Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 630 461
  • 50 159
  •   1
Отговори
# 9 990
Аз затова започнах с да не се опитваш... Друга вселена просто.

Всичко хубаво - това е техният начин на живот, да си го живеят, както могат. Но не мисля, че е съвместим с нашия. Не виждам как ще стане. Не е възможно тяхната и нашата култура да съществуват заедно, без да се стигне до ексцесии. Звучи много хубаво мисълта да интегрираш някого - приемам те, но при условие, че ще живееш като мен или поне няма да ми пречиш. Но от другата страна имаме: идвам, ще живея с теб, но няма да живея като теб, а както си искам, аз съм малцинство и имам това право. И кво стаа?

# 9 991
Човеконенавистните идеологии трябва да бъдат забранени, никаква толерантност към тях.
Както е забранен национал социализмът, така трябва да бъде и ислямът. Каква е разликата между тях?

# 9 992
Тайна , тяхното схващане е, че мъжете задължително трябва да доминират над жените . Според тях жената няма душа и тялото й не й принадлежи. Затова се забулват - да не ги гледа никой , освен законният й притежател - съпруга й. Затова и в не малко места по света има женско обрязване (частично или пълно обрязване) , някой път плюс зашиване , за да не бъде изнасилена жената . И с цел да не изпитва удоволствие, защото то не е за нея .

Женското обрязване няма общо нито с Корана, нито с Исляма. Това са традиции обикновено при чернокожите, най - вече за да не изпитва удоволствие жената. Хиляди момичета умират буквално всеки месец от подобни жестоки изродщини, но сред мюсюлманите почти не се среща, главно при чернокожите.

# 9 993
Скрит текст:
Ами откровено казано, нямам нищо против да се пази границата на Австрия, пък ако ще да е и от Hitlerjugend . Поне ще знам, че се пази.
Днес ще оставя видеото да го гледа моята Vivien, за да знае как мислят мюсюлманите, а не утре някой да и´ завърти главата и тогава ще е вече късно.

Венета, недей така. Тези пишлемета от HJ, като приключат с пазенето на границата, току виж дошли у вас, че и от вас може да ги е страх и да решат да се пазят.

# 9 994
Но от другата страна имаме: идвам, ще живея с теб, но няма да живея като теб, а както си искам, аз съм малцинство и имам това право. И кво стаа?
Еми..., мнозинството се съобразява с малцинството. Обратното не се случва или с малки изключения.
На практика това излиза от прилагане на тази "толерантност" към другите култури и естествено
те се възползват. Що пък не?

# 9 995
Anna-Bell , има малък % от мюсюлманите , които също практикуват женско обрязване , не са само негри. Уж в Корана нямало нито дума за подобно нещо , но всеки го тълкува различно . Чела съм го - доста е объркваща книгата и дава възможност за най - различни интерпретации и тълкувания.

# 9 996
Женското обрязване няма общо нито с Корана, нито с Исляма.
Не е вярно това. Говорила съм с мюсюлмани по темата.

# 9 997
  • София
Anna-Bell , има малък % от мюсюлманите , които също практикуват женско обрязване , не са само негри. Уж в Корана нямало нито дума за подобно нещо , но всеки го тълкува различно . Чела съм го - доста е объркваща книгата и дава възможност за най - различни интерпретации и тълкувания.
И аз исках да го прочета,за да видя къде са казани всички лоши неща,които правят, но не го намерих на български.

# 9 998
, но сред мюсюлманите почти не се среща, главно при чернокожите.
Не е вярно. В Египет 100% от арабите го практикуват. В Йемен също. В Судан също.
Вярно е че е древна практика и не свързано директно с исляма, но мюсюлмани го практикуват в голям процент.

Жестоко е това и трябва да има присъди, но...

# 9 999
  • забравих си мисълта...
Скрит текст:
Ами откровено казано, нямам нищо против да се пази границата на Австрия, пък ако ще да е и от Hitlerjugend . Поне ще знам, че се пази.
Днес ще оставя видеото да го гледа моята Vivien, за да знае как мислят мюсюлманите, а не утре някой да и´ завърти главата и тогава ще е вече късно.

Венета, недей така. Тези пишлемета от HJ, като приключат с пазенето на границата, току виж дошли у вас, че и от вас може да ги е страх и да решат да се пазят.

Всичко е възможно, но откровено казано, не знам коя от двете злини, Hitlerjugend или ислямистите, е по-малката, че да си пожелая нея. Може би този безконтролен наплив от страна на мигрантите ме плаши повече, макар че ако си гледала онзи ден дуелът между политическите партии по ORF1 или ORF2" беше, Heinz-Christian Strache си го каза недвусмислено, че "онези" от Ostblock изобщо не ги иска.  Надявам се да не го изберат сега на 11.10, но и да го изберат, няма как да наруши европейските договори и да тръгне да ни гони, при положение че повечето от нас са вече с австрийско гражданство. Говоря за тези, които сме вече дълги гони тук.
То и Jörg Haider много викаше срещу чужденците, но после се оказа, че в неговият кабинет има назначени много чужденци, че и като умря се оказа, че е имал доста добри връзки и отношения с Muammar al-Gaddafi. Simple Smile

# 10 000
И аз исках да го прочета,за да видя къде са казани всички лоши неща,които правят, но не го намерих на български.

http://www.koranbg.com/

# 10 001

Да, точно така е. Тълкуват си го както им изнася, като всяка религиозна книга, между другото.

# 10 002
Не знам дали мюсюлманите насила ще ни накарат да четем корана и да носим бурки..., ама като гледам - от пуста мода и любопитство.... нещо като обезкосмяването....

# 10 003
Женското обрязване няма общо нито с Корана, нито с Исляма.
Не е вярно това. Говорила съм с мюсюлмани по темата.

И аз също. В Корана няма нито дума за женското обрязване.

# 10 004
  • Русе
Не знам дали мюсюлманите насила ще ни накарат да четем корана и да носим бурки..., ама като гледам - от пуста мода и любопитство.... нещо като обезкосмяването....
  Ами ако в училище се съберат голям процент от съответната, както там искат да се наричат етническа група примерно, и решат, че може да пледират за часове по съответното учение.

Общи условия

Активация на акаунт