Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 635 561
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 8 775
Нали не вярваш на Путин, че започва да помага на Асад, защото го притеснява да не се върнат в Русия бойци на ИДИЛ.
Някакво такова обяснение имаше из новините.

# 8 776
В Англия Българи пускат
Ама зорлем! И са високомерно пренебрежителни.
Нищо общо с гостоприемството към другите.
Англичаните не обичат нищо , говорещо с акцент пък било то от Европа , Азия или Африка.  Mr. Green
Социалният им живот е  различен , затова ти се струват негостоприемни.
Peace
---------------------
Манго и Айше се връщат от гурбет от Англия...
-Манго, как беше?
-Ами добре...Работих в градината на английски лорд. И бачках здраво...
-ДОБРЕ!!! newsm10
-Добре... добре ...ама лорда ...чукаше айшето Confused амааа не беше чак толкова лошо щото пък аз пък чуках лейди.... Wink
-ами...Добре newsm53
-Добре, добре...ама Айшето забременя  Sadама не беше чак толкова лошо щото и лейди...забременя...newsm78
-Добре... Confused
-Добре добреее ...ама се родиха по две деца и сега мойте са там. Пък аз имам две лордчета... newsm78

# 8 777
Нали не вярваш на Путин, че започва да помага на Асад, защото го притеснява да не се върнат в Русия бойци на ИДИЛ.
Фърляли са бомби в град Хомс. А там няма Идил , а само умерена опозиция. Всъщност Русия изобщо няма намерение да спира ИДИЛ, а да крепи АСАД.
 Не виждам как ще приключат войната по този точно начин...че и до Коледа...според Рамзанчо.. Mr. Green

# 8 778
  • България
 Някой беше споменал, че имало теми за родители в чужбина.
Влязох в една- Кувейт не е бонбон, влязох и в друга за Пакистан и ми стана гадно.
Там да си стоят арабите, хич не са ми близки по нищо.  Sick
Реших да погледна новините, там пък това открих:
  "Обновена на 30.09.2015 11:52 Джихадистите готвят „ядрено цунами“ за света"

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/blizyk-iztok/4374058/
  и това:
"Ислямска държава" засилва позициите си в Афганистан"
16:23 | 30 септември 2015
 http://www.mediapool.bg/islyamska-darzhava-zasilva-pozitsiite-si … n-news239845.html
Нищо няма да е лесно, само здраво пазене на границите, зид ли ще строят, мини ли ще нареждат, не знам. Praynig Praynig Praynig
Това са много милиони потенциални "бежанци". Ако стане нещо в Турция, заради кюрдите, ще трябва да махнем кавичките.

# 8 779

[
Скрит текст:
quote author=iany link=topic=868510.msg31690744#msg31690744 date=1443602819]
Руската федерация одобри използването на въоръжени сили срещу Ислямска държава:
...
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/ru … -v-siriia-6043178

Друг е въпросът каква е легитимността на сирийското правителство и какъв процент от гражданите го искат. Определено ИД не са единствените, които искат да отстранят Асад, останалите просто са бомбандирани с варелови бомби и нямат думата.
[/spoiler]
Струва ми се, че този избирателен подход към легитимността на чужди правителства води само до повече бежанци. Няма да се обединяваме срещу ИДИЛ с Ассад, защото той използва във войната варелни бомби, от които страдат цивилни, и не е легитимен. От друга страна смятаме, че президентът на Йемен е легитимен и подкрепяме саудитците, докато се опитват да го върнат на власт с касетъчни бомби, които вероятно грижливо заобикалят всеки цивилен. Оттам и следващи бежанци. Интереси и лицемерие - нищо повече.

Точно! Няма ли най-после, да спрат да се месят в управлението на чужди държави?
         Има си избори за тази работа.
[/quote]

Ами да, когато населението излезе на площада и протестира има избори, а не варелови бомби в отговор.

# 8 780
 Въпросът е какво се чакаше, че не гътнаха ИД досега. Какво разиграха под масата в ООН

Ами зорът беше да го няма Асад. Аз и сега съм скептична, че САЩ и Русия са се разбрали, защото единият иска Сирия без Асад, а другият със. Общото между тях е, че не искат ИД.

# 8 781

http://www.mediapool.bg/islyamska-darzhava-zasilva-pozitsiite-si … n-news239845.html
Нищо няма да е лесно, само здраво пазене на границите, зид ли ще строят, мини ли ще нареждат, не знам. Praynig Praynig Praynig
Това са много милиони потенциални "бежанци". Ако стане нещо в Турция, заради кюрдите, ще трябва да махнем кавичките.

Абсолютно! Моето разбиране е например, изграждане на телена ограда по външната граница на целият ЕС. Така нито ще идват нелегални, нито пиле ще префръкне. За мен това е решение, ще видим обаче какво ще стане. Ключови са границите, това е истината. Пък те ако искат и 20 милиона да дойдат. Ти им пусни ток по телта, пък да видим как ще дойдат.

# 8 782
Фърляли са бомби в град Хомс. А там няма Идил , а само умерена опозиция. Всъщност Русия изобщо няма намерение да спира ИДИЛ, а да крепи АСАД.
 Не виждам как ще приключат войната по този точно начин...че и до Коледа...според Рамзанчо.. Mr. Green

Ще опитaм дa нaмеря линк към стaтия в която имaлко пояснения.идил търгувa здрaво с перол,нелегaлно,със сaщ нa достa ниски цени или бaртери зa оръжие.помaгaт им умерените бунтовници,които вземaт процент.зaтовa русия нaнaся удaри и върху двете стрaни.искaт дa пресекът доходите нa идил и ефтен нефт към сaщ.

# 8 783
Общото между тях е, че не искат ИД.

Не съм убедена и в това.

Ще опитaм дa нaмеря линк към стaтия в която имaлко пояснения.идил търгувa здрaво с перол,нелегaлно,със сaщ нa достa ниски цени или бaртери зa оръжие.помaгaт им умерените бунтовници,които вземaт процент.
Тази секретна информация е твърде елементарна, за да бъде мотив.
Ако САЩ решат да въоръжават някой ще го правят със или без петролен бартер...

А продажбата на петрол на ниски цени няма как да я спрат точно в Сирия. За това трябва да идат в Ирак.

# 8 784

Да, едното от тълкуванията е, че Асад иска да прочисти част от Сирия и той да си остане сам там, също да разкара всякаква възможна опозиция, модерирана или екстремна. Все пак ИД контролира големи части и от Ирак, а руснаците няма да бомбандират там. Впрочем в източните части на иракския кюрдистан има доста петрол, който успешно можеше да се докарва до средиземно море през Сирия и Ирак и да се изнася към Европа. Но кой знае какво ще стане с кюрдите.

# 8 785
  • София
Някой беше споменал, че имало теми за родители в чужбина.
Влязох в една- Кувейт не е бонбон, влязох и в друга за Пакистан и ми стана гадно.
Там да си стоят арабите, хич не са ми близки по нищо.  Sick
Реших да погледна новините, там пък това открих:
  "Обновена на 30.09.2015 11:52 Джихадистите готвят „ядрено цунами“ за света"

Прочети още на: http://www.bgnes.com/sviat/blizyk-iztok/4374058/
  и това:
"Ислямска държава" засилва позициите си в Афганистан"
16:23 | 30 септември 2015

Много, много притеснителна статия  Tired Онези там са луди..и могат да подпалят света.

милитана, според мен са пакистанци, афганци и вероятно северноафриканци - тези, които имат нужда от листовките. Не мога да си представя сирийци да са толкова маймунести..била съм в държавата, беше си съвсем светска. Имаше сума ти жени по поли и къс ръкав, приемаше се без проблем. Но в гореизброените страни, са мега консервативни ислямисти. Пълни ненормалници.

# 8 786

Ще опитaм дa нaмеря линк към стaтия в която имaлко пояснения.идил търгувa здрaво с перол,нелегaлно,със сaщ нa достa ниски цени или бaртери зa оръжие.помaгaт им умерените бунтовници,които вземaт процент.зaтовa русия нaнaся удaри и върху двете стрaни.искaт дa пресекът доходите нa идил и ефтен нефт към сaщ.

Ами то на САЩ всеки иска да продава. И КАдафи се правеше на ощипана мома, ама като дойдеха да купуват веднага даваше отстъпки. САЩ купуват от САудитска АРАбия и са най - големият петролен купувач. Едва ли доставките на ИД стигат за да купуват САЩ петрол от тях точно.

# 8 787
  • постоянно

Да, едното от тълкуванията е, че Асад иска да прочисти част от Сирия и той да си остане сам там, също да разкара всякаква възможна опозиция, модерирана или екстремна. Все пак ИД контролира големи части и от Ирак, а руснаците няма да бомбандират там. Впрочем в източните части на иракския кюрдистан има доста петрол, който успешно можеше да се докарва до средиземно море през Сирия и Ирак и да се изнася към Европа. Но кой знае какво ще стане с кюрдите.

Кюрдите ще дойдат в Европа  , ще се изженят за полякини, словакини, българки , чехкини  и ще си чакат европейските паспорти след 5 години , с който вече ще имат карт-бланш да ходят където си пожелаят  Mr. Green

# 8 788
След като Асад е избран от народа и е лигитимен...Защо на Америка не е удобен?
------------------
а кюрдите пак ще си продават наркотиците...не им берете грижа...

# 8 789

Кюрдите ще дойдат в Европа  , ще се изженят за полякини, словакини, българки , чехкини  и ще си чакат европейските паспорти след 5 години , с който вече ще имат карт-бланш да ходят където си пожелаят  Mr. Green
Кюрдите се борят и умират за независима държава .  Държава- независима, тяхна.
Имайте им уважението.
Знам, че не уважавате собствената си държава, но поне стремежа на един народ за самоопределение заслужава човек да замълчи за малко и да спре да ръси глупости.

Общи условия

Активация на акаунт