Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 671
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 570
kikamora според теб бежанците са хукнали за социални помощи?

А според теб за какво са хукнали? От любов към науката и труда? Както и към германския ред и дисциплина? Joy
Бежанците бягат от войната! Всеки възприема нещата от собствената си камбанария. Ако твоя живот се върти около социалните помощи - то моя не и отказвам да повярвам, че миграцията като цяло се върти около турсене на лесен живот. А за съдбата на бежанците....не я пожелавам на никого!!!

Не се напъвай да мислиш около какво се върти моят живот, нямаш изобщо нужния хоризонт да го обемеш. Аз не съм имигрант, нито се стягам да ставам. Naughty Съсредоточи се върху своя отказ да гледаш трезво на живота, както се очаква от зрял индивид.

# 9 571
Тия не са никакви бежанци,а емигранти.Пък,който иска да слага 1млн.+ Mr. Green
Претенциите им да са в богати страни,добре обгрижвани,потвърждава този факт.Необразованите им мъже също са меко казано съмнителни.Кое общество може да разчита на дезертьори?Бягат от държавите си,а са агресивни в мирни страни към жени и деца!И нямаме нужда някои потребителки,които уж живеят в Германия(примерно) да ни обясняват как всичко е наред и властите овладяват нещата.Като прочетем в др.форуми случки и страховете на наши сънародници там,ни се изяснява картинката.В началото на септември писах,че имах гости германци и знам ситуацията и настроенията на хората.Няма нужда тук някой да ни размахва пръст и да  ни набива от какво бягат ''бежанците''. hahahaЕдна,две потребителки са по-информирани от масата германци и видите ли мнението им е меродавно.

# 9 572
  • постоянно
Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!! Според мен, няма никакъв шанс да депортират бежанци  България. Българската квота е  мъничка.

OX'AMAH,
Защо не идат в България. Нали е мирна страна, Европейска при това? Нали това тързи Бежанеца ?

Mr. Green
На никой не му се живее в нищета.

Как така в нищета ? Ще работят , ще се оправят. Още повече , че държавата ще им помага с част от разходите. Нещо , което дори и за повечето Българи не  е възможно.

# 9 573
мсг7  мога да ти отговоря за себе си - аз не съм напуснала Бг, защото помощите са по-малко!
Просто си отишла на метеното.
По-лесно ти е да отидеш на метеното, отколкото да си пометеш тук. Тоест търсила си лесното...
Когато всички, които търсят лесното се изсипят при теб, тогава отново ще ти стане трудно и може да рачиш да се върнеш, защото ние тук ще сме помели малко вече и ще можеш да се разположиш...

Нали това е новата философия на интернационала? Едни да метат и подреждат, а други да отиват при тях , за да им се дадял "шанс за добър живот", защото очевидно са неспособни да си го уредят у дома...

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 13:16 от Герри

# 9 574
мсг7  мога да ти отговоря за себе си - аз не съм напуснала Бг, защото помощите са по-малко!
Просто си отешла на метеното.
По-лесно ти е да отидеш на метеното, отколкото да си пометеш тук. Тоест търсила си лесното...
Ох, ама и тя ли била  от "бежанците", пардон емигрантите. Пък аз се чудя защо отказва да приеме, че само" социалните помощи" може да са мотив. .... ooooh!

# 9 575
  • София
мсг7  мога да ти отговоря за себе си - аз не съм напуснала Бг, защото помощите са по-малко!
Просто си отешла на метеното.
Ох, ама и тя ли била  от "бежанците", пардон емигрантите. Пък аз се чудя защо отказва да приеме, че само" социалните помощи" може да са мотив. .... ooooh!

Ето го ОТГОВОРЪТ: "Бежанците у нас отказват работни оферти с 1200 лева заплата"

http://news.ibox.bg/news/id_1822457012

# 9 576
Дюнерджията Аладин каза по тв,че имал 50свободни работни места.Сънародниците му,отказвали.

# 9 577
  • Сред мелниците
Скрит текст:
Разказаха ми, че толерантността е привидна . Отиват араби да се регистрират и им се разкрещяват, че там се говори немски - те не го знаят естествено и моя човек е искал да помогне, но се е въздържал .
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .
Много не вярвам на тези среднощни прибирания ...като от хитлеритски филм с евреите - тц , не вярвам

Е ми като си зле, не вярвай! това намерих на английски, че ме мързи да търся

Кой го казва  ku-ku bishop ...добре убеди ме , товарят ги и ги връщат ...и ноу проблем
Всичко друго , че няма къде да ги настаняват вече са долни инсинуации

Ами те първо ги настаняват по лагери. После преглеждат всеки случай поотделно и тези, които нямат основание да са бежанци, ги депортират. ===

Ето и статия официална за депортацията. Даже наш (български) самолет е на снимката. Тези, кото не са от ЕУ, ги депортират навън директно. Много е организирано всичко.

http://www.zeit.de/feature/refugees-in-germany-deportation-flights-laws

Ходят нощно време по лагерите, събират ги, с автобусите ги отвеждат до градове хъбове от там ги качват на самолети, които летят за конкретни дестинации. В цяла Европа Фронтекс са организирали депортационен транспорт, който не е от вчера. Статията е  от много официален източник, да не ми намирате кусури и е на английски.
Поредното промиване на мозъци, или сценката  "нЕма да се плашите, всичко е под контрол"

Дори в рекламната статия за това КАК ПО ПРИНЦИП ФУНКЦИОНИРА тази система и смешната статистика в статията, обаче  не е лошо да се чете, като се цитира

Цитат
The camera pans down the rows of seats inside, showing Roma children with their sleepy heads resting on... Joy

За разлика от Ох Аман , ето какво мисли Дойче Веле по въпроса

Цитат
Не само даването на убежище, а и връщането в родните страни на отхвърлени кандидати е уредено по доста различен начин в отделните страни от ЕС.
Едва една трета от всички отхвърлени молби за убежище водят до екстрадиране. Германия например дава на някои от тези хора правото на временен престой по хуманитарни съображения. Други страни като Италия или Гърция просто пускат бежанците да жиевят "в нелегалност". Европейската комисия иска да уеднакви процедурите и по тази точка, като същевременно подобри сътрудничеството си със страните, източник на мигранти.През май 2015 в Брюксел констатираха: "Нелегалните имигранти знаят много добре, че нефункциониращата система за репатриране открива множество шансове пред тях."[
/quote]

# 9 578
Съсредоточи се върху своя отказ да гледаш трезво на живота, както се очаква от зрял индивид.
Какво означава "да гледаш трезво на живота"? Да умирам от страх, че идват да ми слагат бурка? Че социалната система ще се разпадне и няма да има социални помощи за мен? Че ще ми вдигнат данъците? Аз ти отговорих - не се интересувам от социални помощи, плащам 45% данък/за разлика от 10% плосък в Бг/, а пък някой да е тръгнал да ми слага бурка - изключително е несериозно...
Ммм да - пристигнах на метеното - чакаха ме с хляб и сол и ми дадоха луксозен живот наготово!!! От мен се иска единственно да се размножавам  hahaha

# 9 579
Скрит текст:
Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!! Според мен, няма никакъв шанс да депортират бежанци  България. Българската квота е  мъничка.

OX'AMAH,
Защо не идат в България. Нали е мирна страна, Европейска при това? Нали това тързи Бежанеца ?

Mr. Green
На никой не му се живее в нищета.

Че да не са луди, всичките са високо образовани и са били реализирани, скъпо платени специалисти, живели в охолство и разкош.

# 9 580
да бъдат така добри да си ги държат там, защото НИЕ НИТО СМЕ ГИ КАНИЛИ, НИТО ГИ ИСКАМЕ!!!

Е, каква е тази паника, та чак в червено и с големи букви. Колко са пратили на България? Някакви цифри има ли? Тук говорят за Турция, Йордания и Либия, както пише и в линка. Но, ако разполагате с друга информация, моля  Simple Smile

Скрит текст:
Иначе няма лошо някоя страна да не иска въобще бежанци. Но тогава да се стягат протести за излизане от ЕС. Не виждам иначе как ще стане. Съвсем без емоции го казвам, просто отчитам факт.

# 9 581

Ммм да - пристигнах на метеното
Разбира се. Условията , за да живееш добре не си ги създала ти. Но си отишла да се ползваш от тях.
Това са голите факти, независимо дали ти харесват или не.
Ако всички толкова стръвно си подреждаха собствената страна, колкото стръвно ходят да сеползват от чуждата, светът щеше да е едно прекрасно място...

# 9 582
  • Сред мелниците

Те и не идат  България!!! Никой не иска при вас, успокойте се!!!
Ти от каква националност си? Че пишеш на български е очевидно, но това не пречи да не си българка. Както и родителите, ти бабите, дядовците, лелите, чичовците и братовчедите ти. Всички ли сте вече в Обетованата Земя?

А и да ти кажа, очевидно Европа се опитва да НИ ги натресе.

# 9 583
Скрит текст:
Разказаха ми, че толерантността е привидна . Отиват араби да се регистрират и им се разкрещяват, че там се говори немски - те не го знаят естествено и моя човек е искал да помогне, но се е въздържал .
Ясни са ми немците  Grinning но политиката е друго нещо .
Много не вярвам на тези среднощни прибирания ...като от хитлеритски филм с евреите - тц , не вярвам

Е ми като си зле, не вярвай! това намерих на английски, че ме мързи да търся

Кой го казва  ku-ku bishop ...добре убеди ме , товарят ги и ги връщат ...и ноу проблем
Всичко друго , че няма къде да ги настаняват вече са долни инсинуации

Ами те първо ги настаняват по лагери. После преглеждат всеки случай поотделно и тези, които нямат основание да са бежанци, ги депортират. ===

Ето и статия официална за депортацията. Даже наш (български) самолет е на снимката. Тези, кото не са от ЕУ, ги депортират навън директно. Много е организирано всичко.

http://www.zeit.de/feature/refugees-in-germany-deportation-flights-laws

Ходят нощно време по лагерите, събират ги, с автобусите ги отвеждат до градове хъбове от там ги качват на самолети, които летят за конкретни дестинации. В цяла Европа Фронтекс са организирали депортационен транспорт, който не е от вчера. Статията е  от много официален източник, да не ми намирате кусури и е на английски.
Поредното промиване на мозъци, или сценката  "нЕма да се плашите, всичко е под контрол"

Дори в рекламната статия за това КАК ПО ПРИНЦИП ФУНКЦИОНИРА тази система и смешната статистика в статията, обаче  не е лошо да се чете, като се цитира

Цитат
The camera pans down the rows of seats inside, showing Roma children with their sleepy heads resting on... Joy

За разлика от Ох Аман , ето какво мисли Дойче Веле по въпроса

Цитат
Не само даването на убежище, а и връщането в родните страни на отхвърлени кандидати е уредено по доста различен начин в отделните страни от ЕС.
Едва една трета от всички отхвърлени молби за убежище водят до екстрадиране. Германия например дава на някои от тези хора правото на временен престой по хуманитарни съображения. Други страни като Италия или Гърция просто пускат бежанците да жиевят "в нелегалност". Европейската комисия иска да уеднакви процедурите и по тази точка, като същевременно подобри сътрудничеството си със страните, източник на мигранти.През май 2015 в Брюксел констатираха: "Нелегалните имигранти знаят много добре, че нефункциониращата система за репатриране открива множество шансове пред тях."[
/quote]
Не виждам ке т кара така да се заливаш от смях, но ок. Тази статия е писана ни месец. Роми от западнит балкани приемаха тогава. Сега заради сирийските бежанци обявиха западните балкани за сигурни и ще ги връщат.
Аз пиша за Германия. временният престой от хуманитарни съображения проблем ли е? Нали и тях ги депортират след това? Не виждам как това пречи на българската майка по някакъв начин?

# 9 584
Съсредоточи се върху своя отказ да гледаш трезво на живота, както се очаква от зрял индивид.
Какво означава "да гледаш трезво на живота"? Да умирам от страх, че идват да ми слагат бурка? Че социалната система ще се разпадне и няма да има социални помощи за мен? Че ще ми вдигнат данъците? Аз ти отговорих - не се интересувам от социални помощи, плащам 45% данък/за разлика от 10% плосък в Бг/, а пък някой да е тръгнал да ми слага бурка - изключително е несериозно...
Ммм да - пристигнах на метеното - чакаха ме с хляб и сол и ми дадоха луксозен живот наготово!!! От мен се иска единственно да се размножавам  hahaha

Ти беше тази, дето отказваше да повярва, че горките хора са тръгнали да търсят лесния живот в богатите социални държави, нали? Е, горните постове веднага ти показаха нерозовата за теб истина. Тези са емигранти, които се надяват да живеят на помощи. Единици искат да работят и да се развиват. Истинските емигранти, избягали от войната, са в палаткови лагери в съседните на Сирия държави. Те вероятно ще се върнат когато всичко свърши, за да строят държавата си наново. Тези нямат намерение да се връщат, те се мъчат да се доредят на масата, подредена  от европейските държави за тях си.
Да престанем с баналните истини, има и по-тежки въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт