Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 631 530
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 885
  • Сред мелниците

Кое е толкова за  OMG ?
 Mr. Green

her_76, нашия човек, бе ! нали се сещаш ... Sunglasses Действат курабийките. Това е уникално!

# 9 886
  • Варненска клюкарка
Русия атакува "Ислямска държава" с ракети от Каспийско море
OMG!

Дано някоя ракета погрешка не падне в Турция!

# 9 887
  • София
Русия атакува "Ислямска държава" с ракети от Каспийско море
OMG!

Дано някоя ракета погрешка не падне в Турция!

Пука ми за Турция, дано не падне тук  wflag

майтапя се, нали знаете   Laughing

# 9 888
  • Сред мелниците

Пука ми за Турция, дано не падне тук  wflag
Joy
Иначе за операцията от корабите, според хора , които разбират е уникална и вероятно е силна демонстрация на какво ли не , вкл. , че руснаците се координират с две държави от района.
Лошото е, че както са ги подпукали ислямистите, те освен да дойдат при нас в Европа, друго не им остава.
Едва ли някой си мисли, че ще стоят на огневата линия и ще чакат да ги отстрелват като зайци.

(her_76, защо не казваш че сте имали парти днес? Подарок купила? Wink)

# 9 889

Винаги си мисля, че само образованието ще помогне на хората да живеят по-добре!

Образование, ама светско.
В Саудитска Арабия грамотността на населението е около 90 %, но цялата им образователна система е изградена на основата на исляма.

# 9 890
  • София

В Саудитска Арабия грамотността на населението е около 90 %, но цялата им образователна система е изградена на основата на исляма.

Абсолютно! Въпреки цялото образование на жените там, те са собственост. Дори не могат да шофират. До миналата година не можеха и да гласуват.

Шериатът третира жената като второ качество човек - наскоро имаше протести дори в по-светския от СА Иран, където се оказа, че отборът по футбол (женски) няма право да излезе извън страната без писмено разрешение от съпруг/баща/брат.

# 9 891
  • постоянно
[ (her_76, защо не казваш че сте имали парти днес? Подарок купила? Wink)

В (като Вятър) ще ме прощаваш , но съм със страшна ангина ( сливиците ми са като голф топки ) и имам страхотно главоболие.

Трябва да ми обясниш за партито , че аз наистина не мога  да мисля в момента  Sick Sick Sick
Предполагам имаш предвид рожденият ден на Путин , предполагам . Ако е така , аз съм болна , не празнувам  Hug

...
херр  Sick

# 9 892
Скрит текст:

Абсолютно! Въпреки цялото образование на жените там, те са собственост. Дори не могат да шофират. До миналата година не можеха и да гласуват.

Шериатът третира жената като второ качество човек - наскоро имаше протести дори в по-светския от СА Иран, където се оказа, че отборът по футбол (женски) няма право да излезе извън страната без писмено разрешение от съпруг/баща/брат.

Някъде бях чела, че жена можела да пилотира самолет,  но мъжът й трябвало да я закара до летището /няма право да шофира/.  Shocked

И понеже се заприказвахме за образование, ми е супер странно, дори ми изглежда малоумно, да трябва образованите, светски хора, да са толерантни към всичко това.
Така им помагаме ли? newsm78

# 9 893
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/10/07/eu-will-hu … rika-deportieren/

Тук прочетох, че според този таен план за депортиране, ще пратят повечето нигерийци обратно в Нигер, ако не си ги приберат  ще има глоби и наказания. Тези, които не получат статус на бежанец, ще бъдат държани по лагерите до депортация. Да видим. Сигурно се опитват само да успокоят хората с този тайнствен проект, но пък случайно разконспириран от няколко медии

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 17:57 от меркантилница

# 9 894
  • София
Скрит текст:

Някъде бях чела, че жена можела да пилотира самолет,  но мъжът й трябвало да я закара до летището /няма право да шофира/.  Shocked

И понеже се заприказвахме за образование, ми е супер странно, дори ми изглежда малоумно, да трябва образованите, светски хора, да са толерантни към всичко това.
Така им помагаме ли? newsm78
Ама какво говориш - ей го Камерън например, днес се ''сетил'', въпреки сигналите, които се получават от години, за съществуването на ислямски училища или медресета (най-често са към джамии), които проповядват омраза, антисемитизъм  и крайно ислямски възгледи, изцяло в противоречие със законите и културата на светска Великобритания. Но нали все се тресат от ужас да не ги обвини някой в анти-мюсюлмански и анти-мултикулти настроения, все не се взимаха достатъчно мерки. А това си е чиста проба промиване на мозъка на хиляди млади мюсюлмани.

Та днес се заканил, че понеже имало такива медресета, щял ся да ги затваря. Сетила се Мара да се побара  ooooh!
http://www.bbc.com/news/education-34464137

# 9 895
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Франция предупреди за тотален конфликт заради Сирия

Пффф ... Все по ...- "опако" става положението ...

# 9 896

Та днес се заканил, че понеже имало такива медресета, щял ся да ги затваря. Сетила се Мара да се побара  ooooh!
http://www.bbc.com/news/education-34464137
Едва ли ще се получи нещо от регистриране и контролиране на  медресетата.
Тия диваци нямат интегриране, ще намерят други начини да си обучават децата в ненавист към
друговерците.
В това отношение съм песимистична, защото европеецът учи детето си да бъде толерантно към
чужденеца мюсюлманин, а при мюсюлманина е налице точно обратното.
Е, има и интегрирани и добри хора сред тях, но на фона на останалите,  са почти незабележими.
Познавам туркиня архитект с едно дете, омъжена за германец, родена и израсла в Германия. Ако не бяха ми казали, едва ли щях да разбера, но както споменах, това са единици.
Родителите й след пенсиониране са се прибрали в Турция.

# 9 897
Някой ще ми каже ли коя от големите супер-дупер държави НЕ фърля бомби в Сирия?
И кво? Запалиха ли брадите на онез с джапанките и чалмите там? Не?
Ах, каква изненада!!!

Познавам туркиня архитект с едно дете, омъжена за германец, родена и израсла в Германия. Ако не бяха ми казали, едва ли щях да разбера, но както споменах, това са единици.
Родителите й след пенсиониране са се прибрали в Турция.
Туркиня, женена за християнин си означава, че и семейството и е цивилизовано. По-простите не позволяват такова "падение"

# 9 898
  • София
Познавам /не лично/ още един германец от турски произход, който слага колегите си етнически чисти германци в малкия си джоб!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%85_%D0 … D0%BA%D0%B8%D0%BD
Не може всичко да се дели на черно и бяло...

# 9 899
Познавам /не лично/ още един германец от турски произход, който слага колегите си етнически чисти германци в малкия си джоб!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%85_%D0 … D0%BA%D0%B8%D0%BD
Не може всичко да се дели на черно и бяло...
Нали знаеш за едната птичка и пролетта? Когато Турция сложи в джоба си Германия и почнем да пестим за турски автомобили и технологии-тогава се обади. Засега не можеш да ме заинтересуваш с гениалния си един или десет, или ако щеш 100 турчина.
Засега все още  черното си е черно а бялото бяло и при Свиленград свършва Европа. Сори, но е факт! И за съжаление ние сме на границата. Каквото и да става-ще го отнесем първи, както винаги!

Общи условия

Активация на акаунт