Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 323
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Днес имах няколко капки кръв по бельото. Това страшно ли е? В 30 г.с. съм и не мога да намеря инфо.

# 466
Тодичка отиди да те прегледат за всеки случай.

# 467
Ама то беше еднократно. Само вчера, по обяд, две капчици. Опитах се да се свържа с АГ, но той не вдигна. Оттогава няма нищо.

# 468
Ама то беше еднократно. Само вчера, по обяд, две капчици. Опитах се да се свържа с АГ, но той не вдигна. Оттогава няма нищо.

На мен ми се случи два пъти в по-ранни седмици, оставаше по тоалетната хартия само, първо червено и после минаваше в кафеникаво. И двата пъти се паникьосах и веднага ходих на преглед, но не се разбра откъде е - всичко с бебето е ок, нямаше отлепвания, разкритие и прочие.
Нормално било, особено ако съвпада с времето на цикъл или овулация(но аз никога не съм я изчислявала и нямам представа). Според мен не се притеснявай щом е спряло. Ако ми се случи пак - няколко капки (не течение, разбира се) бих си изчакала редовната ЖК и не бих се паникьосвала.

# 469
Здравейте и от мен  Simple Smile в 5 г.с. и  въпросът ми е  дали е  нормално да имам  менструални болки.Особено вечер са  даже се будя от  тях.  newsm78 някой  имал ли е  болки  при  ранна  бременност?

# 470
Здравейте и от мен  Simple Smile в 5 г.с. и  въпросът ми е  дали е  нормално да имам  менструални болки.Особено вечер са  даже се будя от  тях.  newsm78 някой  имал ли е  болки  при  ранна  бременност?
Аз съм имах такива в началото, че и след това ми се е случвало няколко пъти. Пиех но-шпа  Peace

# 471
Да, нормални са. Аз нищо не съм пила. Постепенно поотминаха към 10-12г.с.

# 472
Ок  Благодаря ви, че  леко се  претесних,  а  на  доктор съм  чак на 10.12.

# 473
Здравейте,
След 2 седмици закъснение и преглед при доки официално съм в 6 г.с. Вчера ми оформи картона и ме прати на разни изследвания. Притесненията ми идват от завишени MCV  и MCH в кръвта и наличие на бактерии в урината, още по-притеснено ми стана от факта, че д-ра каза, че всичко е наред. Не трябва ли да ми пусне стерилна урина , за да се установи какви са тия бактерии. А завишените кръвни какви са и защо са завишени никакво обяснение... Всичко било наред и нямало субективни причини за притеснение.

# 474
Здравейте момичета, аз съм бременна в 5 гс, но все още не съм ходила на доктор. Това ми е втора бременност и явно, за това не бързам много. Wink Искам да питам имате ли впечатления от Женската консултация в Шейново и ако да, колко пари излиза общо. Благодаря Ви предварително и успех на всички!

# 475
Здравейте! В дилема съм. Бременна съм в 9-ти месец и терминът ми е на Коледа. Имам проблем с очите - далекогледство 6 диоптера. Ходих на очен лекар и той ми каза, че няма проблем да раждам нормално. Гинекологът ми не е съгласен с това. Аз обаче имам притеснение. Лекарят, който ми следи бременността е в отпуска по празниците и ми предложи секцио ако искам да раждам при него. И аз сега много се колебая, защото хич не ми се остава без екип и то на Коледа. Моля за съвет

# 476
На твое място бих родила секцио заради очите, не заради доктора или празниците. Успех!

# 477
  • Варна
Здравейте,
След 2 седмици закъснение и преглед при доки официално съм в 6 г.с. Вчера ми оформи картона и ме прати на разни изследвания. Притесненията ми идват от завишени MCV  и MCH в кръвта и наличие на бактерии в урината, още по-притеснено ми стана от факта, че д-ра каза, че всичко е наред. Не трябва ли да ми пусне стерилна урина , за да се установи какви са тия бактерии. А завишените кръвни какви са и защо са завишени никакво обяснение... Всичко било наред и нямало субективни причини за притеснение.
Честита бременност!
Аз сама си пускам стерилни урини,ако чакам някой да ми каже...те все нямат направления за нищо.
А сега като дава урина като за урокултура ли я взе,т.е. след сутрешен тоалет и т.н.?
А за кръвните не се притеснявай,докторите тълкуват цялостно изследванията.

# 478
И аз клоня към секцио. Има обаче още нещо. Аз и таткото не сме заедно и ще се оправям с бебето сама. Притесненията ми са за това, че от това, което съм чела, оставам с впечатление, че възстановяването след секцио в доста по-трудно, отколкото при естественото раждане...

# 479
Можеш ли да се довериш на очния? Ако да, и ако е казал че може нормално, не виждам причина да те режат. По принцип късогледството е по-голям проблем от далекогледството, а за да си спокойна може да потърсиш второ мнение. Лекаря иска секцио за да се подсигури, все пак 6 диоптъра си е респектиращо число.
Аз съм с лениво око, диоптър прогресиращ през бременността само на това око и разлика в диоптрите на двете очи. Оказа се че ретините и дъната ми са наред, така че ще си раждам нормално, стига бебето да се обърне.
Някоя роднина - баба, майка няма ли да може да ти помага? Ако решиш да си секцио заради празниците.

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 10:51 от Нения

Общи условия

Активация на акаунт