Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 403
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Е хубаво де, но наистина разхлабва, а в случая това и е важно на жената, щом не понася плодове. И не мисля, че е чак хипер мега вредно, може да си позволи няколко глътки, няма да се отрови.

# 346
Добре де, никой на никой не налага. Хипер, мега, вредно не е естествено, който иска да се разхлабва с него Grinning
Онези шоколади Комфорт не стават ли за бременни?

# 347
  • София
За разхлабване аз ям овесени трици с кисело мляко или плодове.

Иначе от няколко доктори знам, че Дуфалак сироп е безвреден за бременни ако положението със запека стане сериозно Mr. Green

ПП: И аз не ям прясно мляко от години освен в кафенцето. Peace

# 348
  • град-държава
Чай от рози подходящ ли е при бременност?

# 349
Момичета мисля че днес имах контракция. Както си стоях седнала корема ми сякаш започна да изтръпва, след което се втвърди за няколко секунди и пак ме отпусна. Втвърдяването не беше придружено с болка. Мислите ли че е било контракция и трябва ли да се тревожа?

# 350
Най-вероятно е била контракция. В коя седмица си, че се притесняваш?

Имай предвид, че потготвителните контракции са част от нормално протичащата бременност.

# 351
А да забравих да спомена, че съм в 18+1 ден.

# 352
Тогава е напълно нормално да получаваш по някоя подготвителна контракция.

Ако все още имаш притеснения, говори със следящия те лекар.

# 353
Благодаря за бъезия отговор.  Hug

# 354
Момичета не знам дали въпроса ми е за тук, но моля да споделите. Кой календар за бременни ползвате на андроид? Иска ми се да е на български, а всички които гледам са на анг. 😊

# 355
  • София
На български най-вероятно няма. Има обаче няколко на руски.

# 356
  • Germany
Аз ползвам WomanLog Pregnancy и съм много доволна.  Peace

# 357
Grinning Аз май съм много изостанала,защото чувам за пръв път за календар за бременни.Малко инфо?

# 358
  • Germany
В моя календар си въведох датата на последната М и ми изчисли термина, следи в коя седмица съм и в първия ден на всяка нова г.с. ми се появява известие, има информация за плода за всяка седмица, както и картинка, която горе-долу да покаже как би трябвало да изглежда бебето в този момент, мога да въвеждам за всеки ден симптоми, килгорами и обиколка на талията (прави графики), началото на 9-я месец е отбелязано, както и терминът.

Скрит текст:

# 359

Аз ползвах този. Беше ми много интересно да чета всички подробности, които се случваха с бебчо и мен.

Общи условия

Активация на акаунт