Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 801
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Отвори ефемеридите за годината, в която си се родила, и виж как се е движил меркурий. Ако например на 30.ден от раждането ти е станал ретрограден, то на 30. ти година мерк в прогресивната ти карта ще смени посоката си. Ретроградието му трае за по около 20 дни, които са 20 години в прогресиите. От проченето рабирам, че най-трудна е годината преди обръщането на посоката. Тогава той е стационарен и ти се струва, че си в застой, невидим. Обръща те навътре към себе си. И би трябвало да се почувства едно отпушване в края на ретроградието.

# 406
Допълвам, че очаквам да заложиш на нестандартното - по отношение на съзидание и ежедневие Simple Smile
Дам, започнах работа при текущия ми работодател, когато прогр. мерк смени знака си, и сега като тръгна назад започва в мен да зрее идеята за напускане...
Алена, какво става с твоя асц, че се подложи на хирургична корекция?

# 407
  • в 1001-та нощ
Транзитен Хирон на Асцендента и от там тригон с натална Венера, СЛВ, дир.Плутон и прогр. ДС Simple Smile Всички са се събрали на една точка, върху Венера ... и тригонират АС и тр. Хирон ..

Вчера гледах дата за другата операция - присаждането на кост Simple Smile Съобразявах се с това кога ще ми свалят конците - тъкмо си помислих - хайде след това и "О, ужас!" - Луната е на първите градуси в Скорпион, не не после да ми се изреди на стелиума в знака ....Веднага върнах назад - и 8 окт ми се вижда идеално. Само Мерк ще е още ретро, ама няма начин, единствено 7, 8 и 9 окт. стават .... Сега ще уточня всички детайли - да имам парите, свалянето на конци, ангажиментите на лекаря и да го фиксираме Simple Smile

П.П. виж къде са ти и прогр. К6 и К10, правят ли ингрес, аспекти и т.н.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 12:30 от a.l.e.n.a

# 408
  • SF
Отвори ефемеридите за годината, в която си се родила, и виж как се е движил меркурий. Ако например на 30.ден от раждането ти е станал ретрограден, то на 30. ти година мерк в прогресивната ти карта ще смени посоката си. Ретроградието му трае за по около 20 дни, които са 20 години в прогресиите. От проченето рабирам, че най-трудна е годината преди обръщането на посоката. Тогава той е стационарен и ти се струва, че си в застой, невидим. Обръща те навътре към себе си. И би трябвало да се почувства едно отпушване в края на ретроградието.

20 дни преди раждането ми е тръгнал в директна посока.
Не виждам да има и други ретроградни планети в момента на раждането ми.

# 409
Гледах си в транзитите какви аспекти прави Пълнолунието в Овен този месец. Странно, не съвпада със Слънцето, а с Венера и Меркурий, също така прави тригон със Сатурн и квадрат с Нептун. Какво според вас означава това? Четох, че това Пълнолуние ще изисква промени в отношението ни към себе си и околните. Тези асоекти според вас към какви промени ще ме насочат?

# 410
  • в 1001-та нощ
Не разбрах защо трябва да съвпада със Слънцето  Thinking

При пълнолунието - луната и Слънцето са в опозиция, Слънцето е във Везни, а луната в Овен, застават на една ос със Земята, затова има пълно лунно затъмнение  Peace

Остави ги външните планети  Peace Обърни внимание, че на опозиционната ос - Слънце Луна имаш опозиция на натален и тр. Меркурий - и двамата ретроградни  Peace Наблизо е тр. нодална ос, а също имаш опозиция на тр. Лилит от страната на Слънцето към нат.Венера от към Луната

Разгледай и тези опозиции - при теб е по оста на взаимоотношенията  Peace Всички тези опозиционни оси се сливат с малък орбис, т.е. опонират си два големи стелиума, включващи светилата  Peace , Венера, Мерк 2 пъти ретро ...

Пази се да не ти прекипи - да кажеш думи, за които да съжаляваш, да се счупи комуникацията и т.н.

# 411
  • SF
Търся в нета систематизирана таблица за движението на планетите и градусите, които изминава всяка планета на ден.

# 412
  • в 1001-та нощ
В  първия пост - виж линковете за планетите по домове, хубаво е написано, можеш да си направиш табличката и сама в ексел  Peace

# 413
  • София
Ха здравейте  Party
Аленка бързо възстановяване   bouquet
Като сте заговорили за ретро прогресивен меркурий да си кажа и аз  Embarassed моя е на път да се изправи 2016, венерата и тя се изправи трябва мисля да ми светне и потръгне викам аз  Crazy

# 414
Транзитен Хирон на Асцендента и от там тригон с натална Венера, СЛВ, дир.Плутон и прогр. ДС Simple Smile Всички са се събрали на една точка, върху Венера ... и тригонират АС и тр. Хирон ..

Вчера гледах дата за другата операция - присаждането на кост Simple Smile Съобразявах се с това кога ще ми свалят конците - тъкмо си помислих - хайде след това и "О, ужас!" - Луната е на първите градуси в Скорпион, не не после да ми се изреди на стелиума в знака ....Веднага върнах назад - и 8 окт ми се вижда идеално. Само Мерк ще е още ретро, ама няма начин, единствено 7, 8 и 9 окт. стават .... Сега ще уточня всички детайли - да имам парите, свалянето на конци, ангажиментите на лекаря и да го фиксираме Simple Smile

П.П. виж къде са ти и прогр. К6 и К10, правят ли ингрес, аспекти и т.н.

8 октомври  - не бих ти го препоръчала  - Слънце Г6  - опозиция нат.Юпитер. Гледай господаря на 6 дом - да няма напрегнати астекти към нат. планети.
12 .10 - една добра дата. Тр. Слънце секстил нат. Луна.Към господаря на 8 дом - хирургията няма лоши аспекти.

# 415
  • София
Да ви питам, аз съм ретро венера в натала. Някъде между 30-31 год се е обърнала в прогресиите, когато ми е и развода (много драматичен) то за него много астрални предпоставки има ама може ли и венерата да е допренесла  newsm78
Сега се замислих  Thinking

# 416
  • в 1001-та нощ
marbeq  Hug благодаря  Blush Видях го и аз този квадрат, но го свързах повече с дискомфорта след това Simple Smile

Зависима съм от свалянето на конците, ако на 13 окт. ще ми свалят вторите конци - няма как преди това да съм била оперирана и да отида така ... сложна работа, но да видим какво ще ми кажат утре за конците Simple Smile Simple Smile

Lailah  Blush напълно е възможно Simple Smile

# 417
Здравейте момичета,
четох част от тази тема за начинаещи, както и част от предишните, но не съм сигурна дали някога сте обсъждали подобен въпрос - вижда ли се в картата евентуалните материални загуби.
Повдигам въпроса, тъй като днес се върнах след 1-седмично отсъствие в апартамента си и се оказа, че са обърнали апартамента ми наопаки и са ме обрали. Като цяло периодът ми напоследък е труден и ще се радвам да погледнете картата ми. Ако решите, може и на лични да ми пишете.
Данните ми са: 23.09.1978 - 23.07ч, Русе

# 418
Биляна, направи ми впечатление, че едва отминал ефекта от транзита на плутон върху децендента ти, сега започваш да усешащ влиянието на квадратурата плутон-плутон. Квадратурата сатурн-сатурн също продължава по-дълго, защото сатурн сега се връща в стрелец. Това са поколенчески транзити и на тази възраст всички минаваме през тях. Иначе, юпитер ти е направил съвпад със сатурн, предстои да мине и през меркурий, северния възел, слънце.
Алена, установих, че и аз съм много чувствителна към хирон. Успешно възстановяване!

# 419
Добър вечер! Следя темата с интерес и бих искал да попитам дали някой би желал да ''разчете'' наталната карта на един лаик ?  : )

Общи условия

Активация на акаунт