Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 899
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 420
Аз четох от източници, че  бежанците са източник на средства за конкретни фирми и организации в Швеция.

Обърнете внимание, че авторката на темата разводнява темата. А когато някой отговаря, той бива оплют.

Герри е фен на генерал Луков от там нататък няма какво да я характеризираме. Нейните възгледи са повече от ясни.

# 9 421

Започна голямото наливане на пари..в Германия са отделили 6 млрд. евро.  Tired
Едни наливат пари в хранене на бежанци, други наливат пари в бомби и военни операции.
Нека видим кой ще фалира пръв.
Обратното броене вечее започнало...

# 9 422
Аз четох от източници, че  бежанците са източник на средства за конкретни фирми и организации в Швеция.

Обърнете внимание, че авторката на темата разводнява темата. А когато някой отговаря, той бива оплют.

Десет страници плюене по Америка не е разводняване. Но ако някой се изкаже , че разлика между руски и американски бомби няма и веднагически бева захапван.

После ми говорете за пристрастия...говорете....

# 9 423

Десет страници плюене по Америка не е разводняване. Но ако някой се изкаже , че разлика между руски и американски бомби няма и веднагически бева захапван.

аз Америка не съм я оплювала. Но е факт, че това, което се случва с мигрнтите, е следствие на нейните борби с тероризма. Интересно как успяваш да съчетаеш всички тези противоречиви симпатии и антипатии в едно?

# 9 424
Проблемът с непридружените деца е сериозен, от години. Дъщеря ми беше ходила преди 3 години от училище по проект в център за такива деца до Брюксел; малки се били децата 5-8-10 годишни; поиграли са си тях, носиха са фулмастри и листове за да порисуват; децата все са питали колко е часът за да дойде време за хранене, чакали са с нетърпение часа за хранене.

# 9 425

Абсолютно. Или, че са еднакво критични към всички големи играчи и няма двойни стандарти.

# 9 426

аз Америка не съм я оплювала. Но е факт, че това, което се случва с мигрнтите, е следствие на нейните борби с тероризма. Интересно как успяваш да съчетаеш всички тези противоречиви симпатии и антипатии в едно?
Защо САМО САЩ да са виновни? А руската база в Сирия забравили я? А кой беше преди САЩ в Афганистан?
Сега ако се разтърси човек ще намери и данни за руска подкрепа и за Саддам.

Всички "големи" бъркат. Но бг мамата сочи с пръст само един.
Почему?

# 9 427

Абсолютно. Или, че са еднакво критични към всички големи играчи и няма двойни стандарти.
Какъв играч е Русия  последните 15 години? В Ирак Афганистан Либия, Сирия? Какви двойни стандарти? Тази ситуация от сега ли е или е следствие на години дестабилизация? Играчите там са САЩ, Саудите, Иран, Израел, Франция, Англия и жалките катарци. Как изведнъж щатите, които започнаха цялата тази какафония изобщо, станаха играч наравно в Русия, която едва сега се включва с неясни цели.

# 9 428
Аз четох от източници, че  бежанците са източник на средства за конкретни фирми и организации в Швеция.

Какъв играч е Русия  последните 15 години? В Ирак Афганистан Либия, Сирия? Какви двойни стандарти? Тази ситуация от сега ли е или е следствие на години дестабилизация? Играчите там са САЩ, Саудите, Иран, Израел, Франция, Англия и жалките катарци.

Е, как да не е голям играч Русия? Ти пък, нищо не каза. Самият факт, че е най - богатата държава на природни ресурси в света, че има най - големи запаси от газ и притежава най - голямата газопреносна система в света, че притежава най - много оръжия от всички, я посъавя като ключов играч, именно в Близкият Изток. Разбира се, че играе в този регион, нима сега не си личи с подкрепата на Асад и бомбите в Сирия? Политиката на Русия в Близкият изток винаги е подмолна и неявна. Подкрепа на Иран, в частност Хизбула и т.н. Сметнали са, че тихомълком е най - добрата тактика за влиянието им в Близкият Изток, но такова определено има. Сега излезе наяве в пълният му блясък. Да не говорим, че и СА има отношения и е огромна конкуренция, защото Русия е  най - големият износител на петрол в света, а не СА. Само, че е по - скъп руският петрол. Водят подмолна битка от край време. Ниските цени на петрола бяха удар по руската икономика, идващ пряко от СА, с благословията на САЩ, като част от санкциите срещу Русия. Така че интереси и влияние Русия има немалко там.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 14:21 от Anna-Bell

# 9 429
  • София

И на мен ми е много интересно. Сега видях и поста й, че едни хранели бежанци, пък други хвърляли бомби.
Знаеш ли, Герри, не ти прави чест да си извърташ толкова мнението  Stop Двеста страници плю западняците, че хрантутят ''орките'', и хвалеше американските бомби над Сирия. Сега когато внезапно се включиха руснаците, бомбите станаха безсмислени, даже за присмех, а ти започна да хвалиш страни като Швеция, че хранели ''бежанците''.
Повръща ми се от лицемери като теб  Sick

И да, САЩ са главният виновник за целия ислямско-терористичен хаос, който цари в Ирак, Сирия и прочие държави от региона. САЩ и СА. Ама ти си вярвай в приказката за Демокрацията, която ще я докарат на хората там.

# 9 430

И на мен ми е много интересно. Сега видях и поста й, че едни хранели бежанци, пък други хвърляли бомби.

Ами така е-факт.  Германия хвърля ли бомби? НЕ-нали? Храни ли бежанци? Да-нали?
Русия хвърля ли бомби? ДА нали? А храни ли бежанци? Не-нали?

Къде тук казах лъжа.. newsm78 И това е просто констатация-не е изразявам мнение как трябва да бъде и дали е правилно. Просто ти навеждам вниманието на един очевиден факт!!!

А никога, никога не съм хвалила американските бомби където и да е -намери ми поста и после разпространявай лъжи по мой адрес.

# 9 431
По темата с бежанците. Продължава в немската преса да се дискутира затягането на границите. Вчера беше обединението и Меркел в изказването си подчерта, че ЕУ трябва да пази границите си.

Днес пише специално за турската граница, ще бъдат взети мерки за нейното засилване. Турция е поела ангажимент да подобри контрола на своята граница с Гърция.

http://www.spiegel.de/politik/ausland/fluechtlinge-tuerkei-soll- … rn-a-1056084.html 

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 14:30 от OX'AMAH

# 9 432
  • София
Франция хвърля и бомби, и храни мигранти. Е, и?

Пиши на Путин да му изкажеш дълбокото си възмущение от факта, че не храни никого. Ти доскоро се ядосваше на немците и Меркел, че правят точно това, но виждам, че заради руските бомби, Джърманито излезе от немилост  hahaha

# 9 433
Ох Аман-виж на снимките терористите с какви автомати стрелят.

# 9 434
Франция хвърля и бомби, и храни мигранти. Е, и?

Това не променя факта, който изтъкнах по-горе нали?

Общи условия

Активация на акаунт