✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / Преди, сега и в бъдеще - Тема 10 ✫

• 52 154
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,Пренсески  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3502 smile3502 smile3502

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 13:14 от Niky Kotceva

# 706
Привет,Серенайки Grinning ,Тони! Hug Hug

Това май не сме го гледали цялото?  Joy Joy  Wink

# 707
Добър Ден и от мен СЕРЕНАЙКИ   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
как е настроението ?  newsm78

# 708

Това май не сме го гледали цялото?  Joy Joy  Wink

Вики,Тони,
 Hug Hug Hug
Като ги гледам как пускат по  белтък   hahaha hahaha hahaha и някой и друг комплимент взаимно  Wink Wink Wink тука дали вече са се загаджили  smile3503 smile3503 smile3503  то не е стискане на пръстите,то не е въртене на пръстени и гривни  Joy Joy Joy Joy Joy  

smile3534 smile3534 smile3534

Скрит текст:
Май трябва да се ориентираме по-изразено към бокса...това нокдаун,ъперкът,кроше ooooh! Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 15:48 от Niky Kotceva

# 709

Това май не сме го гледали цялото?  Joy Joy  Wink

Вики,Тони,
 Hug Hug Hug
Като ги гледам как пускат по  белтък   hahaha hahaha hahaha и някой и друг комплимент взаимно  Wink Wink Wink тука дали вече са се загаджили  smile3503 smile3503 smile3503  то не е стискане на пръстите,то не е въртене на пръстени и гривни  Joy Joy Joy Joy Joy  

Ники  Hug Hug Wink
 Joy Joy Тогава още не ,само прехвърчаха искри и всички видяха   Simple Smile , затова почнаха да пишат,че има нещо помежду им.Но през май вече се бяха загаджили.  Laughing Имаше една статия на Е.Овет,с която са близки,която ме озадачи тогава Thinking,но не отдадох голямо значение,защото бях с впечатлението,че интереса на Серенай е в друга посока...

Скрит текст:
Мъжкия тим от КПА-то бил на мач вчера и Еджето ги качила в Инстаграма си,нали синът и е там,а Енгин и е сред 3-мата любимци... Joy

Whistling https://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/kosemi-beren-saat-kurtarabilir-mi

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 10:55 от vikktory

# 710
Хубава сряда,Серошки  Grinning Grinning Grinning

Вики  Hug Hug Hug

Колегата ... бъдещият  Wink Wink Wink

Цитат

Мъжкия тим от КПА-то бил на мач вчера и Еджето ги качила в Инстаграма си,нали синът и е там,а Енгин и е сред 3-мата любимци... 35
Защо имам седмо чувство  Party Party Party  че точно някой от тези тримцата ще е в новият й проект  Whistling Whistling Whistling за който събира материал по Америката сега  Joy Joy Joy Joy Joy
Пък ако ни изненада с нещо "чуждо"...съпрааайс   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 10:54 от Niky Kotceva

# 711
Хубава сряда,Серошки  Grinning Grinning Grinning

Колегата ... бъдещият  Wink Wink Wink

newsm53 Облаците и морския пейзаж събраха лайкове от бъдещия партньор по танци и другите от екипа.  Само Керем е с различна тактика. Crossing Arms Joy

# 712
Скрит текст:

Дизито на Хазар,Синем и Метин го финализират на 9 епизод  ooooh! ooooh! ooooh!
Май даже Клунито може да губи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нова година,нов късмет   Whistling Whistling Whistling

И още за бившите колеги  Wink Wink Wink
Успех на 25-ти декември  Peace Peace Peace
Скрит текст:

Party Party Party

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 16:53 от Niky Kotceva

# 713

smile3516 Много мразя да въртя стари снимки...  photo Хайде да си пускат вече общо селфи под някой облак или елха!

Скрит текст:

Дизито на Хазар,Синем и Метин го финализират на 9 епизод  ooooh! ooooh! ooooh!
Май даже Клунито може да губи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Нова година,нов късмет   Whistling Whistling Whistling

Hug Hug
  newsm10 Метин ми беше фаворит сред младежите в Прилива. Grinning И изненадващо за мен стояха добре един до друг със Синем,гледах ги една вечер. Laughing Само да го нямаше тоя мустак. Praynig

# 714
Вики  Hug Hug Hug

http://www.ayakligazete.com/cnt/medya/hangi-oyuncunun-yerinde-ol … k-istersiniz.html
Скрит текст:
Чакаме следващият силен сезон ,когато ще се включат най-добрите  Whistling Whistling Whistling
Ойя Доган пак се е изказала   Grinning Grinning Grinning

# 715
Вики  Hug Hug Hug

http://www.ayakligazete.com/cnt/medya/hangi-oyuncunun-yerinde-ol … k-istersiniz.html

Чакаме следващият силен сезон ,когато ще се включат най-добрите  Whistling Whistling Whistling
Ойя Доган пак се е изказала   Grinning Grinning Grinning
Ники Grinning Hug ,тъкмо го гледах при девушките  Laughing и му правех в резюме свободен превод. hahaha Оя Доаан задава риторичен въпрос:защо новите сериали не могат да взривят екрана както предишните.Силните сценаристи са в почивка този сезон Joy-Едже и Мелек Г,Ейлем Дж и Сема Ергенекон,Гьокхан Хорзум и т н.И актьори нямало силни на екрана. Rolling Eyes Повечето от тези,които изброява тя -Халит,Берг,Кенан,Къванч,Енгин,Берен,Серенай,Керем,Чаатай,ще се върнат на екрана през следващата година.

П.П.   Party С Берг и с Кенан...  Peace И аз имам такава една мисла за следващия партньор на Серенай,като теб. Joy Или поне се надявам да си партнира с актьор от това поколение. Laughing А ако е някой пак от нейното може да е Чаглар Ертугрул,Берк Джанкат или ей тоз сладур,но не му знам името. Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 дек 2015, 17:38 от vikktory

# 716
Добър ви ден  Grinning Grinning Grinning
Ама наистина  се загуби това момиче  ooooh!  ни облак,ни писмо,яяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вики  Hug Hug Hug
Първо да видим танцьорката как ще се представи  Wink Wink Wink  много съм любопитна след тези няколко месеца  прекарани  плътно един до друг/буквално  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha/ как ще стоят с Керем пред камерата  Party Party Party
Пък другата есен...искам да я видя в нещо ново и много различно от Йешим и Мира  Whistling Whistling Whistling пък партньорът....добре дошъл  Wink Wink Wink

Скрит текст:
Някой е буден през нощта   Flutter Flutter Flutter

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 12:11 от Niky Kotceva

# 717
Привет , прекрасни!  Hug Hug Hug

Вики, Ники, благодаря ви за снимките, видеото и инфото, които слагате в темата  bouquet bouquet bouquet

Снимчица и писъмце от Сери вар !
Много е свежа и красива Пренсесата ни ,а снимката - безоблачна  Laughing Laughing  Прекрасна!  Peace

Писмото идва от ЛА . Продължавало американското й приключение. Релаксира момичето ни , четейки...... Grinning . Впечатлена е от  подготовката за Коледа в Америка и украсата на естествени елхи  Grinning ( дали в Турция украсяват само изкуствени   Rolling Eyes)  Харесал й е  Сан Антонио и особено Остин, даже повече от НЙ и ЛА....Отново благодари за Пеперудата...Надява се да се срещне с Едже  в следващите дни ...Peace Изпраща ни целувки... Това е ,което разбрах от  написаното...ще чакаме пълен превод  Peace

Днес имам повод да ви почерпя ,имам имен ден  Grinning  

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 15:39 от daniela.qnkova

# 718

Вики, Ники, благодаря ви за снимките, видеото и инфото, които слагате в темата  bouquet bouquet bouquet

Много е свежа и красива Пренсесата ни ,а снимката - безоблачна  Laughing Laughing  Прекрасна!  Peace

Писмото идва от ЛА . Продължавало американското й приключение. Релаксира момичето ни , четейки...... Grinning . Впечатлена е от  подготовката за Коледа в Америка и украсата на естествени елхи  Grinning ( дали в Турция украсяват само изкуствени   Rolling Eyes)  Харесал й е  Сан Антонио и особено Остин, даже повече от НЙ и ЛА....Отново благодари за Пеперудата...Надява се да се срещне с Едже  в следващите дни ...Peace Изпраща ни целувки... Това е ,което разбрах от  написаното...ще чакаме пълен превод  Peace

Днес имам повод да ви почерпя ,имам имен ден  Grinning  

Скрит текст:

ДаниHug Hug Hug Hug Heart Eyes мила.Честит празник на първо място.Да си жива и здрава и все така позитивна. bouquet bouquet bouquet
 Tada Tada Tada Tada
Благодаря за инфото на теб и на другите прекрасници.Ники Hug Heart Eyes,Вики Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 15:53 от assianita

# 719
Дани,честит имен ден,мила! Hug Hug Hug
 Бъди здрава,обичана и щастлива!Пожелавам ти усмивката и доброто настроение никога да не те напускат. Tada

Асе  Hug Hug
Тони  Hug Hug

Писмото идва от ЛА . Релаксира момичето ни , четейки...... Grinning .Сега има време  Peace ...Впечатлена е от  подготовката за Коледа в Америка и украсата на естествени елхи  Grinning  Харесал й е  Сан Антонио и особено Остин, даже повече от НЙ и ЛА....Отново благодари за Пеперудата...Надява се да се срещне с Едже  в следващите дни ...Peace Изпраща ни целувки... Това е ,което разбрах от  написаното...ще чакаме пълен превод  Peace

Дани  Grinning Hug,мерсиии!Този път ти си нашия вестоносец. Hug Hug
Тъкмо видях и на моята лента новата снимка на Серенай и на писмото й. Laughing Laughing Рускините запретнаха ръкави да превеждат,но превода няма да излезе скоро.Много дълги писма пише Серенай,голяма писателка... Joy Joy

Скрит текст:
Добър ви ден  Grinning Grinning Grinning
Ама наистина  се загуби това момиче  ooooh!  ни облак,ни писмо,яяяя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вики  Hug Hug Hug
Първо да видим танцьорката как ще се представи  Wink Wink Wink  много съм любопитна след тези няколко месеца  прекарани  плътно един до друг/буквално  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha/ как ще стоят с Керем пред камерата  Party Party Party
Пък другата есен...искам да я видя в нещо ново и много различно от Йешим и Мира  Whistling Whistling Whistling пък партньорът....добре дошъл  Wink Wink Wink

Някой е буден през нощта   Flutter Flutter Flutter
Hug Hug Hug
newsm10 И аз  бих гледала нещо различно със Серенайка.Вече съм казвала,че искам да я видя като енергична,делова и модерна жена.
Ники   Hug,когато Серенай е слагала лаиковете и въздишките в Инста е било следобед в ЛА.Laughing

П.П.  LaughingМежду другото,понеже вчера мрънках сума време,че Серушкови се крият и Сери само пейзажи пуска,приятелката ми решила да удари едно рамо/молба към Керем.  Rolling Eyes Той след два часа взе ,че я последва Joy Joy ,както и сестра му. Сега остава и да изпълни и желанието. Laughing

Последна редакция: чт, 17 дек 2015, 17:41 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт