След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 178

• 44 186
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
И 37 епизод... който не е успял като мен да гледа.

# 601

Не успях днес да изгледам преведената серия но Парчетата, видях само втората половина на новия епизод, но поне хванах края защо ги арестуваха - заради онова убийство на момчето, което идсаше да изнасили Хазал в първи сезон, но не разбрах от къде Джанан има тази информация? С преводите сигурно ще ми се изясни. Но пък разбрах друго... че от 9-ти ноември Парчетата тръгват по БТВ по заглавие - Твоят мой живот.  Simple Smile

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 602
Добро утро с малко закъснение, но все още не е станало обед.  Grinning

Синоптиците ни обещават един последен хубав и топъл ден за тази есен - дано да е такъв и за всички вас! Таня, дано и при теб да не вали днес, макар че силно се съмнявам да се случи такова чудо.  Grinning Но пък си ни донесла чудесна новина - ще си гледаме Парченцата и в българския ефир. Дано да случат с дублажа, че иначе ще е много дразнещо. Не ми харесва, че епизодите ще са по 1 час, поне по 1:30 ч. да бяха, както досега с другите сериали. Така ще го накъсат пак, но... каквото -такова...

И още малко снимки от френския сет на Кралицата, в очакване на продължението по черноморието. Grinning

# 603
  • На юг от тук
Закъсняло добро утро и от мен.
Алекс, с тези снимки цяла година все моренцето ще е пред очите ни.Колко ли хора след това ще посетят Лазурния бряг заради филма. newsm78 newsm78

# 604
Кати, Hug предполагам, че туристическият поток към Граас със сигурност ще се увеличи след всичката тази шумотевица около снимките на Кралицата там.  Grinning

В туитър попаднах на доста дълго интервю с Иззет Пинто - шефът на Global Agency, която е най-големият дистрибутор на турски сериали по света. Почти нищо не разбрах с гугълчо, не знам дали рускините ще си направят труда да го преведат, но ми се стори доста интересно, новият сериал на Мурат също се споменава.

BU HAFTAKİ KONUĞUMUZ BİR HAYAL İHRACATCISI

http://www.ratingkurdu.com/haber/ROPORTAJ/TV_Sohbetleri_Turk_yap … _kisi_Izzet_Pinto

Малко снимки и от Парченцата

Новото попълнение към екипа - Ceyhun Mengiroğlu, който, доколкото разбирам, ще е свързан с Джансу - дано да ги влюбят и да се появи малко младежка романтика в сериала, че да им се вдигне рейтингът.  Peace

Paramparça'ya Adı Mutluluk dizisinden sürpriz transfer!

http://www.ranini.tv/haber/8733/1/paramparcaya-adi-mutluluk-dizi … -surpriz-transfer

http://www.televizyondizisi.com/ceyhun-mengiroglu-paramparca-diz … tm_medium=twitter

И, като стана въпрос за рейтинга, ето го за снощния епизод - твърдо второ място.

TOTAL

SIRA   PROGRAM   KANAL   BAŞLANGIÇ   BİTİŞ   RATING   SHARE
1   KIRGIN CICEKLER   ATV   20:45   23:41   7.80   20.05
2   PARAMPARCA   STAR TV   20:51   00:18   6.92   18.76
3   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX TV   18:58   20:00   4.61   14.32
4   O SES TURKIYE   TV8   20:38   23:16   4.16   10.33

AB

1   KIRGIN CICEKLER   ATV   20:45   23:41   6.93   16.89
2   PARAMPARCA   STAR TV   20:51   00:18   6.84   17.45
3   O SES TURKIYE   TV8   20:38   23:16   5.96   14.08
4   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX TV   18:58   20:00   4.38   15.58

20+ABC1

1   KIRGIN CICEKLER   ATV   20:45   23:41   7.25   17.23
2   PARAMPARCA   STAR TV   20:51   00:18   7.13   17.60
3   O SES TURKIYE   TV8   20:38   23:16   6.28   14.56
4   FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER   FOX TV   18:58   20:00   4.26   14.50

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 11:22 от Alex_B

# 605
  • На юг от тук
Клипа е стар,но четете текста и си направете изводите за таланта му.После може и да коментираме,ако имате желание....

http://vbox7.com/play:25818804

# 606
Кати, съгласна съм с текста в клипчето, но така и не ми стана ясно защо пишат за ролята на Демир на фона на кадри от ЛиН?  newsm78 Joy Joy Joy

Романтика от Лазурния бряг...

# 607
  • На юг от тук

Романтика от Лазурния бряг...

Алекс,а какви ли ще са погледите му на фона на залязващото или изгряващо слънце? newsm78 newsm78
Сигурна съм,че наистина ще луднем по тях.

# 608
Кати, те вече ни подлудиха с тоя сериал, преди даже трейлър да се е появил, ама то от толкова чакане, чак не мога да си представя какво ще бъде, като се появи първият епизод.  Grinning

Още малко Нургюл от сета

И от инстаграма ѝ

Yazdan kalma bir gün😃☀ foto: @mreunal @allmagazine

Последна редакция: вт, 20 окт 2015, 13:48 от Alex_B

# 609
  • на Морето
Здравейте ЛИН-ки!И аз съм една от Вас!
https://www.facebook.com/natalex.campadell/posts/1644116929206974?pnref=story
Видях,че се чудите тази мацка каква ли роля ще играе в новия проект?
В линка по-горе-дано да се отвори,че съм малко на Вие с техническста част,пише,че изпълнява ролята на дубльорка на Мерием Юзерли!В коментарите под поста се обсъжда,че е била блондинка и си е сменила цвета заради дублиращата роля.Сега след като снимките са приключили отново е блондинка.
Забравих от къде се слагаше скрития текст- така,че смятайте следващото че е там:
Боже,боже таз Мерием екшън ли снима що ли?Дубльорка!!!! Ще играеш с Мурат и ще ползваш дубльор!!!Тцтцтцтц

# 610
  • На юг от тук

cezar,добре дошла сред нас.

Здравейте ЛИН-ки!И аз съм една от Вас!
https://www.facebook.com/natalex.campadell/posts/1644116929206974?pnref=story
Видях,че се чудите тази мацка каква ли роля ще играе в новия проект?
В линка по-горе-дано да се отвори,че съм малко на Вие с техническста част,пише,че изпълнява ролята на дубльорка на Мерием Юзерли!В коментарите под поста се обсъжда,че е била блондинка и си е сменила цвета заради дублиращата роля.Сега след като снимките са приключили отново е блондинка.
Забравих от къде се слагаше скрития текст- така,че смятайте следващото че е там:
Боже,боже таз Мерием екшън ли снима що ли?Дубльорка!!!! Ще играеш с Мурат и ще ползваш дубльор!!!Тцтцтцтц
Благодаря за уточнението.За целувките с Мурат и аз мога да го играя дубльорка. Joy Joy JoyЩе ме подкрепите нали? Hug Hug

# 611
Привет, романтички! Чета и разбирам, че фантазиите са на макс  newsm10 smile3501 love001

Танче, много добра новина за "Парченцата", тъкмо да го започна отначало.  Peace

Вчера Алекс е качила това:

Само да поясня - то е от ФБ страницата на кмета на Грас г-н Жером Вио, който съобщава за осемдневното пребиваване на турския снимачен екип, за това къде ще снимат и че е чест за Грас. (преразказвам) Но има един детайл - продукцията, която се снима е продадена в 70 страниPeace Г-н кметът няма от къде да го знае освен от екипа и продуцентите  Peace

Сezar, здравей и добре дошла! Аз съм се зарекла да не чета "фенски" коментари и да си развалям настроението. ГолЕмо мрънкотене тече няма да казвам от кои фенове на Мурат бей  #Silly doh smile3506

Кати, много си бърза  hahaha Joy Joy Joy

# 612
 Привет Кралици на нощния принц на романтиката! Joy Joy Joy Joy Joy ... леле колко дълго стана  Grinning

Алекс, Кати  wavey wavey

cezar  bouquet, добре дошла! Благодаря за инфото.

Марти, благодаря за подробностите! Друго е да има кой да ти превежда и да не минава през 100 езика. Simple Smile

Значиии, мисля, мисля  newsm78 и го измислих. Grinning Кати, нЕма да е дубльорка за целувките, така че, забрави. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сигурно МеритУ не може да кара това на двете колела.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Алекс, от това дълго интервю и аз нищо не разбрах, освен че в някакъв вторник нашите хора нещо са си хапвали в един хотел. hahaha hahaha hahaha hahaha

Парчетата все още се държат с добър рейтинг, на мен ми харесва,  има динамика, ще влюбят сега и Джансу, сблъскаха се вчера в трея, ще се срещнат вече очи в очи Харун и Джихан, патката Дилара вече напълно сляпо вярва на Джанан и ще е тежка ти майка жална...

Хайде да ви е топъл деня и днес, защото от утре чувам, няма да е така. А при мен си е обикновенното дъждовно. Wink

# 613
  • На юг от тук
Танче,аз разбрах че за мотопедчето,но си викам за да не се измаря Мерито,ще я отменя при целуфаните.Не завиждайте,първа дадох заявка. Joy Joy Joy JoyТи може да си дубльорка при разходките край брега.За нея ще оставим работата на щанда в магазина.Мисля,че ще се справи добре. Peace

# 614

Общи условия

Активация на акаунт