ОКТОМВРИйки време не остана, коя ще бъде първата ни мама? - еп.15

• 37 293
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  bouquet Благодаря на сладураните, които се грижат за темата!
 Hug за Съншайн!
  Киселини имам нон-стоп. И повръщам още...... И док вчера каза сода бе момиче и взе да се хили. А аз хич не исках, но днес май ще взема една малка лъжичка Sick

# 106
  • София
И аз ме мисля да вземам многп памперси, засега имам една нула от малките пакети, ще взема и една единица пак малък пакет за вкъщи, като от него ще сложа в багажа за болницата 5-6 памперса за всеки случай, ако докато бебето е при мен се наложи смяна:)

# 107
Здравейте и от мен  Stop
Stambuli ти хубаво ме следиш  Laughing ама на мен взе да ми писва вече  Mr. Green искам да се ражда това бебе вече. Нямам търпение!!! С мама всеки ден обикаляме по магазините и гледаме какво се продава- комплекти за изписване.... чершафчета. Толкова красиви неща има, а като ги гледам колко са малки.... Прегледахме какво може да се ползва от брат ми, даже се чудех как се е побирал в тези дрешки, та те са като за кукла!? Даже на малкото му показахме чорапките, колко са мънички, премери си ги и му станаха на палеца  Joy беше много учуден  newsm78
Ама да ви кажа, че и чистенето не помага- от понеделник не сме се спрели с ММ, даже аз гледам повече и от него да действам- сутрин до обяд с мама трамповаме улиците, после хапваме и с ММ почваме- то не бяха прозорци... пердета... пода- прахосмукачки, парцал... поне взехме да се изравяме от строителните материали. Ужас ви казвам, а вечер с ММ трамбованме улиците. И какво- някакви, никакви контракции- като менструални болки, подобни на тези като преди да ти дойде, и то само вечер, а през деня нищо!!!! Гушка ми се вече това бебче, или съм се побъркала или не знам вече  hahaha
Nianka  Много смешно ми стана като си представих колко оплетени могат да са твоите мъже  Joy
От газовете мисля, че след раждането ще минат . Винаги, когато човечко се размърда повечко и после покрай мен не се седи  #Crazy

# 108
  • София
Sof4e, много натоварена програма, направо ти се чудя как успяваш в тия жеги да вършиш толкова работа:)
Аз едно нещо да свърша или само до магазина да ида и съм като парцал. За чистенето не ми се говори, много ми трудно и почти изцяло ММ се занимава Simple Smile

# 109
 Оооооох не не Радинка ме уби от смях  Grinning пробвай и ти еспумизана .....

Еосче смях не смях, викам си тамън съм за лафа....като припикано мушкато ....аххаха
Софче всички те дебнем  Mr. Green ама верно откъде толкоз енергия имаш....
Честно да ви кажа изобщо не съм се замисляла да са води....мисля си по скоро бактерия нещо.....
ММ ми донесе фреш от червено цвекло и ябълка, та да вземе да ми се вдигне най-накрая таз хемоглобин  Peace

# 110
  • В къщурката на хълма на феите
Ама многп е малко според мен за да са води, то е колкото една чаена лъжичка, ама си е бистра водица.
ако мехура се пукне отгоре - демек към стомаха - може и по по-малко от лъжичка да изтича .. моите примерно точно така се спукаха, дето се вика, ако в АГ-то не ми бяха казали, че това са води, нямаше и да разбера .. но не мисля, че трябва да се притеснявате много, може и да се поизпускате - нормално е ..

# 111
  • София
Хм в понеделник ме гледаха на видеозон и нищп не казаха, верно от тия допотопните видеозони, ама те лекарите и на тях си виждат. Сега се вкарах в размисъл  newsm78
Ахаха Чоко, ти ако на тоя фреш само разчиташ за хемохлобина  hahaha hahaha Joy Joy
Аз пък днес съм забравила да пия желязото, ей сега ще поправя тая работа:)
Ааа меци, със сигурност не препикавам, когато ми се случи да препикая се усещам, по друго е усещането  Joy Joy, обикновено като кихна става  Joy
В приложението за бременни поше че в 33седмица (в която съм аз сега) трябва да си стегна багажа за болницата и да налравя план за раждане. С първото съм почти готова, с второтп мисля утре да се заема. Вие докъде сте с плана за раждане? И ще правите ли всъщност?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 18:44 от Eos

# 112
В какво се състои плана за раждане newsm78

# 113
Аз план няма да правя за да не стане нещо и да се разочаровам , че не е така както съм планирала. Само си представям , че всичко ще мине бързо и с малко болка ще излезе едно мръсничко набръчкано приличащо на стафида човече  Joy Joy

# 114
  • София
Аз утре ще го правя, и след това ще ходя на среща с лекаря който искам да избирам и ще обсъждаме плана точка по точка. Ама се чудех да не ме помисли лекаря за луда или много претенциозна затова питам..
И също мисля да си препиша целия план като забележка под информираното съгласие  Joy

# 115
Здравейте ,момичета!Късно се регистрирам ,но имам желание да помогна с каквото мога.Аз съм в 32 г.с ,на 24 гадини,от София.На 29 трябва да се появи първото ни детенце -момиченце.Аз мисля ,че ще е по-рано ,но Божа работа.Вървим с една седмица напред!

# 116
Фокси,добре дошла!
Еосче,какво включват тия планове. То човек сигурно сам си решава де,ама хич не ми е идвало на акъла. Че то знаеш ли как ще протече... newsm78 смисъл стъпка по стъпка....багажа и аз ше Си го стегна сега събота и неделя,а у тре съм на очен...

# 117
И на мен ми стана интересно за плана...
Аз още с лекаря не съм говорила, защото не съм сигурна дали да го ангажирам  #Crazy има ли друг като мен дето се тутка толкова не знам...то верно че съм 33 г.с. още ама...а по - принцип съм супер организирана, планирам всичко предварително, но сега... Rolling Eyes
А някой ще ражда ли без избор на лекар?
То май повечето сте секцио де, ама все пак...

# 118
  • София
Папи, в плана се пише искаш ли упойка, аз ще си напиша че искам отложено клампиране, че не искам на детето минда се дава глюкоза или АМ, че не искам форцепс в никакъв случай- по добре секцио да ми направят. Ей такива неща, които искам а знам че ско не го предявя предварителни ще си действат по техния ред. Освен това не искам да ми слагат от тая киселина дето я слагат в очите на бебетата, искам да си занеса антибиотични капки, да кажат какви и ще занеса. Ей такива неща, ама знам че няма да ме гледат добре в болницата..ще си викат- ето я тая с многото претенции.. Ама в крайна сметка аз си плащам и имам право на претенции.
Кали, аз съм 33+6 и още не съм говорила с лекар. Имам два варианта- единия сама си го избрах, другия ми го препоръчва моя аг. Та ще се пробвам другата седмоца да се видя с първия да видим какво ще каже:)

# 119
Благодаря!Аз още нищо не съм подготвила ,притеснено ми е да не предизвикам нещо.А така се изкушавам ,само се заглеждам...На преглед съм на 16  и мисля след това да се снабдявам с най-необходимото .

Общи условия

Активация на акаунт