Тълпи от мигранти към Европа- какво ще последва от това?

• 2 640 678
  • 50 159
  •   2
Отговори
# 48 450
Още шведски вести - група бежанци от Еритрея (6 човека) изнасилват шведка. Заловени са и чакат присъда. В хода на делото се установява, че единият от тях само е държал неподвижно жертвата и я е целувал, докато другите са я изнасилвали. Затова е оправдан и ще получи 140 000 крони (30 000 лв) обезщетение за неправомерно задържане...
Ужас! Shocked
На тези хора не им ли светва, че доста ще се възползват от такава ситуация.
Даже и шведки могат доброволно да участват в такова театро и да си делят печалбата.
Сбъркан народ! Twisted Evil
А ние бяхме лош мат,риал. ooooh!

# 48 451
Сапфир,душо, пак ли Перата  Simple Smile
Ти защо не дойде на гости при твоите близки в нашия край да си отпуснеш малко душата ...
Щехме да се видим .

# 48 452
Сапфир пак ли Перата  Simple Smile

Ами какво да направя, като само той ръчка заспалото блато. И Джамбазки. Не че ми допадат всичките му изцепки на Перата, ама няма друг...

# 48 453
Не, няма проблем . Просто се притеснявам за теб и мисля, че щеше да ти се отрази добре
едно печено агне и малко винце гарнирано с опитимизъм.  Hug

# 48 454
Още шведски вести - група бежанци от Еритрея (6 човека) изнасилват шведка. Заловени са и чакат присъда. В хода на делото се установява, че единият от тях само е държал неподвижно жертвата и я е целувал, докато другите са я изнасилвали. Затова е оправдан и ще получи 140 000 крони (30 000 лв) обезщетение за неправомерно задържане...
Да държиш жена, докато я изнасилват, не е ли съучастничество в престъпление? Или може би целуването от афроевропеец неутрализира вината... newsm78 Абе на тези да не им е изпила чавка мозъка?

А интегрирането на джихадисти си е точно посрещането на блудния син.

# 48 455
В интерес на истината двама завърнали се джихадисти, бяха осъдени на доживотен затвор тук в Швеция. Били са в редиците на Фронт ан-Ну́сра в Алепо. Ето тези двамата, делото приключи преди няколко месеца. В телефоните им бяха открити многобройни клипове как режат глави, превзели нефтена компания и обезглавили целия персонал. Иначе са отрасли в Гьотеборг, този първият имал хубава работа и заплата във Волво преди да замине за Сирия.

Скрит текст:

убитият персонал
Скрит текст:

# 48 456
За пореден път се показва провал в интеграцията.
Значи добра работа, с добра заплата и пак хукнал да реже глави.
Дано не се приеме насериозно това предложение за интеграция на джихадисти с материални блага и
шофьорски книжки. Praynig

# 48 457
В интерес на истината двама завърнали се джихадисти, бяха осъдени на доживотен затвор тук в Швеция. Били са в редиците на Фронт ан-Ну́сра в Алепо. Ето тези двамата, делото приключи преди няколко месеца. В телефоните им бяха открити многобройни клипове как режат глави, превзели нефтена компания и обезглавили целия персонал. Иначе са отрасли в Гьотеборг, този първият имал хубава работа и заплата във Волво преди да замине за Сирия.
Нали уж оправданието им беше, че горките били изолирани от обществото, нямали цел и реализация в живота, ама то като си ги влече...културни особености.

# 48 458
  • България
Скрит текст:
Правят рай за джихадисти в Швеция! Ще им дават шофьорска книжка, дом и куп привилегии, ако се откажат от екстремизма

Яко! Значи ако си обикновен убиец - получаваш примерно 20 години затвор, но ако си масов убиец - терорист, получаваш дом и привилегии.
Съвсем са изтрещели по Скандинавието, кофти климат.

Грешен избор са направили, какво толкова!

Пускам пак материала на Радио 42. Интервюто е дълго, но чуйте поне след 42-ра минута.
Турските войскови части си се разхождали на 500 м. навътре в България въоръжени и нашите граничари само внимавали да не ги подразнят с нещо.
https://www.youtube.com/watch?v=2E9E8IVHnNs
   Определено трябва да се направи здрава, бетонна ограда.
Затова се опъват турчолята срещу вдигането на заграждения, току виж и в един момент сме осъмнали с турски преселници на наша земя.

# 48 459
Силвър  Hug
Толкова силно да го искам и за цяла България, че когато чета всичко
което се случва ми идва да се ощипя,  да не би да сънувам кошмар .
Хората трябва да се събудят и да се бранят - няма друг начин .

И аз съм така.Не знам за хората какво да кажа...големи оптимисти излезнаха.Хем все се оплакват,хем не им се вярва,че това ще стане и видите ли някои преиграват.Да,бе хич си нямам друга работа.Аз отчаяно агитирам за протеста в София и хора на,които преди казах и уж щяха да дойдат,но не го направиха и на други,които видях случайно.
Днес по бнт попаднах на не толкова популярни кандидат президенти с минимални шансове.По въпроса за ''бежанците'' всички казаха,че биха затворили границата.Първа го заяви една жена.Каза,че президента има право да го направи.Дано!

# 48 460
  • София
Да не мислите, че и в България няма продажни НПО-та? Имаме си и ние, не сме по-назад от другите. Хубавото е, че на нашите тук никой не им обръща внимание и нищо особено не са постигнали, бадева лапат на Сорос паричките.  Simple Smile
Зелените не можаха да спрат строежа на граничната ограда с Турция
Тома Белев призна във фейсбук провала си да спре изграждането на ограда по границата на България с Турция. На 11 август лесовъдът е „посъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да пуска жалби до Европа и да започне наказателна процедура. Поводът бил, че оградата щяла да премине през резервата Узунбуджак – където ужким нищо не трябвало да се пипа. „Труд“ вече разкри, че абсурдната кампания на Белев срещу ключовия елемент за националната ни сигурност не е случайна. Управляваната от него НПО „Зелени Балкани“ е един от първите бенефициенти с грант от 150 хил. долара след навлизането на международния фонд на Джордж Сорос CEE Trust в България през 2004 г. Мрежата от неправителствени организации на американския милиардер открито лобира за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа

# 48 461
За пореден път се показва провал в интеграцията.
Значи добра работа, с добра заплата и пак хукнал да реже глави.
Дано не се приеме насериозно това предложение за интеграция на джихадисти с материални блага и
шофьорски книжки. Praynig

Това показва не провал в интеграцията, а изоставане в цивилизационното развитие. Няма как от човек, който още не е достигнал в развитието си до нивото на хората в западните общества, да се очаква да се интегрира просто ей така. Той не носи в себе си гените на това развитие, той не разбира обществото на тези западни хора, той е като човек, който от миналото е спуснат в бъдещето. Хората НЕ СА еднакви - колкото и пъти да ни повторят тази лъжа, тя няма да стане истина.

# 48 462

ох, видях го това и аз снощи
все по-безумно и нереалистично ми се струва всичко тук

# 48 463
А аз се чудя-толкова ли много са гейовете в Скандинавието и Германия, че толкова им е зора за тия бежанци, е@си!!!
Че и ги финансират, че им опрощават престъпления  Sick

# 48 464

Общи условия

Активация на акаунт