От кой ПСИХИАТЪР сте доволни?

• 28 058
  • 20
  •   1
Отговори
Психиатри много, но добрите са малко Simple Smile Извадила съм от списъците доста имена и все повечето са доказани като имена. Някой, ако търси добър такъв, доста има да рови в темите за психотерапевти и психиатри, мисля, че така ще е доста по лесно на всеки нуждаещ се,а те не са малко Simple Smile
Колкото повече мнения и препоръки, по добре за всички.
П.С - Извинете ме, ако анкетата не е уместна Simple Smile

# 1
При никой от тези не съм била. Както писах в една друга тема смятам при Росица Владимирова да ходя на преглед. Иначе до сега съм била само при д-р Клисурска в 6-то ДКЦ в София. Обаче още не смея да пробвам поставената ми от нея терапия.

# 2
Моля споделете дали при д-р Росица Владимирова важат направления ? И доволни ли сте от нея , заради панически атаки мисля да я посетя.

# 3
Запис да следя темата,при никой от тези не съм била.При който бях не съм доволна,изписа ми три препарата наведнъж и беше ужасно.

# 4
Съветвам ви за паник атаки да се насочите към добър психотерапевт. Психиатрите са "тежката артилерия" и лекуват предимно с медикаменти.

# 5
Съветвам ви за паник атаки да се насочите към добър психотерапевт. Психиатрите са "тежката артилерия" и лекуват предимно с медикаменти.
Мойто ПР е доста странно. Почти не получавам ПА, но съм много тревожна, постоянно ми е лошо, не мога да излизам сама, физически съм отпаднала без желание за нищо, постоянно спя, лека депресия... Sad Към какво да се насоча?

# 6
neli_20, за съжаление не мога да те насоча към нищо конкретно. Но със симптомите, които описваш по принцип можеш да се справиш и с психотерапия. Мисълта ми е да не се избързва с медикаментозно лечение, което е специалитет на психиатрите, заради многото странични ефекти.
Може да попиташ в този подфоум
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=410.0

# 7

При паник -атаки само психотерапия няма да помогне. Задължително трябват и медикаменти за покачване на серотонина/хормон на щастието/ в мозъка.Задължително поне един антидепресант, който да се пие минимум 6 месеца, в зависимост от сезона.

# 8
А агорафобия и стрес от различен произход? Simple Smile

# 9
За психотерапевт аз мога да препоръчам д-р Ренета Пенчева. Не работи със здравната каса.

# 10
А агорафобия и стрес от различен произход? Simple Smile

Също с медикаменти се лекува и  е лечимо в комбинация със психотерапия.
Почти всички психотерапевти искат да си спрял медикамента за да започнете съвместима работа или при по нашумелите като Баев, Тодор Първанов и др. е така Simple Smile
Затова и аз търся психиатър-терапевт, който да управлява и двете функции Simple Smile

# 11
Мами, споделяйте от кои специалисти сте доволни? Нека да изберем добрите...Simple Smile

# 12
 Party  Laughing Hug newsm78 За най-готиният Психиатър!Той си знае кой е!

# 13
Party  Laughing Hug newsm78 За най-готиният Психиатър!Той си знае кой е!
Да разберем и ние кой е!

# 14
Виждам, че темата е стара, но все пак, Кими , Бенедета бихте ли споделили мнение за д-р Росица Владимирова, ако сте я посетили?

Общи условия

Активация на акаунт