Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 062
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 075
Скрит текст:
Мислех,че по-важно е дали ще има Европа за управляване,но това си мисля само аз.

Ами първо си помисли каква Европа искаш. Европа от преди 1990  или Европа след 1990 .

Когато си отговорим на този въпрос, тогава може вече да се решава какво ще се прави и как ще се решава проблема с нашествието на араби. Защото аз от Другарката Дърева решение не виждам, а даже и тя да го предложи подозирам какво ще е и не искам и да го чуя-тя за тва не го и предлага, освен на партийните си сбирки..

Другарката Дърева и подобни на нея партийни другари СА ЧАСТ от проблема, а не от решението...така мисля аз.
Но не приемай нещата партийно-аз лично вече НЕ гласувам по изтърканата и банална причина че не виждам за кого...

Но явно моето разбиране за свобода, за Европа, се различава от нейното.

Повече не ми се говори. Така или иначе моето мнение е без значение.
Герри
Скрит текст:
,аз нищо не приемам партийно-интересува ме логиката. Най-лесно е да затвориш на някого устата с етикети "комунист""нацист" и т.н. Къде точно видя да споменавам,че това е моята партия? Ами не е-изключиха ме от нея 1988 година. За говорене на партийно събрание против "интернационализма" ме изключиха. И от института ме изключиха. Много е иронично това,защото тогава имаше един почин на местно ниво,да се подпомагат колегите от арабския свят,които учеха медицина,че да могат да изкласят,защото не съм виждала такава тъпота. Аз казах,че няма нужда от медици, завършили зорлем с пълно 3,защото това не са дървари,да унищожават гора,а работят с хора и аз няма да "подпомагам" такива,нито ще си затварям очите или устата. Местните "кадри",възмутени от "расизма" ми,ме изключиха отвсякъде. Никога и нищо не ми е пречило да наблюдавам и преценявам и да осмислям информация,независимо откъде идва. И Корана съм изучавала,и Библията -за мен всичко е информация и храна за ума. Предразсъдъците не ме заслепяват и омразата не ми пречи да виждам ползи и вреди. И Хитлер съм изучавала и намирам някои неща за интересни. Нямам предразсъдъци и не поставям етикети-и на теб не съм поставила етикет. Ти започна световната война с комунизма от един източник-аз обсъждах информацията.  Hug

# 9 076
Според мен хората не са еволюирали чак до там да боравят разумно с оръжие. Демокрацията е за умните хора , за глупците - тоягата. Не знам за САЩ дали наистина е имало случаи ученик да застреля съученици, не съм следяла подробно за инфо там . Но за истинска демокрация и право на оръжие хората май не са готови. То е ясно ,че сегашната диктатура алЛа " Толерирай!Толерирай!" ще се замени с друга диктатура, да видим каква...

# 9 077
Няколко различни гледни точки за така наречената умерена опозиция:
/Нали там САЩ се издъниха с не помня колко милиарда долара, за обучение на бойци точно за тази опозиция/

http://www.mesbg.org/index.php/interview353589897868/686-12436508gf5432s224ds22

САЩ:
http://www.dnes.bg/world/2015/08/03/s-aviaciia-sasht-podkrepiat- … a-v-siriia.271999

Русия: Умерената опозиция в Сирия е мит Made in USA

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/308113-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F- … -made-in-usa.html

И други неразбории със стара дата:

http://www.mediapool.bg/sasht-tvardyat-che-turtsiya-predostavya- … a-news225905.html

# 9 078
Аз лично си избистрих позицията кой стои зад настоящата криза с бежанците - СА  и Турция.

На 100 процента и тези са едни от главните виновници .
Турция води борби с кюрдите, които единствено спират ИД ,
а и ни пуска на талази мигранти .
Днес 5 000, утре 6 000 хиляди . Тества ни , колко издържим , но по малко през интервали .
Защото ако ги пусне наведнъж да ни залеят ще изпищим от болка и ще възстанем .
А така да свикваме постепено ...мръсник е Ердоган .
Що да е негодник? Какво да ги прави на негова територия? Както знаем там са над 2 милиона и айо това мнозинство тръгне на някъде, няма войска която може да ги спре! Ако ние бяхме в тяхната позиция, до сега нашите полицаи щяха да са извадили патлаците, а това не се знае до къде може да доведе ....сещаш се нали!
Не можем да очакваме да хранят толкова години бежанците и то за своя сметка и аз се радвам, че толкова години са ги удържали, защото до сега можеха безброй пъти да ни пометат, отваряйки границите, както направиха другите европейски държави!

# 9 079
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ердоган си е баш играч тип Хитър Петър, въпросът е колко ще пострадаме ние от неговите сметки. За момента единствено собствената му нация му търпи далаверките, но явно е решил да се вихри глобално.

# 9 080
Не можем да очакваме да хранят толкова години бежанците и то за своя сметка...

Не е точно за своя сметка, това е обща инициатива.  Друг е въпросът, че според тях получават най-малко, може и така да е.
 http://www.unhcr.org/syriarrp6/docs/syria-rrp6-turkey-response-plan.pdf#L
http://www.unhcr.org/cgi-bin/texis/vtx/refdaily?pass=52fc6fbd5&id=543617928
http://ec.europa.eu/echo/files/aid/countries/factsheets/turkey_en.pdf

# 9 081
Изобщо не ги е държи на добра воля, а за да има с какво да плаши Европа.
Това, което видяхме, беше само анонс. Показа ни как може да ги контролира накъде да вървят и дали да се върнат /тези от Одрин, например/
Опита се да ги търгува срещу разполагане на войски в Сирия, засега май не му разрешават.
Не знам как всичките претенденти ще си поделят Близкия Изток и какво ще остане от Сирия след толкова "помощ" от вси страни.

# 9 082
Oхххх тук всичките сте едни далновидни политолози, направо да се чуди човек от къде сте се пръкнали  Mr. Green
На следващите избори направо да се главите за президенти и министри.  bouquet

# 9 083
  • София
Според мен хората не са еволюирали чак до там да боравят разумно с оръжие. Демокрацията е за умните хора , за глупците - тоягата. Не знам за САЩ дали наистина е имало случаи ученик да застреля съученици, не съм следяла подробно за инфо там . Но за истинска демокрация и право на оръжие хората май не са готови. То е ясно ,че сегашната диктатура алЛа " Толерирай!Толерирай!" ще се замени с друга диктатура, да видим каква...

Ами в САЩ е така - правото да носят оръжие е изконно за всеки американец и си го бранят с нокти и зъби. Само така се прави истински толерантна демокрация - като ме знаят, че имам пистолет, знаеш ли кога ще ме изнасилят? Wink Е, може да се опитат, ама ще взема на оня свят поне още един заедно с мен...Да умре заради едното e*ане мисля, че не е склонен нито един мъж.

# 9 084
Да бе, в Америка няма изнасилвания и няма убийства!

# 9 085
  • Сред мелниците
- като ме знаят, че имам пистолет, знаеш ли кога ще ме изнасилят? Wink Е, може да се опитат, ама ще взема на оня свят поне още един заедно с мен...Да умре заради едното e*ане мисля, че не е склонен нито един мъж.
Popule ,
Не се подценявай!  Laughing

Много хубави линкове сте пуснали нагоре     bouquet Метнах по един поглед, ще чета утре, че племето е гладно.

А линка с Иран и призива за ИД ме озадачи силно. Иран пък нали бяха шиити, а  ИДИЛ  сунити и не се понасят?
 Сигурно много опростявам нещата, но мисля, че за тези хора  религията е на първо място . И то така извратена. Или тя ги извращава?  И че едва ли можем да мислим с техните понятия , камо ли пък да ги разбираме.

Това май никога няма да свърши. И сега фанатиците се пренесоха в Европа.
След 5 години ще се стрелят и тук.

# 9 086
А линка с Иран и призива за ИД ме озадачи силно.

Защото не е призив за ИД, а призив да защитят влиянието на собствената си Ислямска република Иран.

# 9 087
  • Сред мелниците
Защото не е призив за ИД, а призив да защитят влиянието на собствената си Ислямска република Иран.
Vapor ,  Embarassed   мерси   bouquet
Чукча ...

# 9 088
# 9 089
BEIRUT/MOSCOW - Hundreds of Iranian troops have arrived in Syria to join a major ground offensive on behalf of President Bashar al-Assad's government.:

http://www.reuters.com/

Общи условия

Активация на акаунт