♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 5

• 50 495
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Без грам милост  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде сега иди да работиш. Heart Eyes newsm03 , мен ме удря тока за вас не знам Joy Joy Joy

# 136
Деси, тя работата след такава снимка направо е песен, ама друг да я пее  Mr. Green

# 137
  • Пловдив
Работя, какво да правя, ама аз си знам с какъв зор.Халюцинирам баклави  Crazy
Тинче, сестро, вземи си едни капки за храброст в багажчето и смело напред. Нема се Пуашиш само  Hug Ако има зор, свиркай само - ако натисна газта и за 5 часа може да дойда да помагам  Mr. Green

# 138
  • София
Тинче, калявай се  Mr. Green  Нали утре заминаваш за Истанбул?  Ако срещнеш Баръш без Гупсе, пак кандилата ли ще вадиш?  hahaha
Направо ще си правя опело насред Златния Рог. ooooh! ooooh! ooooh!

Хади, бе  hahaha  Младо момиче ще се гътваш от погледа Баръшов, нИдей тъй  Naughty  Стягай се  Mr. Green
bowuu bowuu bowuu Тъй вярно.
Ще си отварям очите на 18 - белким хвана някой всеобщ любимец. Whistling

# 139
Някой знае ли нещо повече за татуировката на Волкан?На няколко пъти я засичам в сериала и сега в едната снимка се вижда по-ясно 1938.....
Момичета копирам си поста пак,защото явно не сте видели,или пък никой не знае? newsm78

# 140
Някой знае ли нещо повече за татуировката на Волкан?На няколко пъти я засичам в сериала и сега в едната снимка се вижда по-ясно 1938.....
Момичета копирам си поста пак,защото явно не сте видели,или пък никой не знае? newsm78

Жани, забелязала съм татуса - мисля, че годината символизира основаването на някой футболен клуб. Може и да греша в предположението си  Peace

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 12:06 от неЖност

# 141
  • София
Сега ще комбинирам двете си най-големи страсти и ще ви отговоря.
В Турция няма отбор, свързан с 1938 година. Познайте обаче кой е починал 1938ма - Мустафа Кемал Ататюрк. В Турция често пишат 193∞ или 1938........ (както е тук, с кардиограма), за да обозначат, че Ататюрк може да е починал, но винаги ще живее в сърцата на турците. Wink

# 142
Тинче, много изчерпателен отговор!   bouquet 
Значи Мерт Екин Даймаз ( Волкан ) е патриот  Laughing

# 143
  • София
Трябва да ти кажа, че има мнооооого турци, които по един или друг начин демонстрират почитта си към Ататюрк - я с татуировка, я с нещо друго. Неслучайно навсякъде из страната има негови портрети. Wink Wink  bouquet

# 144
Трябва да ти кажа, че има мнооооого турци, които по един или друг начин демонстрират почитта си към Ататюрк - я с татуировка, я с нещо друго. Неслучайно навсякъде из страната има негови портрети. Wink Wink  bouquet

Умното си е умно! Благодаря! Hug Hug Hug

# 145
 spam2

Забелязала съм, че като цяло турците са патриоти. На всяка къща и/ли сграда има и знаме. А наистина масово уважават и почитат Ататюрк, в това отношение са единни. Докато в случая с Ердоан не е така  Whistling

# 146
  • София
Тинче, много изчерпателен отговор!   bouquet  
Значи Мерт Екин Даймаз ( Волкан ) е патриот  Laughing
Трябва да ти кажа, че има мнооооого турци, които по един или друг начин демонстрират почитта си към Ататюрк - я с татуировка, я с нещо друго. Неслучайно навсякъде из страната има негови портрети. Wink Wink  bouquet

Умното си е умно! Благодаря! Hug Hug Hug
Софи, ще се изчервя. Embarassed Embarassed Embarassed

spam2

Тинче, много изчерпателен отговор!   bouquet  
Значи Мерт Екин Даймаз ( Волкан ) е патриот  Laughing
Трябва да ти кажа, че има мнооооого турци, които по един или друг начин демонстрират почитта си към Ататюрк - я с татуировка, я с нещо друго. Неслучайно навсякъде из страната има негови портрети. Wink Wink  bouquet

Забелязала съм, че като цяло турците са патриоти. На всяка къща и/ли сграда има и знаме. А наистина масово уважават и почитат Ататюрк, в това отношение са единни. Докато в случая с Ердоан не е така  Whistling
Ердоан е обичан в Анадола, в Истанбул 80% от хората го ненавиждат (освен новодошлите анадолци, разбира се). ooooh!

# 147
  • Русе
Здравейте! От скоро съм фен на Любов под наем.... ама луд станах хихихи Рових се из темите, но не намерих отговор на въпроса ми, а той е има ли превод на БГ някъде другаде освен в vbox7. Там има само до 9еп. със суб. Това ли е само за сега  #Crazy

# 148
Привет, безмилостни    bouquetи в новата тема!
Нежничка, благодаря ти!  Heart Eyes
Голям зор докато ви настигна- на всяка страница ме препъвате с някоя баклава  Mr. Green

Тинче, много си ни умничко  Hug
Ся и ако изловиш някой любимец в Истанбул, цена няма да имаш.
Хубаво да се оглеждаш и винаги готова за снимка.
Ако видиш Йомер бей, гледай наоколо да има стена или поне асансьор  Joy Joy Joy
Намажи се хубаво с ягодов лосион и вземи за всеки случай една тубичка Алгезал за кръста на Джан Текин  Joy Joy Joy
Да видят те к'во се казва българска фенка от бгмамата  Laughing

# 149
Привет, безмилостни    bouquetи в новата тема!
Нежничка, благодаря ти!  Heart Eyes
Голям зор докато ви настигна- на всяка страница ме препъвате с някоя баклава  Mr. Green

Тинче, много си ни умничко  Hug
Ся и ако изловиш някой любимец в Истанбул, цена няма да имаш.
Хубаво да се оглеждаш и винаги готова за снимка.
Ако видиш Йомер бей, гледай наоколо да има стена или поне асансьор  Joy Joy Joy
Намажи се хубаво с ягодов лосион и вземи за всеки случай една тубичка Алгезал за кръста на Джан Текин  Joy Joy Joy
Да видят те к'во се казва българска фенка от бгмамата  Laughing
А Памир направо го пращай към Бг,с другите квото искаш прави hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт