Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 346
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Germany
Според мен, щом бебчо расте и док казва, че всичко е наред, няма повод за притеснение. Видеозонът не дава точен резултат, така че не бих се притеснявала.  Hug
На мен АГ изобщо не ми ги обяснява тези неща, кога коя седмица показва видеозонът, просто казва, че всичко е наред и аз й се доверявам.  Peace
то май така е най-добре, отколкото да ни плашат само с тия мерки и теглилки..

Да, абсолютно.  Peace

# 421
Аз май съм с подобен въпрос, но имам нужда от вашето мнение... в 16 седмица и 6 дни, ехографът показа   бебето с размери за 16 и 0 дни. Лекарят не беше притеснен, но аз се шашнах- и понеже на същия преглед разбрах че ще е момче, съвсем се притесних, защото все си мислех, че момченцата вървят малко по-големи. Имам ли повод за притеснение според вас?

# 422
Аз май съм с подобен въпрос, но имам нужда от вашето мнение... в 16 седмица и 6 дни, ехографът показа   бебето с размери за 16 и 0 дни. Лекарят не беше притеснен, но аз се шашнах- и понеже на същия преглед разбрах че ще е момче, съвсем се притесних, защото все си мислех, че момченцата вървят малко по-големи. Имам ли повод за притеснение според вас?
Не въобще. Peace

# 423
Здравейте.Може ли  да ми кажете добър специалист по фетална морфология в София.

# 424

Знам за Сигридов и Велев, че найстина си разбират от работата.

# 425
  • София
Лични впечатления имам единствено от д-р Чавеева в Щерев,тя ми прави първата фетална и останах много доволна.Внимателна,обяснява и наистина огледа бебето много добре,което упорито се беше обърнало и не искаше да си покаже лицето  Laughing Тя търпеливо изчака да заеме такава позиция ,че всичко да огледа прилежно. Скоро съм на втора при нея.

От много места ми е препоръчван д-р Марков,но знам че с часовете при него е доста трудно и трябва отрано.

# 426
доц. Томова, много внимателна и обяснява всичко. Прегледа е 100 лв, кабинета и е в жк.Лагера

# 427
densi, благодаря!  bouquet

# 428
Благодаря ви  bouquet

# 429
  • София

Д-р Сигридов и д-р Стратиева в МЦ "Св. Петка".  Успех!

# 430
Аз пък препоръчвам за ФМ д-р Жени Панайотова. Много е добра. Аз съм ходила на хиляда и един доктори за всякакви болежки. Повярвай ми по-внимателна докторка не съм срещала, нищо, че не е доцент, но е адски всеотдайна, обяснява подробно, отговаря на въпросите ти, ако имаш такива. Мен лично първия път ме гледа 2 часа, защото бебка е от срамежливите. И в Шейново, и в Св. Петка в ж.к. Борово преглежда.

# 431
  • София
И аз влизам с въпрос,в 17 седмица съм,но от два дни усещам като си пипна корема нощем,че е твърд понякога само от едната страна,друг път от двете,сменям позицията и се оправя.Не усещам нито стягане,нито болка,ако не го пипна може би няма и да разбера!Какво ми става,аз ли не спя както трябва?Контракции ли са това и защо само нощем ми се появяват? От седмица пия магнезий.

# 432
Аз пък препоръчвам за ФМ д-р Жени Панайотова. Много е добра. Аз съм ходила на хиляда и един доктори за всякакви болежки. Повярвай ми по-внимателна докторка не съм срещала, нищо, че не е доцент, но е адски всеотдайна, обяснява подробно, отговаря на въпросите ти, ако имаш такива. Мен лично първия път ме гледа 2 часа, защото бебка е от срамежливите. И в Шейново, и в Св. Петка в ж.к. Борово преглежда.

Панайотова е страхотен човек и добър професионалист. Идва в Бургас в "Дева Мария" ходила съм един път на БХС сега мисля да ходя пак. Звънна ми от личния си телефон след работно време да ми каже, че е изпратила резултатите по имейл. Препоръчвам я с две ръце  Peace

# 433
Здравейте, някой ползвал ли е магнезиев гел или олио през бременността? Имате ли информация за тези продукти?

# 434
Здравейте, някой ползвал ли е магнезиев гел или олио през бременността? Имате ли информация за тези продукти?

Баща ми го ползва. Кожата му направо изгоря.

Общи условия

Активация на акаунт