Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 31

• 54 491
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Аз също мисля, че трябва да е празен, на един от прегледите лекарката ми каза, че не се вижда добре шийката на матката заради пълен мехур.
А бях ходила до тоалетната преди десетина минути  Blush 
В тази връзка да попитам за изследанията във втори триместър - при даването на урина знам, че трябва да е първата сутрешна, обаче ми е абсолютно невъзможно да си я държа 30-40 мин от ставането до влизането в лабораторията. Възможно ли е да си я нося в бурканче или шишенце, реално ще е не по-стара от половин час и ще я сложа в преварен стъклен съд, предполага се, че няма да я замърся?

# 691
  • Свищов
Купи си контейнерче за урина - 20-30 стотинки от всяка аптека.

# 692
Купи си контейнерче за урина - 20-30 стотинки от всяка аптека.

Благодаря, не знаех, че продават  bouquet

# 693
Момичета, съжалявам, че пак ще ви занимая с моите течения, но съм притеснена. Снощи като ходих да пишкам, при избърсване на хартията остана гъста кафеникава слуз (не много тъмна, но със сигурност не и светла). Веднага с ММ отидохме до спешния кабинет в Майчин дом. Там един много мил лекар (мисля, че Ангелов се казваше) ме прегледа и каза, че няма никакво кървене. Аз пак му обясних какво съм видяла на хартията и той пак ми повтори категорично, че течение имам, но било прозрачно и нямало кървене. Гледа ме на ехограф, каза, че за него това била нормално протичаща бременност, имала съм плоден сак, жълтъчно мехурче, в матката било и след 2 седмици да ходя за сърце. Питах го дали има някакви отлепвания, каза не, но и да имало било много рано, какво да се направело. Аз го питах дали не трябва да се пие нещо, той каза, че нямало какво да пия и пак ми каза "за мен това е нормално протичаща бременност". Не знам, притеснявам се. Знам какво видях на хартията и със сигурност не беше прозрачно. Вие какво мислите?

# 694
Момичета, съжалявам, че пак ще ви занимая с моите течения, но съм притеснена. Снощи като ходих да пишкам, при избърсване на хартията остана гъста кафеникава слуз (не много тъмна, но със сигурност не и светла). Веднага с ММ отидохме до спешния кабинет в Майчин дом. Там един много мил лекар (мисля, че Ангелов се казваше) ме прегледа и каза, че няма никакво кървене. Аз пак му обясних какво съм видяла на хартията и той пак ми повтори категорично, че течение имам, но било прозрачно и нямало кървене. Гледа ме на ехограф, каза, че за него това била нормално протичаща бременност, имала съм плоден сак, жълтъчно мехурче, в матката било и след 2 седмици да ходя за сърце. Питах го дали има някакви отлепвания, каза не, но и да имало било много рано, какво да се направело. Аз го питах дали не трябва да се пие нещо, той каза, че нямало какво да пия и пак ми каза "за мен това е нормално протичаща бременност". Не знам, притеснявам се. Знам какво видях на хартията и със сигурност не беше прозрачно. Вие какво мислите?
Аз лично мисля,че се приресняваш прекалено много. Аз също имам понякога по тъмно течение когато се бърша след пишкане и на мен ми казаха,че е нормално. Мисли позитивно и стига се филмира не е добре за бебчето. Аз съм толко черногледаааа,че не мискех ,че някога ще забременея след като забременях не мислех,че ще стигна до 13г.с мислех си че секи момент ще пометна...абе ужас ти казвам. За да си спокойна отиди при друг лекър аз мога да ти препоръчам Гиздов от ВМА уникален доктор. А тииии бъди спокойна добре е за бебока.

# 695
Благодаря ти за успокоението. Аз се притеснявам, защото това ми е втора бременност - лятото преживях един мисед аборт в 8 г.с., а тогава изобщо не ми минаваше през акъла, че нещо лошо може да се случи и беше много болезнен шок. Просто не знам тези течения, клонящи към цвят червено и кафяво как да ги различа от истинско кървене, което примерно да си струва да ме притесни.

# 696
Благодаря ти за успокоението. Аз се притеснявам, защото това ми е втора бременност - лятото преживях един мисед аборт в 8 г.с., а тогава изобщо не ми минаваше през акъла, че нещо лошо може да се случи и беше много болезнен шок. Просто не знам тези течения, клонящи към цвят червено и кафяво как да ги различа от истинско кървене, което примерно да си струва да ме притесни.
не предизвиквай съдбата и не мисли лоши неща моля те така ще се изтормозиш. В коя седмица си сега?

# 697
Не знам, май в 5. Аз не исках и да ходя още на лекар много е рано, но снощи като се случи това и се притесних и веднага отидох.

# 698
Не знам, май в 5. Аз не исках и да ходя още на лекар много е рано, но снощи като се случи това и се притесних и веднага отидох.
  Естествено,че ще отидеш аз именно заради това,че съм мн притеснителна си направих теста на 30 ден от закъснението и ми останоеиха бременноста в 9 г.с хахах пожелавам ти всичко да е наред и не мисли лошо въпреки,че знам колко е трудно. От София си и ти нали.

# 699
Да, от София съм. Вчера, връщайки се от Майчин дом му казах на ММ, че това да износиш и родиш бебе си е 8-мото чудо на света!!!! Все си мислех, че е трудно да забременееш и се притеснявах преди ще мога ли да забременея, а то след това колко повече притеснения идват....

# 700
Да, от София съм. Вчера, връщайки се от Майчин дом му казах на ММ, че това да износиш и родиш бебе си е 8-мото чудо на света!!!! Все си мислех, че е трудно да забременееш и се притеснявах преди ще мога ли да забременея, а то след това колко повече притеснения идват....
  Така е ... Аз 1 година не можех да забременея.... И като стана чудото почнаха притесненията вмеесто да си се радваме на бременностите си ние си мислим лоши работи и само си товарим съзнанието .  Ако искаш да пишем на личен за да не спамим темата само

# 701
  • Русе
Аз имах такова течение в 6 седмица някъде, но беше по-обилно. Доктора ми тогава каза, че много бременни го имат и ми даде някакви глобули (полижинакс ако не се лъжа), ама то май беше повече за мое успокоение. Като отидеш на лекар,който си избрала му сподели, той ще ти каже, но не се притеснявай излишно, едва ли е сериозно щом са ти казали, че няма увреждане на сакчето

# 702
  • София
Здравейте мами имам поредният въпрос към вас..След преглед при гинеколог и МБ откриха някава бактерия която започнах да лекувам с Clindamycin 0,1(това се прави по рецепта само в една аптека).За щастие отвратителното течение промени цвета и мирисът си но сега също ме притеснява. Консистенцията му е многооо гъста,прозрачна и се развлачва по тоалетната хартия (като сопол,извинявам се за грубия израз) на някой случвало ли му се е и какво точно е това а на ЖК съм чак на 14 Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 703
Стерилната урина е добре да се занесе до 2 часа след изпишкване (първа сутрешна урина). Мисля, че същото важи и за нормалната урина.

# 704
  • София
Стерилната урина е добре да се занесе до 2 часа след изпишкване (първа сутрешна урина). Мисля, че същото важи и за нормалната урина.
Стерилната урина имаше бактерия която лекувам с антибиотик защото полежах малко в болница заради бъбреци но не вярвам течението да е свързано с бъбреци урина и т.н. Забравих да кажа че съм в края на 5 месец  Wink

Общи условия

Активация на акаунт