Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 182
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 9 045

Полицейска операция, свързана с нелегалните мигранти, се извършва в цялата страна, съобщиха за БТА от пресцентъра на МВР.

От ведомството посочиха, че подробности за акцията ще бъдат оповестени след края й, когато има обобщени данни.
  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1507969
Едно не мога да разбера. Добре-улавят ги нелегалните имигранти и после какво? Пращат ги в лагери от затворен тип, който хич даже не е затворен и още на следващата вече р тези ги няма там, като междувременно са влезли още.

И докога така ? А?

# 9 046

Казах,че се доверявам на информация,а не на управленска платформа-има една малка разлика между тия
Дано наистина де е така, както казваш. Но утре комунистите ще ти напишат платформа как ще се борят за независимост. Същите хора, които преди се бориха против независимостта ни...
Аз гледам хората, даже и платформите им вече не ме впечатляват...

Но информацията на Дърева нито е нова, нито казва нещо различно, а е преписана даже и от немски източници. Тоест тя само повтаря нещо с цел да ви зариби да пускате за партийката и на следващите избори.  Партийката и, която се опита да затрие Бърлгария от картата и сега парадира че се бори за независимост.. hahaha hahaha hahaha

И според теб ние сме били независими от 1945 до 1989? Аз не смятам така и няма как да ме убедиш. Официално НЕ бяхма Задунайска, но де факто си бяхме.

Не ми се говори просто...толкова ми е противно. Не че има каквото и да било значение. Но имигрантите не са единствения ни проблем.
Всички дават за пример американската (САЩ) демокрация, но забравят едно много важно условие, на което се базира тази демокрация: ПРАВОТО ДА СЕ НОСИ ОРЪЖИЕ!

Ако хората в Европа имат това ПРАВО, нещата, на които сме свидетели сега, нямаше да се случват. Защото се оказва, че европейската "демокрация" не е никаква демокрация, а си е чист тоталитаризъм със всички характеристики - различните в затвора, свобода на словото нулева, никаква толерантност към собствения си народ. Запомнете - в САЩ всеки има право да носи оръжие. Това ГАРАНТИРА демокрацията, не я застрашава.
Популе. Не знаеш просто колко много си права!!!

# 9 047
  • Сред мелниците

Дърева говори очевидни глупости, ама не ми се обяснява....

Няма как да знам със сигурност, но втората част - Частта ЗАЩО?,  ми се струва доста конспиративна и под въпрос.
На места очевидно има моменти на стъкмяване, разбирай в частите "...съюзниците, ...но всъщност САЩ".. и др.

Мисля си и че Русия ако имаше тази информация, досега да е опищяла света. Освен, ако  Дърева  знае за тази свръхконспирация, пък пък Путин, не. Grinning
В годините толкова пъти съм я слушала как изопачава и подменя факти, така че най-вероятно

От друга страна, първата част ми допадна и то много!
 Гери, сори  Sad имай милост!

Не вярвах че ще го кажа, защото съм силно предубедена към другарката Дърева.  Източниците са ясни и публични, могат да се проверяват.

Изненадана съм от себе си и по въпроса за въздушните удари на Русия. За сега мисля че колкото и да пищи Саудитска Арабия и други арабски "източници" намесата на Русия е стъпка напред.

# 9 048
  • София
Ако говорещият пред ООН е знаел къде НЯМА ИДИЛ, и че Русия бомбандират цивилно население, защо не вземе да каже къде ИМА? Явно знае, ама големите от САЩ и СА не дават...

# 9 049

Изненадана съм от себе си и по въпроса за въздушните удари на Русия. За сега мисля че колкото и да пищи Саудитска Арабия и други арабски "източници" намесата на Русия е стъпка напред.

Ама защо. Нека бомбардират и те. Аз не съм казала, че съм против Русия да воюва в Сирия. Нека воюва. Може пък нещо по-различно да направи.
 Сега така или иначе всички вече бомбардират в Сирия.

Жал ми е за сирийците, всъщност. На техните глави се струпа всичко.

# 9 050
БСП вече е умряла работа...те вече не знаят на къде да се обърнат...и вървят напред назад...ту на англия...ту на изток, ама май им показаха там един Средний ...то беше ясно...
Не знам що я коментирате ...толкоз ...те объркаха ляво и дясно...жалко че възрастните им поддръжници се чувстват толкова гузно за годините на доверие...скоро около тегленето на 18 мил.кредит срещнах едно възрастно семейство и бяха много разочаровани от партията ...

# 9 051
Ако говорещият пред ООН е знаел къде НЯМА ИДИЛ, и че Русия бомбандират цивилно население, защо не вземе да каже къде ИМА? Явно знае, ама големите от САЩ и СА не дават...
Защо трябва да казва? Всички знаят, че бунтовниците се намират при цивилното население и го използват за щит.
Затова такъв вид война изобщо не е за армия. Армия не може да се справи с такова нещо. Примерите са Ирак и Афганистан. Как ще накараш войници на чужда армия да ходят по арабските села и да отделят бунтовник от мирен жител-това не е възможно...

Това са граждански войни. Тук няма една армия срещу друга... Тук няма бойно поле-няма фронт....Всичко е омешано. Бунтовниците са в едното село-хората на Асад в другото, а ИД в третото. За да ги унищожиш трябва да унищожиш селото и да избиваш мирни и абсолютно невинни хора. Това са кърджалииски работи бе хора-банди, престъпници.
Не разбирате ли?

Затова съм скептична към всякакви бомбандировки.
Руснаците, което правят е да пазят Асад. Това е. Дали това е добро или лошо изобщо не съм наясно. За мен е все едно..

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 16:07 от Герри

# 9 052
  • България
Право в десятката  Peace

Едно не мога да разбера. Добре-улавят ги нелегалните имигранти и после какво? Пращат ги в лагери от затворен тип, който хич даже не е затворен и още на следващата вече р тези ги няма там, като междувременно са влезли още.

И докога така ? А?
   Докато народа свикне, че като излезе може да получи нож в тялото, да се спъва в чаршафосани и т.н.
Дотогава. После и акции няма да има. А народа ще е друг.

# 9 053
  • Сред мелниците
Искам да разкажа тук един виц с неочакван край-...
Аз говоря чероки! Ако искаш да си говориш английски-отивай си в Англия[/spoiler]
Diana D,
 Hug
Разсмя ме най-вече с шведката  Grinning,
С вица обаче ми изтри усмивката. Защото и чероките и индианците по принцип, също са били мили , толерантни и добри.
Сега къде са? В резерватите? Кой владее земите им? Какво стана с културата им?

Разбирам ги, те не са били път дотук, за да гледат крави в Сливница, искат на социални помощи в Германия, дето ще им дават пари без да работят изобщо. Те са икономически емигранти, не са бежанци. Само идиотите още ги наричат така.
Охо, тук пише че ги цанят за шофьори  Grinning и наети в дюнерджийници! Спирам да шофирам и да ям дюнери. Що не ги пратят да чистят деретата или нелегалните сметища?

Властелинът на пръстена е ....Имаме Гондор/Мюнхен/ и Мордор/ИДИЛ/ Joy
Сивият и Белият магиосници ги знаеме те винаги се карат  smile3514
Питам се оба4е кои ще се окажат елфите и хобитите?

А ние, мсг7?  Статистите ли сме?Или храстчетата, зад които се облекчават главните герои?

Ако ЕС  признаят Албания, Македония, Сърбия., Босна и Херцеговина за сигурни държави, Балканите ще се напълнят с бежанци.
Това не ми беше хрумвало! Sick

# 9 054
Гери,да приключим тази тема,че много ми е трудно да споря с теб. Казах,че нещата,които говори Дърева ми звучат логично и разбрах от теб
1.Комунисти не могат да говорят по въпроса за независимостта на Германия
2.Дърева е преписала таз партенка от немски източници,които предполагам са нацита-изконните съюзници на комунистите в деветия кръг на ада
Не се разбра какво мислиш за независимостта ни сега-ясно е,че смяташ България за част от разпадналия се СССР и зависима от 45-89г/официално не зависими но де факто-зависими/,но това не отговаря на тоз много важен въпрос за СЕГА,когато даже е официално,но е публикувано в много непопулярен източник завладяването ни. Закон за нормативните актове се казва чл.15 (2) (Нова - ДВ, бр. 46 от 2007 г.) Ако нормативен акт противоречи на регламент на Европейския съюз, прилага се регламентът.
Регламентът е законодателен акт на Европейския съюз, който става незабавно изпълним като право във всичко държави-членки едновременно. Регламентите могат да бъдат различени от директивите, които поне по принцип, трябва да бъдат транспонирани в националното законодателство. Регламентите могат да се приемат чрез различни законодателни процедури в зависимост от техния предмет.

Нямам особено желание да споря за независимостта и кой е лошият в тази ситуация-явно за някои най-важното е кои партии ще спечелят на изборите и кои трябва да загубят. Мислех,че по-важно е дали ще има Европа за управляване,но това си мисля само аз.

# 9 055
Мислех,че по-важно е дали ще има Европа за управляване,но това си мисля само аз.

Ами първо си помисли каква Европа искаш. Европа от преди 1990  или Европа след 1990 .

Когато си отговорим на този въпрос, тогава може вече да се решава какво ще се прави и как ще се решава проблема с нашествието на араби. Защото аз от Другарката Дърева решение не виждам, а даже и тя да го предложи подозирам какво ще е и не искам и да го чуя-тя за тва не го и предлага, освен на партийните си сбирки..

Другарката Дърева и подобни на нея партийни другари СА ЧАСТ от проблема, а не от решението...така мисля аз.
Но не приемай нещата партийно-аз лично вече НЕ гласувам по изтърканата и банална причина че не виждам за кого...

Но явно моето разбиране за свобода, за Европа, се различава от нейното.

Повече не ми се говори. Така или иначе моето мнение е без значение.

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 16:23 от Герри

# 9 056
Аз лично си избистрих позицията кой стои зад настоящата криза с бежанците - СА  и Турция.

От една страна умирам от кеф, че най-после някой се счепка с шейховете - сатанисти, при това  в достатъчно подходящ момент, от друга страна както е тръгнало Европа жестоко ще го отнесе Tired.

# 9 057
  • Сред мелниците

И на мен. И то много. Снощи като гледахме кадрите и ги чувахме как пищят и търчат, направо  :...
Не ги знам какви бяха, може и да се терористи обаче  Sick Sick

Както и за язидите, това което преживяват и през което вече са минали... Онези които наистина би трябвало да са бежанци всъщност.  Някои смятат, че сме техни потомци или по-скоро че имаме общ корен. Но преди всичко са човешки същества.

# 9 058
Аз лично си избистрих позицията кой стои зад настоящата криза с бежанците - СА  и Турция.

От една страна умирам от кеф, че най-после някой се счепка с шейховете - сатанисти, при това  в достатъчно подходящ момент, от друга страна както е тръгнало Европа жестоко ще го отнесе Tired.
Европа ще го отнесе-вярно е. Дали това ще унищожи Европа не знам, но не ми се вярва, Европа е преживявала и по-тежки кризи и войни. Тази няма да е по-различна.

Войната както виждам вече е световна, а как ще свърши е рано да се каже...

И на мен. И то много. Снощи като гледахме кадрите и ги чувахме как пищят и търчат, направо  :...
Не ги знам какви бяха, може и да се терористи обаче  Sick Sick

Както и за язидите, това което преживяват и през което вече са минали... Онези които наистина би трябвало да са бежанци всъщност.  Някои смятат, че сме техни потомци или по-скоро че имаме общ корен. Но преди всичко са човешки същества.

Така е. Жалко е.
Война е това. ...
Моля се само тук, в Европа да не се стига до такъв момент.

# 9 059
Това са граждански войни. Тук няма една армия срещу друга... Тук няма бойно поле-няма фронт....Всичко е омешано. Бунтовниците са в едното село-хората на Асад в другото, а ИД в третото. За да ги унищожиш трябва да унищожиш селото и да избиваш мирни и абсолютно невинни хора. Това са кърджалииски работи бе хора-банди, престъпници.
Не разбирате ли?

Затова съм скептична към всякакви бомбандировки.

Герри, ти всъщност говориш точно като Ассад.
Скрит текст:
"When terrorists enter a certain region and occupy it, the army has to liberate it, and there is a battle. So, naturally, there is destruction. But in most cases, when terrorists enter a certain area, civilians flee from it. In fact, the largest number of victims in Syria is among the supporters of the state, not the other way round; and a large number of those were killed in terrorist attacks. Of course, when you have war and terrorism innocent people die. This happens everywhere in the world...  This is not a war between two armies where you can say that they took a certain part and we took another part. The war now is not like that. We are talking about terrorist groups which suddenly infiltrate a city or a village. That’s why it’s going to be a long and difficult war... Terrorism cannot be destroyed from the air, and you cannot achieve results on the ground without land forces who know the geographical details of the regions and move in tandem with the airstrikes. That’s why, and after two months of the alliance’s airstrikes, there are no tangible results on the ground in that direction. And that’s why saying that the alliance’s airstrikes are helping us is not true. Had these airstrikes been serious and effective, I would have said that they would be certainly useful to us. But we are the ones fighting the battles against ISIS on the ground, and we haven’t felt any change, particularly that Turkey is still extending direct support to ISIS in those regions. "
http://www.parismatch.com/Actu/International/Our-Interview-with- … r-al-Assad-661984

Аз лично си избистрих позицията кой стои зад настоящата криза с бежанците - СА  и Турция.

flambe, помня, че преди няколко поста - не знам дали иронично - беше предложила да треснат саудитците и да се приключва. Това май ще излезе най-печелившата стратегия.

Общи условия

Активация на акаунт