Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 634 206
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 090
  • София
Да бе, в Америка няма изнасилвания и няма убийства!

Може да има, ама са в гетата. Wink В обикновените американски събърби, е голяма рядкост. А там хората живеят в къщи, някои са доста изолирани. Имат си пушкала обаче.

# 9 091
И сега какво излиза, че младите и здрави мъже бягат, а жените се бият ... Ами мерси от такива бежанци, които нямат никаква доблест.

# 9 092

Може да има, ама са в гетата. Wink В обикновените американски събърби, е голяма рядкост. А там хората живеят в къщи, някои са доста изолирани. Имат си пушкала обаче.
О да, сега остава да кажеш, че там престъпността е най малка в цял свят Wink. Вземи прочети статустиките преди да твърдиш каквото и да било.

# 9 093
BEIRUT/MOSCOW - Hundreds of Iranian troops have arrived in Syria to join a major ground offensive on behalf of President Bashar al-Assad's government.:

http://www.reuters.com/

След като Асад разчита на чужденци да му крепят властта  и да завладяват обратно териториите му, значи наистина няма подкрепата на повечето сирийци.

# 9 094
  • Русе

След като Асад разчита на чужденци да му крепят властта  и да завладяват обратно териториите му, значи наистина няма подкрепата на повечето сирийци.
  Няма, доколкото сирийци познавам.

# 9 095

О да, сега остава да кажеш, че там престъпността е най малка в цял свят Wink. Вземи прочети статустиките преди да твърдиш каквото и да било.
Популе е права. В белите събърби няма престъпност. Изнасилванията и убийствата са в гетата.
Има две Америки не знаете ли? Едната е бяла, другата е черна.
Нищо че имат черен президент. Дано не ми изтрият поста, за казване на истината...

# 9 096
Че то и ти ако не ходиш в опасни квартали, няма как да те изнасилят нали Wink?
 И изнасилванията не се извършват само от чернокожи...

# 9 097
Че то и ти ако не ходиш в опасни квартали, няма как да те изнасилят нали Wink?
 И изнасилванията не се извършват само от чернокожи...
Не. В Америка не ходя в черни квартали. Като бяхме там на бригада самият градски шериф ни предупреди още първия ни ден.
Каза ни, че не отговарял за нас ако смятаме да ходим при черните..
В белия събърб никой не ме изнасили...даже вратите не си заключват и никой не краде.

Това видях с очите си...

# 9 098
В момента говориш глупости! То и аз ако не ходя до циганската махала, няма как да се случи нещо такова.

# 9 099
То и аз ако не ходя до циганската махала, няма как да се случи нещо такова.
Ето виж-виж колко бързо схващаш. Същото е.
В моето село, където живея сега няма цигани и нищо НЕ се краде. Даже вратите на колата съм забравяла отворени и радиото си стои.

В селото на дядо ми, пълно с цигани се крадеше всеки ден и всяка нощ. Хората се изнесоха в града... Докато накрая в селото остана САМО един българин, който беше ловджия ....

Това съм видяля, това съм преживяла. Пък може и да е случайност и просто да имам лош късмет...

# 9 100
Мани ти тая работа, и в наше село няма цигани, но зимата минават гастрольори.
И полиция също няма. Това, мисля,  е разликата.

# 9 101
  • В заешката дупка
Ако въоръжаването на населението пазеше от изнасилвания и престъпления в гетата трябваше да е рай.

# 9 102
BEIRUT/MOSCOW - Hundreds of Iranian troops have arrived in Syria to join a major ground offensive on behalf of President Bashar al-Assad's government.:

http://www.reuters.com/

Виж тук си много права! Ами защо има гражданска война, защото мнозинството от хора не го искат, това е! От друга страна ИД контролират големи части от Ирак, където Русия не удря. Тъй че ясно е като бял ден; Русия е там, за да подкрепи Асад.

# 9 103
Ако въоръжаването на населението пазеше от изнасилвания и престъпления в гетата трябваше да е рай.

Е нали разбираш че има разлика за какво се въоръжаваш.

# 9 104

В гетата оръжие имат само престъпниците. Другите нямат. Имам приятел мексиканец от САЩ.
Той съвсем подробно ми обясни защо се получава така.
Мога да  ви свържа да си поговорите, ако искаш

Общи условия

Активация на акаунт