Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 577
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 610
Нека ги променят, време беше. Просто са си чакали явно повод. При нас четиричленно австрийско семейство на социални помощи получава 2200 евро на месец. Ако мислите, че боли по-малко, защото са местни, ами не, същият обир е. При нас правата на социални помощи ще преразглеждат (да доуточня, де, че май не стана ясно какво имам предвид).

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 11:12 от Ли Лу

# 8 611
допускам, че с преводач може да се разбере.  Grinning
Аз съм с 5 езика.

Отдавна писах в темата, че се променят Законите.
За съжаление е вече късно, едва ли ще са особено ефективни.

# 8 612
И аз съм с гугъл преводач, но не ми извади коментарите, затова попитах.

Атаките над християните, от страна на мюсюлманите, в лагерите са се увеличили толкова много, че шефът на полицията Jörg Radek (deputy head of Germany’s police union) е заявил, че мигрантите трябва да бъдат разделяни според религията им.
Чудно ми е как мислят, че ще се интегрират тези хора?

# 8 613
Не бих нарекла Меркел изкукуригала бабичка, а политик, който няма избор. Основната линия от репликите й  на даденото по-нагоре видео е 'да не се страхуваме', проникването на исляма в дома ни е незибежен, но да не се страхуваме- трябва да имаме кураж да ходим на църква и и да сме християни.  

Хайде сега, какво ще помогне ходенето на църква (в материален аспект) - избитите в църквата в Батак, даже не са избивани от етнически турци, ами от българи мюсюлмани, за които религията е била по-важна - Ливан и Египет и други страни са имали християни - а сега четем, как арабите християни са подлагани на всякакви ужаси дори ако са се добрали до Европа, но в лагери за нашественици.
Да не ме баннат - затова ви казвам "Лозето не ще молитва, а мотика". Сега някои, че я виждат мотиката като плакати с "добре дошли"..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 8 614
  • DE
Цитат
"Полага се" в какъв смисъл? Германците са длъжни да осигурят за децата си, а на мигрантите държавата им осигурява мезонета?
Коментирах, че има законови изисквания за квадратура на човек от семейство, но това не означава, че няма изключения. Просто се следи стриктно от агенциите за наемане на жилища.
Друг е въпроса с мигрантите, там не съм запозната и не мога да коментирам, но като виждам как са ги наблъскали в някакви спортни зали. Ми е много интересно как тези жени, деца и мъже ще имат някакво лично пространство.
Хората споделиха, че в спортна зала в училище са настанени мигранти. Не проумявам с какъв акъл са набутали тези преобладаващо млади мъже от друга култура при децата си  Shocked

# 8 615
Нека ги променят, време беше. Просто са си чакали явно повод. При нас четиричленно австрийско семейство на социални помощи получава 2200 евро на месец. Ако мислите, че боли по-малко, защото са местни, ами не, същият обир е. При нас правата на социални помощи ще преразглеждат (да доуточня, де, че май не стана ясно какво имам предвид).
По-малко боли като са местни, разбира се. Неработоспособни и болни хора ще има винаги и е задължение на обществото да се погрижи за тях. Но не и за хората от още два други континента, които в един момент решават, че искат да живеят на едно определено място в Европа, защото там се живее по-добре без да се работи. Местните на социални помощи се надявам, че не мразят хората, които ги издържат и не се канят да ги обезглавяват....

# 8 616
Скрит текст:
Не бих нарекла Меркел изкукуригала бабичка, а политик, който няма избор. Основната линия от репликите й  на даденото по-нагоре видео е 'да не се страхуваме', проникването на исляма в дома ни е незибежен, но да не се страхуваме- трябва да имаме кураж да ходим на църква и и да сме християни. 

Хайде сега, какво ще помогне ходенето на църква (в материален аспект) - избитите в църквата в Батак, даже не са избивани от етнически турци, ами от българи мюсюлмани, за които религията е била по-важна - Ливан и Египет и други страни са имали християни - а сега четем, как арабите християни са подлагани на всякакви ужаси дори ако са се добрали до Европа, но в лагери за нашественици.
Да не ме баннат - затова ви казвам "Лозето не ще молитва, а мотика". Сега някои, че я виждат мотиката като плакати с "добре дошли"..... ooooh! ooooh! ooooh!

Според мен посланието е да  да се молим на Господ, да не разчитаме на политиците.

# 8 617
Нали щяха да отказват бежански статут на криминално проявени?
Ако решат, много лесно ще оправят нещата. Гледах оня ден някаква статистика тук, че през 2010 около 4000 отказа е имало само на хора с криминален регистър. Едва ли в Германия е различно.

Местните на социални помощи се надявам, че не мразят хората, които ги издържат и не се канят да ги обезглавяват....
Е, някакви необразовани агресивни хора ли ще определят цялата политика около бежанците. Както си имаме нашите асси-та (take a smile не може да не е виждала асоциалните германци, които по двайсет години не работят и също са обградени с деца, бира и цигари), така и те си имат мърша в стадото. Не може да наричаш два милиарда изнасилвачи примерно, защото вярват в друго. Това е основният проблем в цялото нещо. И ето, хванали на видео един пикльо, който заплашва, трясват му досие и му отказват обежище. Не е сложно хич, само да поискат.  Simple Smile

# 8 618
Руската федерация одобри използването на въоръжени сили срещу Ислямска държава:

"Искането за използване на сила е внесено от президента след проучване на голям брой руски граждани, които са се присъединили към терористични групировки, борещи се в Сирия, посочи Иванов.
По думите му става въпрос за хиляди потенциални терористи, като националната сигурност на Русия ще бъде под заплаха, ако те се върнат на нейна територия.
Според Иванов руската армия ще използва своите военни самолети, за да удря терористични цели по искане на сирийското правителство. Той подчерта, че за разлика от водената от САЩ коалиция от държави, намесата на Русия е поискана от Сирия в съответствие с международното право."

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/ru … -v-siriia-6043178

# 8 619
  • София

Обирът може да е еднакъв в частта си, че са помощи, но това е 4 (!) членно семейство (а не 14 членно)- съответно и помощите, които ще получи са в пъти по- ниски. Друг е въпросът, че от тези 2 деца има голяма вероятност поне едното да има образование и съответно добри доходи, от чиито данъци ще се издържа системата.
Сега да погледнем и едно "бежанско" семейство (например пакистанско)- поне 10 човека, от които (евентуално) работи само мъжът. На жената не и е позволено. Тя е инкубатор, част от собствеността. Имат 4 щерки (разбира се, те никога няма да работят), защото... познахте- религията им не го позволява. Остават 4 момчета, които ще се оженят за пакистански момичета, защото такива са порядките (отново). Тези момичета ще дойдат с пакистанската си рода и .... ще раждат...
Извинявам се, но някак нещата са ми различни.
А като се прибави и агресията на "бежанците", като се прибавят нежеланието за интеграция, лесното вадене на оръжия и "мъжественото" поведение спрямо жените (да, за изнасилванията говорим), силата на тълпата, неконтролируемостта.... ми, не- далеч различно ми изглеждат

# 8 620
  • България
Е, има и нещо положително в цялата работа. Българите с мозък, ще започнат да си остават в България, а не да ходят по Западна Европа. Може пък България да дръпне по този начин - имаме нужда от умни хора, определено! Важното е да продължим да отстояваме правата си да не се ислямизираме. България е християнска държава и такава трябва да си остане. Вярата ни в Бог и Христос ни е запазила през вековете, трябва да ни запази и сега.
 Popule и аз за тази сламка съм се хванала- дано да си останат тук+да пазим границите си и да оправим нашата държава, че не ни чака нищо хубаво- Турция ги пуска, ясно е, ако стане и това "Австрия е готова да затвори границите си, ако и Германия направи това", ще станем санитарна зона. За мен Германия е куц кон, заложихме на тях някога и загубихме много, сега потъват като Титаник.
Може би само съюз на Източноевропейските държави, които са в EC, плюс Сърбия ще ни спаси.
 Далеч от Русия и САЩ.  Но като чета, че има планове въздушното ни пространство да се пази от други, направо ми се повдига. Кой ще е другия е ясно. Отдавна се опитват да го направят.
 http://www.moreto.net/novini.php?n=302569
  http://news.ibox.bg/news/id_1247179943
"Ако властите в Германия затворят границите и се стигне до струпване на бежанци тогава ние ще бъдем принудени да затворим границите, включително и да използваме сила" Конвенции, монвенции, добре си ги четат хората, че всяка държава има право да се пази. Само ние регистрираме над 90% паразити.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 11:55 от MoiraineD

# 8 621
Скрит текст:
Скрит текст:
Не бих нарекла Меркел изкукуригала бабичка, а политик, който няма избор. Основната линия от репликите й  на даденото по-нагоре видео е 'да не се страхуваме', проникването на исляма в дома ни е незибежен, но да не се страхуваме- трябва да имаме кураж да ходим на църква и и да сме християни. 

Според мен посланието е да  да се молим на Господ, да не разчитаме на политиците.
[/spoiler]
посланието й е да не се предаваме.......
без  'добре дошли' нямаше как да мине. Това беше най- благовидния вид, под който да се замаскира предстоящата инвазия, която беше неизбежна. Как иначе ще принудиш народа да запази самообладание и спокойствие?
Замисляте ли се, че в интервюто се говори за 4 мил. мюсюлмани. А Германия е 80 милиона. Как ви се вижда съотношението, че чак за страх, дебати, присъствие на исляма/ ислямизация да се говори?  Wink

# 8 622
Руската федерация одобри използването на въоръжени сили срещу Ислямска държава:

"Искането за използване на сила е внесено от президента след проучване на голям брой руски граждани, които са се присъединили към терористични групировки, борещи се в Сирия, посочи Иванов.
По думите му става въпрос за хиляди потенциални терористи, като националната сигурност на Русия ще бъде под заплаха, ако те се върнат на нейна територия.
Според Иванов руската армия ще използва своите военни самолети, за да удря терористични цели по искане на сирийското правителство. Той подчерта, че за разлика от водената от САЩ коалиция от държави, намесата на Русия е поискана от Сирия в съответствие с международното право."

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/ru … -v-siriia-6043178

Друг е въпросът каква е легитимността на сирийското правителство и какъв процент от гражданите го искат. Определено ИД не са единствените, които искат да отстранят Асад, останалите просто са бомбандирани с варелови бомби и нямат думата.

# 8 623
Ами като гледам протестите на германци в някои градове страх си ги е хората с пълно основание.
                   http://news.ibox.bg/news/id_48752042
Както вече стотици пъти беше написано,мюсюлманите се развъждат бързо  като...вие си знаете.В статията пише,че повече от 100''бежанки'' у нас са бременни.Техните стотици хиляди ''бежанки''в Германия,а и в др.страни на зап.Европа тепърва ще забременяват,я от любов,я от изнасилване.Като се замислим бързо,бързо 4те млн.мюсюлмани ще настигнат и надминат 80млн.немюсюлмани.
Аз си мисля може ли еднолично Меркел да взима решения,или тя е нечий официален говорител?
За мен положението с цензурата в момента в Германия си е чиста диктатура!

# 8 624
  • София
Тук ли четох за самолетите, за запазените за депортираните полети,които останали празни?

Общи условия

Активация на акаунт