Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 861
  • 738
  •   2
Отговори
# 165
честито на празнуващите днес! много здраве и усмивки! Simple Smile

алена, мерси! този път май ще се опитам да напиша желания. белким хванат декиш Simple Smile)))

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 19:48 от Елч

# 166
И на мен ретро Венерата ми даде мноооого добър урок. Peace  НО  за хубаво. Wink Явно добре разположена е била към мен. Grinning
За новолунието в дева говорите нали? КОга е с точност и кога се пишат желанията? Съжалявам за тъпия въпрос,но все гоня последния влак и в последния момент научавам. Embarassed

# 167
  • в 1001-та нощ
13 септември, неделя, 9:41

# 168
13 септември, неделя, 9:41
newsm51 newsm03 Благодаря!

# 169
  • в 1001-та нощ
Ще бъде частично слънчево затъмнение Simple Smile

# 170
Марбея, сигурно и сама го виждаш, но на мен много ми хареса соларът ти за тази година - сама ще вземаш решенията си, нещата ще зависят от теб. Ще имаш идеи и ще ги осъществяваш с амбиция, ще търсиш да се изявяваш и да те забелязват и ще ти се удава. Може да проявиш творчество, а ако се занимаваш с творческа професия, ще имаш подем в нея. Може да се ангажираш с  работа, свързана с деца. Създаване на нови приятелства или подновяване на стари. Вълнения около работа и обществени ангажименти, мисля си за работа в социалната сфера. Възможно е да изкарваш пари с работа, която ще те държи на път или с преподаване, писане, например.  Hug
Лека, успешна година ми се струва Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 сеп 2015, 22:42 от Kuanin

# 171
Ще бъде частично слънчево затъмнение Simple Smile
на 13-ти ще има както Новолуние и така и частично слънчево затъмнение, нали?
а това съвпадение дали някак би повлияло/евентуално 'затъмнило' силата и качеството на нашите желания?
Много благодаря за сканираните инструкции от книгата. Hug  bouquet
Интересни са , съдържателни  и полезни Flutter Изпринтих ги. Simple Smile
Сигурна ли си за часа , 13 септември, неделя, 9:41 , погледнах в лунния календар и там посоченото време за България е друго Rolling Eyes

# 172
  • София
Значи човек да не ви нагледа няколко дни и става тежко с четенето  Mr. Green
 Take a Smile  и аз като теб, прочета нещо ужастно, кажат ми нещо което не ми харесва и се стресирам и отказвам, но аз съм си и негативна и страхлива де, не като Алена  Embarassed
При мен тази година има почти съвпад на АЦ с АЦ и МЦ с МЦ в солара да видим какво ще стане, още малко остана  до следващия  Mr. Green
Относно асцендента аз съм типичния пример 4 ретрификации, 4 различни часа в рамките на 60 минути и 2 различни асцендента  Mr. Green придържам се към последната направена и така до следващата  Joy
Цвети честит рожден ден на патетица! Какво си пожелаеш да ти се сбъдне! Hug Heart Eyes  bouquet
Мис Анджъл, Марбея честито момичета! Все хубави неща да ви се случват и по вода да ви върви, много сбъднати мечти   Heart Eyes   bouquet Hug
Аленка мерси за новолунието, аз на рачешкото се изявих, ама ще взема и на това да повторя  Embarassed
Значи с този ретромеркурий се стресирам, предложиха ми повишение и сигурно ще има и анекс който най-вероятно ще е по време на ретромерка, що да правя се чудя  newsm78 HR ще ми се изсмее ако й обясня  ooooh! ама то в нашата фирма всичко HR е все по ретро меркурий  ooooh!
Относно програма не ви ли хареса astrowin бях сложила линк, безплатна и безвируси  Embarassed

# 173
  • София
Момичета сега погледнах солара ми за 2016 - соларен АЦ съвпад К5, соларен мерк на натален АЦ в 12 дом, соларен К5 и юпитер съвпад с К8 - изглежда ми задомяващо или пак се бъркам  newsm78

# 174
  • София
Честит рожден ден, Марбея, Мис Ейнджъл! Многo девички тука, чудесно е, много обич и здраве ви желая!

Пит, ще го пробвам този софтуер задължително, ама сега нямам под ръка андроид. Ето го моя Зет9 гео, трябва регистартция май за да сваляш торента.

Аз си подписах днес, много да не го мисля, пък кaквото сабя покаже.  Y10 ми е Венера, а У6 Уран, пускала съм карта някъде назад.
Lalilah, може да се забавят документално нещата, при нас поне доста време им отнеме. Пък не е нужно да обясняваш на HR-a, измисляй си нещо, много работа, искаш на спокойствие като имаш време да си прочетеш анекса и т.н.А той ретро Мерка не е много дълъг (17.09.2015 - 9.10.2015), за разлика от Венерата.
Ретро Венерата пък мен ме засили спонтанно да се върна към една стара любов, но не би. Продължаваме напред,както се казва, но не искам ...

# 175
  • София
Абе пусто с моя късмет вземат се забързат, предния анекс 2 години го бавиха, ама пък така кат се замотат хич не искат да те чакат  Joy
При мен ретро венерата нищо бившо не докара, ама мойте всичките бягат на отсрещния тротоар като ме видят как да ги докара венера  Joy (нали си ме представяте какъв съм бяс с тоз тао квадрат и квадрат слънце-марс )  Joy
Виж стари приятели от детството докара, което беше много приятно  Blush

# 176
Абе пусто с моя късмет вземат се забързат, предния анекс 2 години го бавиха, ама пък така кат се замотат хич не искат да те чакат  Joy
При мен ретро венерата нищо бившо не докара, ама мойте всичките бягат на отсрещния тротоар като ме видят как да ги докара венера  Joy (нали си ме представяте какъв съм бяс с тоз тао квадрат и квадрат слънце-марс )  Joy
Виж стари приятели от детството докара, което беше много приятно  Blush

Лейли, как те разбирам с тези тротоари  Joy

# 177
  • София
Адри сигурна съм че ме разбираш  Hug  Joy

# 178
  • SF
Алена, моля те, кажи ми колко сканирани "книжки" качи в предишната тема. Според мен са 2. Трябва да намеря софтуер, с който да ги отворя и да превърна сканираното в текст. Трябва да се оправя преди ретрограден Меркурий, защото после ще стане по-сложно. Simple Smile

# 179
  • в 1001-та нощ
take a smile , нищо няма да затъмни затъмнението по повод желанията - напротив -влиянието на Луната ще е още по-силно и в сила до следващото затъмнение през 2016г Simple Smile

Знаем, че при новолуние - Луната и Слънцето са в съвпад. Тогава, когато луната, Земята и Слънцето застанат на една линия - представи си, че Земята се върти около Слънцето, а луната около Земята и когато Луната застане между Слънцето и Земята така, че да пречидавиждаме Слънцето - то имаме затъмнение:

Дали ще се вижда от България или не - зависи с коя час Земята е обърната към Луната и от ъгъла, ама няма смисъл да влизаме в детайли Simple Smile

Ясно е, че няма да има препятствия за действието на Луната  Peace Затъмнено е Слънцето Simple Smile

За часа на лунацията - достатъчно е пуснеш транзити за конкретните ден, час и място и да видиш на какви градуси и минути са двете светила Simple Smile

Момичета сега погледнах солара ми за 2016 - соларен АЦ съвпад К5, соларен мерк на натален АЦ в 12 дом, соларен К5 и юпитер съвпад с К8 - изглежда ми задомяващо или пак се бъркам  newsm78

Точно тези аспекти не ми звучат задомяващо, изобщо  Mr. Green

Но пък виж - сол. IC в 7 натален дом  bowuu Както и сол.Венера - У4 в натала на на сол ДЦ  Peace Сол МС във Водолей - може да донесе промяна в статуса. Но по-скоро - соларът трябва да се разгледа в детайли и да се видят активните дирекции  Peace и транзити.

Общи условия

Активация на акаунт