Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 55 228
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Фолиевата до към 4 месец, не пречи и повече. Другите може и до раждането да ги пиеш ако се налага, те ще ти кажат следващия път.

ПП Радвам се, че е ок.  bouquet

# 556
Благодаря Simple Smile Не са ми казвали да лежа, защото за сега е наред и нямам отлепване, но гледам поне да съм седнала когато мога и да не се изморявам. Стискайте палци всичко да е наред! Аз всеки ден се моля  smile3504

# 557
Всичко е наред, не се тревожи. Повече почивка и не вдигай тежко.

# 558
И без лоши мисли и тревоги...Трудно е да не се притесняваш, но спокойствието е най-важно за бебчето

# 559
Здравайте момичета. Имам една прозаична тревога,за която моля да споделите мнения. В очакване съм на кръвния тест след инвитро, но ме терзае, че гърдите ме боляха само 2 дни след трансфера и от тогава нищо, абсолютно никакво напрежение, дори са меки на допир. Все си мисля, че не е наред да няма напрежение в тях. Моля споделете своите наблюдения. Благодаря Blush
П.С.: Извинявам се, ако съм в грешната тема. Ако е необходимо модераторите да преметят писанията ми.  Peace

# 560
Фолиевата уж и аз знаех до към 4- ят, но колкото лекари посетих досега и с двете бременности, всички казаха до края, че и през кърменето. Така бях с малкият, така мисля и сега. То всеки ден взимам и хемоглобин и хематокрит са ми ниски, не знам без него.
Тихомира, всичко е наред с бебето, по-малко паника и повече положителни мисли!

# 561
Кога чухте тоновете на ембриона?

# 562
Фолиевата уж и аз знаех до към 4- ят, но колкото лекари посетих досега и с двете бременности, всички казаха до края, че и през кърменето. Така бях с малкият, така мисля и сега. То всеки ден взимам и хемоглобин и хематокрит са ми ниски, не знам без него.
Тихомира, всичко е наред с бебето, по-малко паника и повече положителни мисли!
Казват до 4тия, защото обикновено тогава изписват витамини за бременни, а в съставът им си се съдържа и фолиева киселина

# 563
  • Варна
Alo alo,
нищо не се знае. Когато аз забременях гърдите ме боляха само около ОВУ. Предни месеци започваха да ме болят тогава и боляха докато ми дойде. Стискам палци.

# 564
Alo alo,
нищо не се знае. Когато аз забременях гърдите ме боляха само около ОВУ. Предни месеци започваха да ме болят тогава и боляха докато ми дойде. Стискам палци.
Мн благодаря, Месечинка виторога. Явно ще трябва да се кротна и да си чакам датата на теста. Благодаря за палците.  Hug

# 565
предписаха утрогестан  да пия 2х2 и но-шпа 3ьх1 за болките. Обаче не ми казаха колко време се пие, а аз забравих да питам, от радост, че бебчо е още там и е добре Simple Smile Същият въпрос имам и за фолиевата киселина, тя колко време се пие? Взех си неофолик, опаковка от 90 таблетки. (в 5 г.с. съм)

За но-шпа моята гинеколожка ми каза че след десетина дни пиене трябва да го спра, организма се насищал и нямало нужда, после само ако се налага. Но конкретно за твоя случай попитай, може да трябва повече, а някои го пият през цялата бременност.

# 566
предписаха утрогестан  да пия 2х2 и но-шпа 3ьх1 за болките. Обаче не ми казаха колко време се пие, а аз забравих да питам, от радост, че бебчо е още там и е добре Simple Smile Същият въпрос имам и за фолиевата киселина, тя колко време се пие? Взех си неофолик, опаковка от 90 таблетки. (в 5 г.с. съм)

За но-шпа моята гинеколожка ми каза че след десетина дни пиене трябва да го спра, организма се насищал и нямало нужда, после само ако се налага. Но конкретно за твоя случай попитай, може да трябва повече, а някои го пият през цялата бременност.
Ами понякога наистина многл ме боли и е почти непоносимо, като взема ме отпуска. Може би да не ги вземам 3х1, а наистина когато ме заболи, защото вчера взех 4-то но-шпа, дано не съм прекалила...

# 567
Здравейте уважаеми дами и бъдещи мами  Grinning, ако ми позволите бих искала и аз да е присъединя към вас. Аз официално потвърждение от лекар още нямам, но имам 10-дневно закъснение и положителен тест. Ще видим утре какво ще каже Док. За първи път ми е, много се радвам, но и много се притеснявам  Hug

# 568
Здравейте уважаеми дами и бъдещи мами  Grinning, ако ми позволите бих искала и аз да е присъединя към вас. Аз официално потвърждение от лекар още нямам, но имам 10-дневно закъснение и положителен тест. Ще видим утре какво ще каже Док. За първи път ми е, много се радвам, но и много се притеснявам  Hug
Успех, това е най-хубавото, притеснително, божествно чудо - да знаеш, че в теб расте едно мъниче. Аз за това толкова се притеснявам, още дори ръчички и краченца няма, но трудно бих обичала някое същество повече.

# 569
Здравейте момичета, утре ми предстои преглед при който с док сме се разбрали вече да излизам в болничен. Той ми каза да отида с приготвени неща за болницата, понеже процедурата била 3 дена лежане в болница, но той щял да ме държи само 1 вечер и да ме пусне. Въпроса ми е към тези от вас, който вече са минали по този път по същият начин ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт