♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 5

• 50 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Скрит текст:
Пепелче, аз само до стените ще ходя - белким Баръш се появи отнякъде. Whistling hahaha hahaha

Мишенце, добре дошла при нас! Hug Hug
Тинче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да идвам и аз с теб освен hahaha hahaha hahaha hahaha
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Веси, тамън едната да свестява другата. hahaha hahaha

П.П. Внимавайте само с поредните постове, че ги трият. Cry
Пак забравих за постовете hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ти за какво ще ходиш в ТР,ако не е тайна? Peace Peace Peace Peace Peace
На нещо като екскурзия, Веси. Една седмица, по собствен план. За трети път ще ходя в Истанбул и дано още мнооооого пъти да имам възможност да отида, защото съм меко казано пристрастена към него. Embarassed Embarassed Embarassed
Само за Тинчето Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
' Що надничате, бе ягодки? Simple Smile
Скрит текст:
И аз съм от пристрастените, но не искам да се лекувам. И така ти завиждааааам, че заминаваш. Ама с бяла завист  Hug Да се завъртиш край Галатската кула заради мене (т'ва ми е в топ 3 от най-любимите места).
Скрит текст:
Пепелче, аз ти обожавам подписа. Heart Eyes  bouquet
Даже мисля да се кача на кулата - жалко, че само до 7 вечерта е отворена. На мен нощен Истанбул ми е дваж по-голяма тръпка. Whistling Embarassed

# 166
Деси, при Берк и Памир Mr. Green  
А иначе съм се зарекла пак да се върна в Истанбул  Blush  Пък ако отида и срещна някой от нашите любимци, всички ще разберете  Crazy

Горгонка, ще имам предвид офертата ти Wink Hug

Веси, Баръш така се е усмихнал, защото чака някоя от нас да застане до стената Wink Фантазира си за нас, момчето Mr. Green  Няма само ние да въздишаме по него  hahaha

# 167
Нежност , казах ти - ще организираме форумска разходка до Стамбула, коркма  Hug .Аз ходя почти на всеки два - три месеца.Който иска - взимам го с мен  Flutter

Когато има такава среща,бройте и мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Незнам от къде сте....аз съм от Пловдив Peace Peace Peace Peace Peace

# 168
Деси, при Берк и Памир Mr. Green  
А иначе съм се зарекла пак да се върна в Истанбул  Blush  Пък ако отида и срещна някой от нашите любимци, всички ще разберете  Crazy

Дано ти се изпълни желанието. Heart Eyes

# 169
  • София
Ох, говорете ми за Истанбул, говорете ми... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Веси, аз съм от София. Hug Поне съм родена там, ама колко живея... hahaha hahaha

# 170
Нежност , казах ти - ще организираме форумска разходка до Стамбула, коркма  Hug .Аз ходя почти на всеки два - три месеца.Който иска - взимам го с мен  Flutter

Когато има такава среща,бройте и мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Незнам от къде сте....аз съм от Пловдив Peace Peace Peace Peace Peace

Предлагам ако искате на ЛС да се уточняваме за форумска среща/ ходене до Истанбул Peace

Дано, Деси, дано  Crazy

# 171
Незнам за Баръш,но искам да съм до стената с Памир Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо все по-лоши момчета си падам незнам?
Ама на него вече му е време да се задоми,знае ли се Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 172
Ох, говорете ми за Истанбул, говорете ми... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Веси, аз съм от София. Hug Поне съм родена там, ама колко живея... hahaha hahaha
То и аз не съм от Пловдив,но тук живея засега Peace Peace Peace

# 173
  • София
Незнам за Баръш,но искам да съм до стената с Памир Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо все по-лоши момчета си падам незнам?
Ама на него вече му е време да се задоми,знае ли се Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Дано "лошо момче" да се ограничава до излъчването му, а не до това, за което писахте преди. Confused Confused

Ех, Пловдиииииииив! Heart Eyes Особено пък Старият град. Heart Eyes

# 174
  • На юг от тук
Добре си хапват ягодките,че не се знае колко ядове ги чакат.

# 175
  • Пловдив
Малко снимки от петъчната серия, отразени в гече-то:
http://gecce.com/magazin/foto-galeri/kiralik-askta-omer-ve-defne … i-dolu-dizgin?p=1

# 176
# 177

Ама много й ходи т'ва лилаво на Дефне, бре  Mr. Green  Йомер бей не може се отлепи от нея  Crazy

# 178
Ако Йомер бей не остави Дефне няма да може да свърши нищо в офиса. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
  • Пловдив
Нищо му няма, нали е патрон  Mr. Green Не му е до работа сега на него, само гледа къде да я причака  Heart Eyes Heart Eyes Досега го гледахме как работи и гребе, айде малко пеперуди и навиване на кичури ни се полагат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт