Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 321
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! В дилема съм. Бременна съм в 9-ти месец и терминът ми е на Коледа. Имам проблем с очите - далекогледство 6 диоптера. Ходих на очен лекар и той ми каза, че няма проблем да раждам нормално. Гинекологът ми не е съгласен с това. Аз обаче имам притеснение. Лекарят, който ми следи бременността е в отпуска по празниците и ми предложи секцио ако искам да раждам при него. И аз сега много се колебая, защото хич не ми се остава без екип и то на Коледа. Моля за съвет
Бих родила секцио, задължително с екип. Peace

# 481
Аз не бих се замисляла изобщо- секцио и това е! 6 диоптъра са много, мм имаше 7, знам колко е проблемно, а с едни напъни от раждане, според мен рискуваш. Щом терминът ти е на Коледа, секциото винаги е по-рано, така че ще си преди празниците. И си избери екип. Успех!

# 482
Малко е сложно с помощта. Относно очния лекар, той категорично каза, че няма проблем да раждам нормално. Доколко мога да му имам доверие е друга тема. Просто сто неща ми се въртят в главата и не знам как да постъпя - очи, празници, екип Simple Smile))

# 483
http://www.hippoland.net/catalog/product/view/id/35702/s/hauck-2 … one/category/502/

Здравейте мами, някъкво мнение за този модел колички Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 16:52 от DeniDen

# 484
  • Русе
Има огромни теми за количките, там е обсъждана тази. Мисля, че темата е в раздел "На пазар"

# 485
Роси, наистина има неща, върху които да помислиш. При мен така се стекоха обстоятелствата, че раждах без екип. Въобще не съжалявам. Всичко мина горе долу добре и се възстанових бързо. Мен лично ме е страх от операция, затова аз не бих се подложила на такава, ако имам алтернатива.
Пожелавам ти леко раждане, независимо как протече  Hug

# 486
Здравейте пак  момичета. Вече  съм  в  7 г.с. вчера имах  кафяво  течение  цял ден. Тъй  като  съм в Англия и  тук  1вият  преглед е  чак 12 г.с. и  все  още  нямам  водеща  акушерка, ходих  в  спешното...така  и  не казаха каква е  причината,не се  и  опитаха  да  чуят  тоновете  на  плода. Моля ви  кажете  това  нормално ли е да  имам  зацапване,днес също има но  е  по  бледо  от  вчера 

# 487
Вземи но шпа и си почивай.

# 488
Здравейте. Аз съм в 32г.с. Преди 3 седмици имах болки и естествено отидох при доки още на следващия ден. Всичко провери: нямах разкритие, маточната шийка е напълно в норма и т.н Оттогава пия магнезий и но шпа, но пак се случва по веднъж на седмица да си ме боли и то вечер, като си легна и след 30-40 мин минава. Вчера бях на ФМ и там не се видя някакъв проблем. Идеята ми е, че вече двама лекари не откриват проблем и това ме успокоява, но искам да попитам дали на някоя от вас й е познато това и стигна ли се до проблеми?

Последна редакция: сб, 12 дек 2015, 14:39 от Мегит0

# 489
Много ли те боли? Аз имах болки, от разтягането на матката е.

# 490
Много ли те боли? Аз имах болки, от разтягането на матката е.

Търпимо е, по-скоро притеснението е по-гадно Sad

# 491
Вземи но шпа и си почивай.
Има ли повод за притеснение?
За  съжаление нямам нощ па.

# 492
Здравей, Аксения. Аз имах зацапване в началото и ми предписаха медикаменти, от които веднага спря.  Ако трябва потърси частен кабинет, знам ли.... Знам, че често се случва, но няма как да знаеш дали е за притеснение ако не те види специалист. Успех!

# 493
Малко е сложно с помощта. Относно очния лекар, той категорично каза, че няма проблем да раждам нормално. Доколко мога да му имам доверие е друга тема. Просто сто неща ми се въртят в главата и не знам как да постъпя - очи, празници, екип Simple Smile))
В чужбина диоптърът не е причина за секцио, само тук лекарите злоупотребяват. Ходила си на очен лекар, явно няма проблем да родиш нормално. Аз също съм с диоптър, макар и не чак като твоя, моят гинеколог дори не е отварял дума за това.

# 494
Може ли някои да ми даде мнение за д-р Виктор Тодоров  акушер-гинеколог в 7 ДКЦ мисля при него да си водя ЖК

Общи условия

Активация на акаунт