и някои да не го показват.
Но аз не мога да разбера много от списващите тук - някои дори са убедени, че правителствата нищо не правят и са оставили нещата на самотек. Ами не вярвам че е така - освен, че си решават текущите задачи/ най вече в международен план/,  в момента имат много по спешни задачи от това, да наказват и съдят изнасилвачи и побойници. Трябва да настанят тези хора някъде, да ги хранят и да започнат с отсяването. За това се иска време, това са все пак стотици хиляди хора. И въпреки тези проблеми към убедена, че те си имат внедрени хора от специалните служби/ възможно е и имигранти от старо поколение/, което следи най съмнителните. Въобще имат си много начини да намалят опасностите най вече за местните хора.
Много е неприятно всичко, което се случва за местните и за истински нуждаещи се хора от закрила. Продължавам да вярвам, че ще се справят с проблемите си макар и след време и се моля за здравето и живота на местните хора.

# 8 200
Само слабият мрази,умният изучава  безпристрастно враговете си!Защо си ислямофоб?

Ислямофоб съм според форумката,с която разговарях-затова съкратих поста й като го казах този път аз. Това се нарича сарказъм.
Ти сериозно ли ми даваш съвети какво да правя ако искам да съм  умна,без да си прочела другите ми постове? При положение,че когато аз говоря за закони и как трябва да се третират жените и децата бежанци цивилизовано,ми говориш как в Тайланд педофилията била основа на туризма,а в Дания имали партия-значи не е новина и се случват такива неща. Ами права си- не е голяма работа педофилия с държавно одобрение.Какво сме се захванали с това./това също е сарказъм/ Wink

# 8 201
Никъде в Европа педофилията не е законна. Преследва се от закона. Нито във Франция, нито в Холандия. Ако имате данни, моля дайте линкове, които показват, че законът позволява бракове с 14 годишни, примерно.

# 8 202
Не искаха българи и румънци, защото се страхуваха да не отидат само такива, които ще им източват социалните фондове.
Не съм съгласна, че ги приемат с отворени обятия. Просто състрадателните хора там съчувстват на истинските бежанци. Но сега, когато се изсипаха много повече разни други пришълци нормално е и те да са изплашени, дори и някои да не го показват.
Но аз не мога да разбера много от списващите тук - някои дори са убедени, че правителствата нищо не правят и са оставили нещата на самотек. Ами не вярвам че е така - освен, че си решават текущите задачи/ най вече в международен план/,  в момента имат много по спешни задачи от това, да наказват и съдят изнасилвачи и побойници. Трябва да настанят тези хора някъде, да ги хранят и да започнат с отсяването. За това се иска време, това са все пак стотици хиляди хора. И въпреки тези проблеми към убедена, че те си имат внедрени хора от специалните служби/ възможно е и имигранти от старо поколение/, което следи най съмнителните. Въобще имат си много начини да намалят опасностите най вече за местните хора.
Много е неприятно всичко, което се случва за местните и за истински нуждаещи се хора от закрила. Продължавам да вярвам, че ще се справят с проблемите си макар и след време и се моля за здравето и живота на местните хора.
+100! Именно! Категорично тези хора се следят, проучват и болшинството ще бъдат върнати и депортирани. Това че Европа е разграден двор, е абсолютен мит и недоразбиране на ситуацията. Напротив, трудно се влиза и още по-трудно се остава, особено в шенгенови държави. Внедрени кадри също има със сигурност.

# 8 203
Никъде в Европа педофилията не е законна. Преследва се от закона. Нито във Франция, нито в Холандия. Ако имате данни, моля дайте линкове, които показват, че законът позволява бракове с 14 годишни, примерно.
У нас е законна май. Щото не знам да има осъден забременител на 14-годишна майка. http://www.vestnikataka.com/?module=displaystory&story_id=74 … &format=print

# 8 204
Но аз не мога да разбера много от списващите тук - някои дори са убедени, че правителствата нищо не правят и са оставили нещата на самотек. Ами не вярвам че е така - освен, че си решават текущите задачи/ най вече в международен план/,  в момента имат много по спешни задачи от това, да наказват и съдят изнасилвачи и побойници. Трябва да настанят тези хора някъде, да ги хранят и да започнат с отсяването. За това се иска време, това са все пак стотици хиляди хора. И въпреки тези проблеми към убедена, че те си имат внедрени хора от специалните служби/ възможно е и имигранти от старо поколение/, което следи най съмнителните. Въобще имат си много начини да намалят опасностите най вече за местните хора.
Права си,че правителствата правят каквото е възможно,а то не е много в момента-ние всички сме в цайтнот и действаме като при война,а война уж няма. Истина е,че физически е почти невъзможно насилници от всякакъв вид да бъдат контролирани от силите на реда-много са,но най-страшното е,че вместо да се признае,че имаме проблем,който не можем да решим в момента,се надигат гласове да кажат,че това не е всъщност чак такъв проблем и вместо да се наказват толкова много престъпници-дай да смекчим законите и да споменем,че такива неща се случват. Това води бързо и сигурно до загубата на човешкото лице на Европа първо. Демократичната Европа не само не е в състояние физически да защити хората на нейна територия-местни и бежанци,но постепенно се отказва от цивилизационните си постижения. Това ме плаши

Общи условия

Активация на акаунт