Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 726
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 495
  • София
Първото, което срещнах е това и не ме зарадва.
Транзитни зони в Германия и Австрия - добре, но това само защото в момента огромното количество така или иначе е там.
Направо си е сигурно, че и ние ще трябва да направим и в крайна сметка ще стигнем до там са сме буферна зона newsm78.
http://www.segabg.com/article.php?id=772132

Буферна зона няма да станем, защото както вече се разбра, някой няма интерес да имаме каквато и да било роля в този "бежански" проблем. Друга съдба ни се готви, но каква ли? newsm78

# 9 496
  • София
Това изказване на Меркел не знам дали е побликувано тук.

http://www.segabg.com/article.php?id=772136

Прочетох публикацията и се чудя, как и по какъв начин ще задължат ненуждаещите се от убежище да напуснат Германия? newsm78
Не мисля, че ще стане от днес за утре - съобщават ти, че нямаш право на убежище и на следващия ден се изнасяш. И къде?

Триста пъти писах в темата, че Германия РЕДОВНО депортира бежанци. НАЙ РЕДОВДНО. събират ги с автобуси посреднощ и ги депортират. Това за тях е практика, а не изключение Много голяма част от бежанците ще бъдат върнати.

Защо посред нощ и къде има цифри за депортираните? Щото аз не вярвам, че стотиците пакистанци и бангладешци, на които раздават къщи, ей така, щото са семейства от по 10 души, ще дойде някаква кола и ще ги натовари на камиона.

# 9 497
В Ирак има епидемия от холера, а оттам прииждат..... ooooh!
http://apps.arpecop.com/interesno/?id=a63efda1deca12c7cfa36e96195a60e0
Какво ли смятат да правят " /без/отговорните" власти.

# 9 498

Прочетох публикацията и се чудя, как и по какъв начин ще задължат ненуждаещите се от убежище да напуснат Германия? newsm78
Не мисля, че ще стане от днес за утре - съобщават ти, че нямаш право на убежище и на следващия ден се изнасяш. И къде?

Триста пъти писах в темата, че Германия РЕДОВНО депортира бежанци. НАЙ РЕДОВДНО. събират ги с автобуси посреднощ и ги депортират. Това за тях е практика, а не изключение Много голяма част от бежанците ще бъдат върнати.

Защо посред нощ и къде има цифри за депортираните? Щото аз не вярвам, че стотиците пакистанци и бангладешци, на които раздават къщи, ей така, щото са семейства от по 10 души, ще дойде някаква кола и ще ги натовари на камиона.
Познавам хора, които се занимават с бежански проблеми.  Къщи се раздават след даването на убежище. Дотогава висят по центрове, в които наистина е гадно. Не си мислете, че ги гледат в хубави условия, мизерни са, но просто една идея по-човешки от ужасните в България .

Не знам защо посред нощ, може би за да няма проблеми и буйстване, а може би за да са в центъра (имат право да излизат). Събуждат ги и им казват имате 15 минути да се приготвите и да тръгвате. Минават през ВСИЧКИ центрове едновременно с автобуси в моя бундесланд и ги извозват. Това се е правило многократно именно в моя бундесланд 2014та година. Не знам за тази година не съм питала, но не нам защо решихте, че Германия е супер мила с тези бежанци, хич не е, нито една от страните членки  не е. Толерантността е ужасно привидна. Това съм го писала поне 300 пъти именно тук, но вие предпочитате да си рисувате картини с фереджета и шерия.

За цифри не знам, защото на мен това ми е разказвано от хора, които рабтят с бежанци в моя бундесланд. Приеха някакви бежанци за пред хората, вдигнаха шум, сега ще увеличават сигурността и ще депортират половината приети.

Сега не знам къде ще ги депортират, по миналата и по миналата ги депортираха в Италия, но това беше заради Дъблинското споразумение.  Сега не знам какво ще се прави, нали се отметнаха от дъблинското споразумение.  Confused

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 23:11 от OX'AMAH

# 9 499
И Vapor, не са бежанци, в България не са.
Толкова страници тема и това ли не се изясни? Не са бежанци в България. Точка.
Това не ми се изясни, изясни ми се, че хората, влизащи от Турция са бежанци, защото е подписала Нюйоркския протокол с географска клауза.

Diana D. ни най-малко не съм искала да те засегна, още повече с лични заяждания. Прочетохме закона, прочетохме директивата. Те са такива, каквито са. Не виждам в тях нито драма, нито повод за скубане на коси. Но личното ти тълкуване на директивата, особено за "субсидиарността" на подточките, на което се градеше цялата паника,  ми се струва недостоверно, не го приемам за "доказана без съмнение информация" и дори смятам, че в най-добрия случай е предубедено, а в най-лошия е манипулативно.

На никого не затварям устата, нито мога, но личното ми мнение е, че обобщеното определевие за бежанците на MoiraineD е не по-малко гнусно от определението на българите като "паразити".

# 9 500
Разказаха ми, че толерантността е привидна . Отиват араби да се регистрират и им се разкрещяват, че там се говори немски - те не го знаят естествено и моя човек е искал да помогне, но се е въздържал .
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .
Много не вярвам на тези среднощни прибирания ...като от хитлеритски филм с евреите - тц , не вярвам

# 9 501
Разказаха ми, че толерантността е привидна . Отиват араби да се регистрират и им се разкрещяват, че там се говори немски - те не го знаят естествено и моя човек е искал да помогне, но се е въздържал .
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .
Много не вярвам на тези среднощни прибирания ...като от хитлеритски филм с евреите - тц , не вярвам

Е ми като си зле, не вярвай! това намерих на английски, че ме мързи да търся, от сайт за борба срещу депортациите. Но го знам това от хора, които работят с бежанци, а не от сайтове и преси. и изобщо не е само в този лагер.
https://linksunten.indymedia.org/en/node/128818

Deportations of refugees from Baden-Airpark
For many years, people are deported to their countries of origin after their asylum request has been rejected several times a year from Baden-Airpark (airport Karlsruhe / Baden).

The German Deportation practice is a terrible and unreasonable demand for the refugees and comes equal to a second persecution! People are caught unannounced in the middle of the night at their shelter and are taken into detention against her will, optionally also under physical duress. Thereby, all procedures are organized in a way that it is hidden from the public gaze. Accordingly, deportations often take place in the early hours of a morning during working days. The responsible governmental office (Regierungspräsidium Sunglasses in Karlsruhe and the reception camp for refugees (Landeserstaufnahmestelle für Flüchtlinge) at Durlacher Allee 100 are unwilling to share information and details of impending deportations with the public. Also affected refugees are usually informed only at very short notice or are even not informed at all.

явно се прави посред нощ, за да не се разбунват масите.  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 23:28 от OX'AMAH

# 9 502
Точно потребителките с обективни и полезни мнения искат да се отеглят...Не!От розово-бозави,оптимистични коментари на ''толерантни'' потребителки няма нужда.Никаква интеграция  не ги лови''бежанците''.Как ще интегрират възрастни,неграмотни хора,като самите те не го желаят?А на всичкото отгоре са в собствената си среда.Много са и съответно се чувстват силни.Отсреща не получават никакъв отпор.Не случайно се казва:липсват му първите седем години.Сега между 17-37годишни как и кой ще ги вкара в пътя?Чудя се и тези,които пишат за интеграция и т.н.дали самите те си вярват?Като гледам немските и др.западноевропейски власти вече не си вярват.

# 9 503
Точно потребителките с обективни и полезни мнения искат да се отеглят...Не!От розово-бозави,оптимистични коментари на ''толерантни'' потребителки няма нужда.
обективно мнение е мнението, което съвпада с твоето.

# 9 504
Не знам какво значи "привидна толерантност", в Германия има почти 3 000 джамии, в най-демократичната държава в света - САЩ - с над 300 млн.население има горе-долу същият брой джамии и имаше протести срещу изграждането им.
Между другото, България е държавата в Европа с най-много джамии на глава от населението.

# 9 505

Самоцитирам се:
Цитат
На мен лично не ми е ясно това установяване колко време ще отнеме и как ще насмогват да се грижат за тях?
Точно това е въпросът, който ме вълнува, тъй като в момента се изливат на тълпи и отсяването ще отнеме доста време, а през това време за тези хора е нужна грижа, докато се подготви депортирането. Обстановката е доста изнервена и при служителите и при мигрантите, а тези са доста агресивни. Съдя по клиповете, които се пускат за поведението им.

пп: Знам как става депортирането и наистина е през нощта. Дават им максимум 30 минути и въобще не се церемонят при изпълнение на задачата.

ОХ АМАН, не е нужно да ми отговаряш всеки път и без това го правиш по 300 пъти.

# 9 506
Не знам какво значи "привидна толерантност", в Германия има почти 3 000 джамии, в най-демократичната държава в света - САЩ - с над 300 млн.население има горе-долу същият брой джамии и имаше протести срещу изграждането им.
Между другото, България е държавата в Европа с най-много джамии на глава от населението.

Говоря за бежанци, а не за мюсюлмани. В Германия има много мюсюлмани, които нямат нищо общо с бежанци. Към бежанците толерантността на държавно ниво е привидна с оглед на това, което става от години.
Джамиите в България също не са заради бежанци, а заради нашето коренно мюсюлманско население.

# 9 507
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .

Е ми като си зле, не вярвай! това намерих на английски, че ме мързи да търся, от сайт за борба срещу депортациите. Но го знам това от хора, които работят с бежанци, а не от сайтове и преси. и изобщо не е само в този лагер.

For many years, people are deported to their countries of origin after their asylum request has been rejected several times a year from Baden-Airpark (airport Karlsruhe / Baden).

The German Deportation practice is a terrible and unreasonable demand for the refugees and comes equal to a second persecution! People are caught unannounced in the middle of the night at their shelter and are taken into detention against her will, optionally also under physical duress. Thereby, all procedures are organized in a way that it is hidden from the public gaze. Accordingly, deportations often take place in the early hours of a morning during working days. The responsible governmental office (Regierungspräsidium Sunglasses in Karlsruhe and the reception camp for refugees (Landeserstaufnahmestelle für Flüchtlinge) at Durlacher Allee 100 are unwilling to share information and details of impending deportations with the public. Also affected refugees are usually informed only at very short notice or are even not informed at all.

явно се прави посред нощ, за да не се разбунват масите.  Rolling Eyes[/size]

Ох Aман,
много са ти странни източниците.
И изобщо цялата ти изява в тази тема ми е много suspekt.

# 9 508

явно се прави посред нощ, за да не се разбунват масите.  Rolling Eyes[/size]

Ох Aман,
много са ти странни източниците.
И изобщо цялата ти изява в тази тема ми е много suspekt

хвана ме.

# 9 509

Е ми като си зле, не вярвай! това намерих на английски, че ме мързи да търся

Кой го казва  ku-ku bishop ...добре убеди ме , товарят ги и ги връщат ...и ноу проблем
Всичко друго , че няма къде да ги настаняват вече са долни инсинуации

Общи условия

Активация на акаунт