Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 624
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 405
# 9 406

Да бе, всичко е за замазване на очите, че англичаните са яко обработени, но пък не се знае кога този техен натрупан гняв ще избухне и тогава ще стане страшно тук.Англичаните отдавна са си разградили двора и сега се чудят какво да правят, вече е много късно и управляващите за да си запазат властта симулират някакви мерки. Англия не е това, което вие четете в книгите, не е и това, което се представя по медиите. Дано никога България не стане като Англия, колкото и да се иска на повечето българи.

Много интересно , макар и да не разбрах ... Каква е Англия ? 😊
Точно това исках да напиша и аз - какво не знаем за тази страна ние?
[/quote]
Аз знам доста за настроенията на хората там. Все пак имам сестра омъжена за момък шотландец.

В Англия "толерантността" е във върхов стадий. Пълни са с какви ле не. Ама какви ли не. С джамии са пълни, имат си и крайни ислямисти. Разделени са на квартали, естествено, където бел човек не стъпва. В черните училища има насилие, което се покрива. Въобще мажат очи с баданарката но е вярно, абсолютно вярно ,че са отдавна разграден двор. Скоро чакам Чарлз да тури чалмата, а тази изкуфяла бабичка кралицата им е на доизживяване...А хората кипят, кипят и са просто извън кожите си.
Освен всичко това Великобритания е пред разпад. Шотландия загуби един референдум, но ще опита пак и пак, докато стане...

# 9 407

Горките Американци. Все на тях ще се случи да убият някой по погрешка. Защото са толкова велики.
Убиването на деца по училища и кина стана ежедневно явление.
Но пък са Свободни и Демократични.
И скоро ще бъдат управлявани от абсолютен Паляк 😠

Така е. Все на тях ще се случи, защото само за тях чуваме. За другите, които правят същото, ни звук, ни вопъл. Ето сутринта чух, че руснаци са бомбардирали само цивилни в Сирия. Така поне те се кълняха, колко е вярно не знам. Но ако е вярно, дали руснаците ще си признаят? Силно се съмнявам.
Ти още ли не схванА как американските бомби са лоши, а руските добри???
Десет страници ти го обясняваха и пак не разбрала...

# 9 408

Горките Американци. Все на тях ще се случи да убият някой по погрешка. Защото са толкова велики.

Така е. Все на тях ще се случи, защото само за тях чуваме. За другите, които правят същото, ни звук, ни вопъл. Ето сутринта чух, че руснаци са бомбардирали само цивилни в Сирия. Така поне те се кълняха, колко е вярно не знам. Но ако е вярно, дали руснаците ще си признаят? Силно се съмнявам.
Ти още ли не схванА как американските бомби са лоши, а руските добри???
Десет страници ти го обясняваха и пак не разбрала...

Joy Еми не можах бе Герри, не можах да схвана и това си е значи. 

# 9 409
Само за тях ли? Истинска рядкост е да премине негативна информация за янките през плътната информационна американска пропаганда! Те контролират инф.агенции, медии и политически анализатори. Ако самите "Лекари без граници" не бяха съобщили за убийството на десетките им колеги, света никога нямаше да разбере за "косвените" жертви на "добронамерените" американци!
И без да искам да обиждам някой, но колко трябва да ти е интелекта, че да повярваш на медийната помия, която се излива срещу руснаците тези дни? Та руснаците направиха за няколко дни повече, отколкото "добрите" американци свършиха за няколко години...  ooooh!

# 9 410
Та руснаците направиха за няколко дни повече, отколкото "добрите" американци свършиха за няколко години...  ooooh!
Разбира се.
До нова година са спечелили войната.
Чакаме.

# 9 411
Само за тях ли? Истинска рядкост е да премине негативна информация за янките през плътната информационна американска пропаганда! Те контролират инф.агенции, медии и политически анализатори. Ако самите "Лекари без граници" не бяха съобщили за убийството на десетките им колеги, света никога нямаше да разбере за "косвените" жертви на "добронамерените" американци!
И без да искам да обиждам някой, но колко трябва да ти е интелекта, че да повярваш на медийната помия, която се излива срещу руснаците тези дни? Та руснаците направиха за няколко дни повече, отколкото "добрите" американци свършиха за няколко години...  ooooh!

Ами като контролират всичко как така са изпуснали "Лекари без граници" и не са скрили информацията? Нали всичко контролирали?
А ти откъде знаеш какво са направили руснаците тези дни? Да не би да си там, та от първа ръка да се информираш?

Става въпрос за това, че американците могат да критикуват себе си и могат да понесат всякаква информация против тях да бъде публикувана във всякакви медии, иначе ти няма как да знаеш каква хубава работа са свършили руснаците, защото и това си го прочел някъде, нали? И, да американците са правили и филми, в които са показвали какви грешки са допускали един от тях е филмът озвучен от Мат Деймън за световната финансова криза през 2008. Филм, който изцяло не само "оплюва" Америка, а направо ги закопава от всякъде, като критика и разкрития. Такова нещо в Русия няма как да видиш, защото и най - малката критика към Кремъл свършава така, както свърши Анна Политковская на рожденият ден на Путин. Пък ти иначе си расъждавай колко плиткоумен трябва да си за да вярваш на американската пропаганда. Wink

# 9 412

Става въпрос за това, че американците могат да критикуват себе си и могат да понесат всякаква информация против тях да бъде публикувана във всякакви медии, иначе ти няма как да знаеш каква хубава работа са свършили руснаците, защото и това си го прочел някъде, нали?
Не само изброеното. Американец пусна снимките за извращенията в затворите в Ирак и имаше съд и присъди!! Американски войник с камера засне как Блекуотър стрелят по невъоръжени араби.

А някой да е видял видео за руските затвори в Сибир? Някой да е показал какво правиха руските войски с обикновените чеченци през войната и как сринаха Грозни?
Или може би там всичко е прекрасно?

# 9 413

Да, голяма е разликата между това да има някакъв корективен механизъм вътре в системата, и да има ненаказуемост. Но също така, признай, че предимно американците бмбардират последните десетилетие и половина. Много стотин хиляди цивили загинаха загинаха. това, че чуваме за тях не ги съживява. Иначе това, което стана  с гуантанамо--че се саморазобличиха и самоосъдиха, никога не би станало в Русия, за съжаление.

# 9 414
Но също така, признай, че предимно американците бмбардират последните десетилетие и половина. .
Ако преброим жертвите на американците и ги сравним с жертвите на руснаците в Чечня и Грузия
и Украйна ,то можем и да останем изненадани кои са повече...
С тая разлика, че едните могат да се преброят , а другите не, поради криенето на данни.

# 9 415
темата изгуби всякаква информативност и се превърна в "базарът ми е много по добър от базара ти" . Не знам дали това се прави целенасочено или е просто мерило за това какво интересува аудиторията. Все ми е тая. Беше ми интересно до време,сега ми е идиотско да слушам как едните се извинявали като убиват,а другите - не, Това е най-важното и за убитите и за бежанската криза и за целия живот. Приятно русофилстване, американофилстване и българофобстване и просто клюкарстване

# 9 416
Мда, и аз мисля, че темата нарочно се разводнява с глупости. Ако ли не....жалко за нивото на списващите Crazy

# 9 417
Мда, и аз мисля, че темата нарочно се разводнява с глупости. Ако ли не....жалко за нивото на списващите Crazy
Аз от теб не съм видяла нито един нформативен коментар, изобщо. докато Дияна покрай критиките поства и много полезна информация, ти пускаш САМО критики към коментарите.  Crazy

# 9 418
  • София
Момичета, Герри по принцип е маниак в омразата си за Русия и всичко руско, не й обръщайте внимание. Гони я параноя, че който не ахка като нея по САЩ, е задължително руски шпионин и не може да проумее, че има хора, които са еднакво критични към всички ''големи'', било то САЩ, Русия или Китай.

Темата е полезна, би било жалко да се спре  Peace

Ей сега прочетох в линк, пуснат от съфорумка по-назад, че Швеция дава 201 евро на ден, за дете бежанец без придружител.

''Повече от 12 500 такива деца вече са пристигнали от началото на годината, повече отколкото агенцията е предвидила за цялата 2015 г. Прогнозираната цена за грижата им е 975 млн евро.''

Започна голямото наливане на пари..в Германия са отделили 6 млрд. евро.  Tired

# 9 419
Момичета, Герри по принцип е маниак в омразата си за Русия и всичко руско, не й обръщайте внимание.
Дори и като говори истини?

Общи условия

Активация на акаунт