♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 5

• 50 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро,ягодки !

неЖност  Hug Heart Eyes eliNIM  Hug Heart Eyes

Добро утро!  Hug  Много хубаво ми тръгва деня Laughing  

Лаве  Hug

Съгласна съм с рускинята, ама първо да вземат да върнат котарака в сериала, че нещо изчезна Sunglasses
+ 1

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 06:41 от лава

# 121
Добро утро! Интересно какво ще е единственото условие на Джан? А за "стената" на Джан са и командите му- "измий, почисти...". "Качва се на високото да я гледа".

# 122
Добро утро  Hug Hug Hug Hug
Днеска е сряда  Heart Eyes

# 123
Добро утро! Интересно какво ще е единственото условие на Джан? А за "стената" на Джан са и командите му- "измий, почисти...". "Качва се на високото да я гледа".

Това с командите е "наследство от мама" , тя така го е възпитала  Mr. Green
Условието на Джан може би е удължанане на времето  Peace  В корейската версия било 3 години брак  Whistling  Да видим тук така ли ще е  Sunglasses

Днес е Ягодов ден, дааа Laughing  С какво ли ще ни сюрпризират  Crazy

# 124
Добро утро . Пожелавам на всички ягодов прекрасен ден. Heart Eyes

# 125
Посред нощ вижте какъв забавен коментар намерих. https://vk.com/iliskidurumukarisik

Скрит текст:
Lena Slavina: Меня возмущает пренебрежение сценаристов к роли кота. Должен же Минак отомстить Джанику за свою напрасно обиженнуюхозяйку. В тапочки пописать -святое дело. Представляю реакцию Джаника!

Възмутена съм от пренебрежителното отношение на сценаристите към ролята на котарака. Миннак трябва да отмъсти за своята онеправдана стопанка. Например, да напикае пантофите е негов свещен дълг. Представям си реакцията на Джанчо! 

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.........гласувам с две ръце......

Ха, добро утро!

# 126
  • Пловдив
Добро утро  Heart Eyes

Днес ягодов ден казвате, не ги гледам , ама съм подредена плътно тука при вас   Hug

# 127
  • София
Добро утро и от мен! Hug Hug Hug
Както казва Горгонка - не гледам "Ягодките", но съм с вас в темичката.  bouquet

# 128
И аз се зачудих къде отиде котарака, когато оставиха без надзор кюфтенцата на масата и се качиха да гледат звездите на покрива. При мен е просто навик да не се оставя масата, когато котката ни е наблизо.....

# 129
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Без грам милост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 130
  • Пловдив
Ох..  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3544

# 131
# 132

Тинче, калявай се  Mr. Green  Нали утре заминаваш за Истанбул?  Ако срещнеш Баръш без Гупсе, пак кандилата ли ще вадиш?  hahaha

# 133
  • София

Тинче, калявай се  Mr. Green  Нали утре заминаваш за Истанбул?  Ако срещнеш Баръш без Гупсе, пак кандилата ли ще вадиш?  hahaha
Направо ще си правя опело насред Златния Рог. ooooh! ooooh! ooooh!

# 134
Направо ще си правя опело насред Златния Рог. ooooh! ooooh! ooooh!

Хади, бе  hahaha  Младо момиче ще се гътваш от погледа Баръшов, нИдей тъй  Naughty  Стягай се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт