Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 822
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • в 1001-та нощ
Не, има забавяне в началото и края на периода  Peace Можеш да го видиш в ефемеридите - все едно стои на едно място Simple Smile

# 361
Пфффф аз се надявам уроците по Сатурн в Скорпион и Сатурн в Стрелец вече да сме ги научили.  Praynig
Това може ли да се провери някакси в астрологичната карта - дали някой си е научил урока по транзита на някоя планета???

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 15:16 от Li13

# 362
Сатурн в Стрелец от 2015-2017г.  важи ли за хората които имат асцендент Стрелец или само  за зодията Стрелец?

# 363
Сатурн в Стрелец от 2015-2017г.  важи ли за хората които имат асцендент Стрелец или само  за зодията Стрелец?

Ако имаш Асцендент в Стрелец, то Сатурн ще мине през него, т.е ще сключи съвпад с него. Същото е и ако имаш планети в Стрелец.

# 364
смайл, тази статия с бабите е върхът! много ми станаха смешни някои  Laughing

айдеее, ще ни помачка сатурн стрелците  Laughing
но аз се чувствам готова, да иде! Wink

# 365
  • SF
Според солара ми тази година ще съм с АС Стрелец. Пак да ми е честито!
Сега лятото, когато се върна в моята зодия, много, много не го усетих да ми е гадно. Но преди това 2-3 години ме съсипа. Всичко гадно, което можа да ми се случи, ми се случи.
Чаках го с нетърпение миналия декември да се разкара, той лятото взе, че се върна. А сега в деня, в който отива в Стрелец, аз влизам в така наречената "Сатурнова дупка". Защо се нарича така и защо всички се плашат с нея?

# 366
Ще ми препоръчате ли книга за начинаещи? Опитах да чета книгата на Л. Червенков, но не ми харесва как е поднесена информацията и се обърквам.

# 367
бел, според мен книгата на червенков е с едни от най-точните интерпретации.
но може би трябват базисните знания.
томовете на Марч са много хубави като за начало

# 368
Елч, благодаря за съвета! Определено ми липсват общи познания по астрология и всеки път, когато започна да чета Червенков се отчайвам. А имам голямо желание да науча нещо повече от общоизвестните понятия за зодия и асцедент. Сега ще се захвана с Марч Simple Smile

# 369
  • в 1001-та нощ
Днес си взех 4 нови книжки, едната е том 5 Simple Smile

Само 4 том ми липсва Simple Smile

# 370
алена, и на мен том 4 ми е липсата. него освен по актикварните книжарници да го търсим, знам ли

# 371
  • в 1001-та нощ
Аз от антикварна си намерих за Орела и чучулигата, на други не съм попадала, дано да я е взел някой и да не му трябва Simple Smile

# 372
  • София
Аз си поръчах по нета "Най-добрият начин да научим астрология" на Марион Марч.Чета и орела и чучулигата...

# 373
# 374
  • София
Ехооо здравейте  Flutter
Имам един въпрос ама е малко объркан - защо Илиана ми каза - че няма как да имам успешна връзка докато меркурии ми е ретро в прогресиите  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт