Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 235
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
Честито  bouquet
Запиши си час за лекар, нека го погледне. Може и нищо да не е, но може и да има някакъв проблем. Иди на лекар, за да си спокойна по празниците.

# 526
Утре сутрин съм на работа (гадното е че пътувам с автобус и все ми става лошо бляк), следобед отивам при чичко доктор да ме погледне. Simple Smile Истината е, че ми се иска някой да ме успокои, за да мога да спя тая вечер Grinning

# 527
  • Варна
Случва се често, в повечето случаи не е признак за проблем. Спи спокойно Simple Smile

# 528
Grinning благодаря, много се вълнувам... newsm68

# 529
Когато на мен ми прецапа в началото 5-6 седмица, първия лекар, при който отидох ми каза, че има отлепяне на сакчето, мога да го изгубя дрън дрън, изписа ми лекарства и инжекции, и да не мърдам от леглото. Следващият в чужбина беше меко казано учуден от всичко, което ми е говорено и изписано, каза че е напълно нормално за този период да спирам всякакви хапчета и дори да вдигам 15 килограмовия си син Simple Smile . Първият исках да се върна и да го наредя, но после се отказах.

# 530
Здравейте в 17 г.с. съм .... имам някакво неприятно усещане в яйчниците ... на какво се дължи това?

# 531
Ако съм смятала правилно съм в 11 г.с. За първи път ми е, не знам кое е нормално и кое не... И имам много въпроси..

# 532
Здравейте и от мен бъдещи мами. Имам въпрос,за първи път съм бременна и съм в 10 г.с нормално ли е да не усещам все още бременноста,чувствам се както преди да забременея не усещам нищо в коремчето. Имаме си сърце и пулс,но не усещам нищо. Нормално ли е ?  Cry

# 533
  • град-държава
В първи триместър е много рано да се усеща нещо повече от стандартно неразположение, което също не е задължително за всяка бременна.

# 534
  • Варна
Chudoto_stana,
какво очакваш да усещаш, ритници ли? НЯма как да усетиш бебето все още, прекалено малко е. След 2 месеца ще стане това.

# 535
Chudoto_stana,
какво очакваш да усещаш, ритници ли? НЯма как да усетиш бебето все още, прекалено малко е. След 2 месеца ще стане това.
. Не очаквам ритници и тупаници,но очакваах нещо мъничко да ми показва всеки ден,че съм бременна,защото карам много лека бременност за сега без гадене без болки без нищо

# 536
  • Варна
Можеш само да се радваш Grinning

# 537
И аз това щях да ти кажа, да се радваш, много! И аз бях така до първите дни на 5ти месец, тогава започнаха движенията и ритничетата, които в последствие прераснаха в ритници и от тогава няма мира  Laughing но това са неописуеми емоции. Лека бременност! Simple Smile

# 538
И аз това щях да ти кажа, да се радваш, много! И аз бях така до първите дни на 5ти месец, тогава започнаха движенията и ритничетата, които в последствие прераснаха в ритници и от тогава няма мира  Laughing но това са неописуеми емоции. Лека бременност! Simple Smile
.      Благодаряяя много .

# 539
За зацапването - лекар, защото може наистина да се налага прием на лекарства.

Усещане на бебо - към 5-6месец.

Общи условия

Активация на акаунт