Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 554
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 730
  • България
MoiraineD, не усетих, че е сърказъм, извинявай. Това е един от недостатъците на виртуалната комуникация. Laughing Peace
ОК, но твоите постове все още ги чета и ако може пак да те помоля, да не връщаш нещата с донорите или пък да направиш отделна тема? Пак ще отидат дни спорове кой е прав и кой е крив. И няма много връзка с  тази тема.

[
[/spoiler]

Ооо никак не искам да стават спорове за това или да връщам нещо. Просто напомняне, че монетата има две страни, нищо друго. Хич и на мен нито ми се чете, нито спори на тази тема. Границите, границите са въпросът?!

Peace Това е големия Въпрос. И нищо кой знае какво не намирам по темата. Както намекна и flambe, може да стане горещо на нашата, а ако има подкрепа за кюрдите, тогава ще стане тя една...

# 8 731

И да Великобритания ще приеме бежанци от бежанските лагери, защото тези които са в Европа не са бежанци, а имигранти....Кое не разбра  newsm78
А такааа. Ми като не са бежанци тези орди в Европата, що ни набиват канчето, че не им даваме да влизат? Откога имигрантите може да влизат навсякъде и да се разпореждат където им скимне? Щото да вземем и дружно да имигрираме в Щатите тогава? И да ИЗИСКВАМЕ да ни бъде предоставен статут, даже и да сме без документи? Впрочем даже и човек да е бежанец, той МОЛИ за статут, кротко и смирено, не крещи и не изисква!

# 8 732
Таис, мисля че няма да издържат на три фронта. Прекалено дълго ги оставиха да си разиграват коня.
Вече минаха новини, че кюрдите са започнали настъпление и са отвоювали Киркук.
Ал Багдади пък се е прехвърлил в Рамади, който се очаква в най-скоро време да го атакуват иракчаните с въздушна подръжка от САЩ.
Асад+руснаците+кюрдите в Сирия.

След като премина пушилката около срещата в ООН, се видя че големите напратика се разбраха.

# 8 733
  • Сред мелниците

Кое от твърденията ми няма нищо общо с линковете? Никой не е постлал червен колим на имигрантите и не си е отворил социала за тях! От имигрантите се очаква да работят, да плащат данъци - в противен случай - кой от де е! Социални помощи не се раздават току-така! Ако за теб тези линкове са голо внушение - нямам какво да добавя....единствено единия линк е от преса...И да Великобритания ще приеме бежанци от бежанските лагери, защото тези които са в Европа не са бежанци, а имигранти....Кое не разбра  newsm78
Ако ще разговаряме , трябва да се уважаваме, нали? Иначе да не губя време.
Написала съм ти какво не е наред, даже част съм я боядисала.

ето, моля
Скрит текст:
Не знам от къде си правите извода, че Европа е разграден двор...Аз не познавам законите в Австрия и Германия, не съм следила и кои от тях ще променят. Ако ви е интересно за имиграционните закони в Англия променени 2012г. може да прочетете http://researchbriefings.parliament.uk/ResearchBriefing/Summary/SN06724 има разлика за имигранти от и извън съюза.... Както можете и да прочетете какво очаква имигрантите, които са от страни извън съюза след април 2016г. http://www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/24/new-uk-immigratio … l-you-be-affected Мога да добавя единствено, че в Анг. необлагаемия годишен доход е £10 000, както и че тук данъка не е плосък 10%.... Не съм чула, че в Анг. лесно се ляга на социала - тук може да се информирате как става това https://www.gov.uk/browse/benefits Вероятно защото си познават законите, западноевропейците не са изпаднали в истерията, която вие очаквате....
Признавам че погледах само линка за имигрантите, но не виждам връзката с темата.
Цитат
Non-EU migrants who have spent more than five years working in the country will be required to earn £35,000 per year or else face deportation...
Не говорим какво ще стане с тълпите  след 5 години и при какви условия ще останат в страната. Нали така?
За сметка на това,  цифрите в твоя линк , за тях още преди големия удар от това лято са  Sad
Цитат
. Migration figures published in May reveal migration for work from outside Europe rose by 24,000 to 68,000 in 2014, with nearly all coming on skilled work visas.
за червеното, да не говорим...

# 8 734
Въпросът е какво се прави по границите за да спрат прииждащите?

И какво се прави?- освен да раздават одеяла и храна за страдащите друго правят ли?
Ааа и да обикалят и да ги събират от моретата и после да ги трупат при останалите. Що се абат да ги събират от моретата-направо мост трябва да им построят-десетлентов и да ги посрещат с духова музика

Иначе са много организирани, точни и голямата работа , щели да депортират, ама първо да проучели...да преценяли...да прегледали документите(които ги няма)  и така-намирисва ми на българска администрация... Mr. Green
Явно са толкова заети да проучват, че една граница не са в състояние да овардят..

Евала,Машаллах на западняка. Голема организация, големо чудо!

# 8 735
  • Сред мелниците

И да Великобритания ще приеме бежанци от бежанските лагери, защото тези които са в Европа не са бежанци, а имигранти....Кое не разбра  newsm78
А такааа. Ми като не са бежанци тези орди в Европата, що ни набиват канчето, че не им даваме да влизат? Откога имигрантите може да влизат навсякъде и да се разпореждат където им скимне? Щото да вземем и дружно да имигрираме в Щатите тогава? И да ИЗИСКВАМЕ да ни бъде предоставен статут, даже и да сме без документи? Впрочем даже и човек да е бежанец, той МОЛИ за статут, кротко и смирено, не крещи и не изисква!
Ти остави за британците. Ladybird какво има предвид, като пуска линкове въз основа на които твърди,  че поради стриктната им система, те щели да овладеят положението и ние напразно сме Фърляли слюнка по форумите.
Щото сме ксенофоби, тесногръди и от източно европейска страна с корупция и лошо законодателство.

# 8 736
  • постоянно

Тук съм съгласна. И французи и англичани и прочее висши европейци. Срам ме е да си призная, но понякога си казвам, хак им е!

И аз така казвам. Разгевезиха се до невероятни размери. Толкова надменни, че чак ще се пръснат. И лошото е, че много българи, отишли при тях, и те копират тази надменност -все едно са хванали Господа за шлифера.

А дано изтрезнеят и се очовечат малко и да разберат, че не са те единствените на света орисани все да са добре, все да са супер -дупер нагласени, докато ние тук от източна Европа да  обираме шамарите и да им пазим меките задници...

Joy Пак глупости говориш , спри се жено .  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 8 737
  • Сред мелниците
Таис, мисля че няма да издържат на три фронта. Прекалено дълго ги оставиха да си разиграват коня.
Ал Багдади пък се е прехвърлил в Рамади, който се очаква в най-скоро време да го атакуват иракчаните с въздушна подръжка от САЩ.

След като премина пушилката около срещата в ООН, се видя че големите напратика се разбраха.

Чул те  Господ, flambe ! Нещо не смея да повярвам...

# 8 738
  • постоянно
Между другото време е натиснат Турция и да затварят дупките, защото операцията на руснаците в Сирия започна.

Е, сега стана интересното вече.

Да видим какви ще ги свършат руснаците. Дано да не е като в Афганистан.

В Афганистан се биеха и с Америка , която обучаваше талибаните и им пращаше амуниции .

Mr. Green

# 8 739
  • София

Дано. Браво на кюрдите за Киркук!

Аз току-що прочетох новината, че за първи път в ООН ще се развее палестинското знаме, и съм много, много хепи. Приятелите ми палестинци ще откачат от радост  Simple Smile Време е вече евреите да си свият опашките.

# 8 740

Чул те  Господ, flambe ! Нещо не смея да повярвам...
Само не разбрах. Пешаци ще има ли или само от въздуха ще ги целят?
Щот само от въздуха ако ги целят аз не виждам какво точно ще свършат...

Не съм чула Путин да праща пешаците в Сирия...

# 8 741
  • Сред мелниците

В Афганистан се биеха и с Америка , която обучаваше талибаните и им пращаше амуниции .

Mr. Green

Такъв прочит на събитията в Афганистан може да идва само от Кремъл.
Поздрави на товарищ Путин! Кажи му , че му пека курабийки! На него и на момчетата. И му плета пуловер с къс ръкав, да му се виждат мускулите.
Само  искам да устиска при ИД!

# 8 742
  • София

Mr. Green

Такъв прочит на събитията в Афганистан може да идва само от Кремъл. Поздрави на товарищ Путин! Кажи му , че му пека курабийки! На него и на момчетата. И му плета пуловер с къс ръкав, да му се виждат мускулите. Само  искам да устиска при ИД.

Joy
+2

# 8 743

Mr. Green

Поздрави на товарищ Путин! Кажи му , че му пека курабийки! На него и на момчетата. И му плета пуловер с къс ръкав, да му се виждат мускулите.
Само  искам да устиска при ИД.
Вятър. Нищо не разбираш . В Афганистан са се били освен с муджахидините и  със Силвестър Сталоун ....в как му беше името на онзи филм...излезе ми от главата.

Сега чакаме товаришч Путин да гътне ИД. Пожелавам му успех.

# 8 744

Гуглето ще ти предложи достатъчно интересен прочит със съответните критики от америсанците и персонално към Бжежински Wink.

Гери, въздух, на земя асад + кюрди и евентуално руски спецчасти, които са към ВВС.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 16:16 от flambe

Общи условия

Активация на акаунт