Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 650
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 8 955
  • София
Таис, И аз, и аз!  Laughing
Имало и свободни работни места за овчари.

Познай колко от двайсетината хиляди бежанци, които сме приютили за последните две години, са се цанили за такива.

Ами да ги цанят без да ги питат. Тук ги пращат да събират боклука и да чистят улиците.

Еми ние си имаме вече такива, дето ги пращат да чистят улиците...Ама като гледам, улиците все са си мръсни...Обаче това е добра идея, като ще ги храним, трябва да ни работят. Няма безплатен обяд!

# 8 956
Таис, И аз, и аз!  Laughing
Имало и свободни работни места за овчари.

Познай колко от двайсетината хиляди бежанци, които сме приютили за последните две години, са се цанили за такива.

Ами да ги цанят без да ги питат. Тук ги пращат да събират боклука и да чистят улиците.

Еми ние си имаме вече такива, дето ги пращат да чистят улиците...Ама като гледам, улиците все са си мръсни...Обаче това е добра идея, като ще ги храним, трябва да ни работят. Няма безплатен обяд!

Те не искат да работят и не можели да ги принудят. Ето:
http://epicentyr.info/?p=78724
БЕЖАНЦИТЕ НЕ ХАРЕСВАТ 1200 ЛВ. ЗАПЛАТА НЕ ИСКАТ ДА УЧАТ И БЪЛГАРСКИ

Разбирам ги, те не са били път дотук, за да гледат крави в Сливница, искат на социални помощи в Германия, дето ще им дават пари без да работят изобщо. Те са икономически емигранти, не са бежанци. Само идиотите още ги наричат така.

# 8 957
  • MI
Нели, проблемът този месец беше с тълпи мигранти, които Турция пусна към Европа.
Хотспот в Гърция или Италия какво общо има с този проблем и той как е решен и докога, че толкова много се радваш.
Нова, ама те да не прелитат до Сърбия? Нямат много варианти откъде да минат за Европа от Турция. Засега всички минават през Гърция, затова се радвам за хотспота там. Другия им вариант сме ние в България. Ето защо се чудех защо всички викаха уууу на Бойко като поиска и у нас на границата с Турция да има - усетил се  е и той явно че ние сме втората възможност и единствена алтернатива за влизане от Турция...

# 8 958
Нели, проблемът този месец беше с тълпи мигранти, които Турция пусна към Европа.
Хотспот в Гърция или Италия какво общо има с този проблем и той как е решен и докога, че толкова много се радваш.
Нова, ама те да не прелитат до Сърбия? Нямат много варианти откъде да минат за Европа от Турция. Засега всички минават през Гърция, затова се радвам за хотспота там. Другия им вариант сме ние в България. Ето защо се чудех защо всички викаха уууу на Бойко като поиска и у нас на границата с Турция да има - усетил се  е и той явно че ние сме втората възможност и единствена алтернатива за влизане от Турция...

Стига вече с твоите глупости!
Май само ти си за тия центрове. От къде ти плащат да дращеш тук глупостите си нон стоп? Що не си гледаш работата там, където кукуваш, ми тук си дошла да даваш акъл! Ай сиктир, писна ми вече от теб! #Cussing out

# 8 959
Германия е тотално изперкала !
http://news.ibox.bg/news/id_1811135945

# 8 960
  • MI
Ън, аз отговорих на конкретен въпрос отправен към мен и то не от теб, съответно отговорът ми не беше към теб. Ти с някои части на тялото нагоре ли стана или си си кисела по принцип?  Laughing

# 8 961
Напомня за Северна Корея.

# 8 962
  • София
Фрау, вече съм убедена, че е тотално изтрещяла! Народът не се ли усеща, че го ръководи луда жена?

# 8 963
Има и друго - тези бежанци са си всяване на смут у местните , както и да го погледнем. На европейците се крещи "Толерирай! Толерирай!" , а на тях им се показва ,че правата им се зачитат - бурки , джамии , коран в училище, без свинско , без кръстове и т.н. Интересна картинка в метрото - гейове се цуни-гунят , а покритата в чаршаф майка какво ли ще обясни на децата си - ще всее омраза към Европа и ценностите й. Тоест тя ще произвежда само нетолерантни елементи. И някой беше писал ,че е все едно дали европейци или бежанци ще висят на помощи . Ми , сори , не е все едно. Гледката се разиграва в метрото на Виена.  Този мулти - култи проблем ще се задълбочава във времето. 

# 8 964
Ън, аз отговорих на конкретен въпрос отправен към мен и то не от теб, съответно отговорът ми не беше към теб. Ти с някои части на тялото нагоре ли стана или си си кисела по принцип?  Laughing

Откога хората ти казват да престанеш с набиването си по този въпрос, но ти не спираш....Какво мога да си помисля за теб, след като изписа хиляди безсмислици, за да убедиш четящите, че това е най-доброто решение...Е, не е. Според нас, живеещите все още тук. Престани вече! Ще решаваме ние, доколкото можем и ни позволят. Crossing Arms

# 8 965
  • София
Хот спотовете са празна работа. Целия им механизъм с хотспот и квоти няма да проработи. Аз лично съм против да има такъв у нас.

# 8 966
  • MI

Откога хората ти казват да престанеш с набиването си по този въпрос, но ти не спираш....Какво мога да си помисля за теб, след като изписа хиляди безсмислици, за да убедиш четящите, че това е най-доброто решение...Е, не е. Според нас, живеещите все още тук. Престани вече! Ще решаваме ние, доколкото можем и ни позволят. Crossing Arms

Хората ти и Вятър ли сте?  След като ми е зададен конкретен въпрос от друга потребителка (явно не е от хората), аз считам за уместно да й отговоря. Ти защо се намесваш не разбрах?  Laughing За мен това към момента е по-доброто решение. Ти като искаш не чети, какъв ти е проблема? И ти проучване ли направи, че говориш от името на целокупния български народ? Да не говорим че няма нито тебе, нито мене да питат, така че си оставаме на ниво приказки във форума.

ТоHu, аз вчера писах какви са ми вариантите. Ако не сработят отиваме на варианта или само с майката, или и с бащата.

За Германия - вече и в сериозната преса пише че се нагнетява много напрежение, има протести и т.н. Ама като залитат винаги в една или друга посока така ще е. Първо ги канят и създават проблем на цяла Европа, после мислят че могат всички удобства да им осигурят и сега се оплакват...

# 8 967
Ън,нелито ще ти размаха пръстче и ще те попита искаш ли да си в Европа?! JoyНищо,че ние сме си тук!
И тоя не ги иска.Тук сума ти поамериканчени майки ни четоха конско преди да стане напечено,крокодилски сълзи ляха,че не искаме ''бежанците''.А сега мултикултурен американец не стига,че обиди мексиканците,а сега и на тези се заканва.
           http://news.data.bg/11/world/689737/%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0% … d0%bd%d1%86%d0%b8            

# 8 968
  • MI
Забравих да напиша - знам кой е новият ви герой - Тръмп!  Силвърстоун гледам ме е изпреварила. Зна-ех-си, зна-ех-си! hahaha Той е толкова мултикултурен колкото Орбан и малко по-прост, ама щом ви харесва ваш си е  Laughing

# 8 969
Хот спотовете са празна работа. Целия им механизъм с хотспот и квоти няма да проработи. Аз лично съм против да има такъв у нас.
Че кой иска да работи? Ти знаеш ли колко евро пари ще има за усвояване/ крадене, ако станем такъв център? Ти да не мислиш, че Бойко и другите са тъпи и не усещат къде има далавера!

Общи условия

Активация на акаунт