В момента чета...41

• 59 429
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Belgium

На негово място не само бих пила, но и смъркала и пушила де що видя  Mr. Green

О, аз разбирам, че няма начин професията да не е довела до това впиянчване. Не го упреквам.
Просто не вярвам, че някой може да е добър професионалист при наличието на такава тежка зависимост.

Съгласна  Laughing
Но ако примерно е само на кокаин, може да рипа като младо яре дни наред  Laughing
Инак стереотипът на мрачния, но блестящ алкохолизиран детектив е доста досаден вече.
Силно се надявам инспектор Гамаш да си остане трезвеник.

На мен Дийн Кунц ми е като трета цедка Стивън Кинг ще ме прощавате  hahaha
Помня в училище как четяхме Кунц от немай къде, когато всичко издадено на Кинг бяхме погълнали, а нямаше още негова нова книга на пазара.

# 91
Започвам "Шоковата доктрина" на Нейоми Клайн.
Ули, умната   newsm66 Laughing

# 92

На мен Дийн Кунц ми е като трета цедка Стивън Кинг ще ме прощавате  hahaha

Joy Joy

Някой по напред спомена, че иска да прочете всички романи на Агата Кристи и започва с "Мъжът с кафявия костюм". На мен това книжле ми беше много приятно и забавно, но не показва пълният й потенциал като автор.  От друга страна то е дебют за полковник Рейс, който е един от любимите ми нейни герои. Добра идея ще е да се продължи с дебюта на Поаро - "Аферата в Стайлс" и дебюта на мис Марпъл - "Убийство в дома на свещеника".

Много обичам Агата Кристи, често когато искам да ми стане топло и уютно посягам към някоя от любимите ми нейни книги.

# 93
  • София
Много обичам Агата Кристи, често когато искам да ми стане топло и уютно посягам към някоя от любимите ми нейни книги.
И аз я усещам по същия начин. Някога много я препрочитх, но напоследък не съм.
Кингфенче, от онзи ден се каня да ти предложа "Дете 44" за прочит, ако не държиш да я притежаваш.

Аз приключих с Картър. Нищо ново, не е почнал да пише романтични романи, всичко е издържано в стилистиката му  Mr. Green.

# 94
Аз тези дни прочетох два романа на Агата Кристи. "Трупът в библиотеката" и "След погребението". Единият с мис Марпъл а другият с Поаро. Ще ми се Агата Кристи да беше написала роман, в който тези двама интересни и интелигентни герои да бяха обединили усилията си, разследвайки някое сложно и заплетено престъпление. Мисля, че би било интересно да ги видим как работят в екип.

# 95

Кингфенче, от онзи ден се каня да ти предложа "Дете 44" за прочит, ако не държиш да я притежаваш.

Вени, би ли споделила впечатления от "Дете 44"? Може  да си писала и да съм пропуснала Много и се чудих, когато беше на 50% от "Сиелата", но не си я взех..

# 96
  • София
Киф, харесах книгата, върни малко назад и ще видиш коментарите, че да не се повтарям  Peace.
Почвам "Светкавицата".

# 97
  • Ямбол
....
Почвам "Светкавицата".
Рядко ми се случва да изразявам емоция с емотикони, но точно сега ми се иска да кажа това:
 newsm68 newsm44 newsm10

# 98
Почвам "Светкавицата".
И аз я почнах Simple Smile След 2 глави обаче не мога нищо да кажа Simple Smile

# 99
  • София
Лили, наистина не помня да съм виждала твои постове с емотикони  Grinning. Да знаеш, вдигаш летвата на очакванията ми. Ули, ще четем заедно.

# 100
Вени, видях, мерси   bouquet
Ще си я запиша в списъка  за четене Peace

# 101
Много обичам да чета с някого Simple Smile
Хайде, казвай докъде си и как ти се струва.
Скрит текст:
На мен втора глава малко в повече ми дойде и ми се иска вече да ми се поизясни в повече подробности, какво се случва. Хич не обичам авторите като ми пускат само по лъжичка за час и леко подвеждащо Simple Smile

# 102
Скрит текст:
На мен втора глава малко в повече ми дойде и ми се иска вече да ми се поизясни в повече подробности, какво се случва. Хич не обичам авторите като ми пускат само по лъжичка за час и леко подвеждащо Simple Smile

Скрит текст:

smile3505

# 103
Ако щете вярвайте, но и аз почнах вчера Светкавицата  Shocked много съм в началото още  Embarassed реших да оставя нощите , защото е на хартия, а съм на плажа  Party
Вени, имай ме пред вид за Дете 44 по-натам  Wink

# 104
"Братя Карамазови" на Достоевски.
 Малко ми е тежка за четене, но е интересна, а и отдавна планирам да я прочета.

Общи условия

Активация на акаунт