Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
И моята Луна е Риби, но не се припознавам в тълкуването за Луна в 12-ти дом.  Naughty

# 331
Добре де относно предсказателната астрология не мога да разбера защо толкова много вариациии има на един аспект - може да даде еди какво си, ама може и еди що си, ама и още нещо си. И след това като при врачките, ами ето виж тук този аспект може да се тълкува точно както е станало при теб. Или ние самите се нагаждаме като четем.
Пробвайте да прочетете натален хороскоп на някой друг човек или друга зодия - сигурна съм че ако не знаете за кой се отнася, ще намерите много общи неща.  newsm78 или поне аз лично се припознавам във всички въздушни зодии. ММ го оприличавам във всички огнени. Това е ясно защо, но все пак.....

# 332
  • София
А как мислите...транзитен Сатурн съвпад с Нептун...чета,че води до влушаване на здравето.Но дали е тежка болест или лека настинка примерно...Или пак ще кажете,че зависи от останалите аспекти? newsm78

# 333
  • София
А как мислите...транзитен Сатурн съвпад с Нептун...чета,че води до влушаване на здравето.Но дали е тежка болест или лека настинка примерно...Или пак ще кажете,че зависи от останалите аспекти? newsm78
Възможно е да означава разбиване на илюзии, приемане на реалността, промяна на възгледите и отношението в дадена област.

# 334
При мен навремето даде тежък грип - 3 месеца едно след друго няколко пъти ме тръшна, то даже аспекта беше отминал, но аз не можах да се съвзема. Така че явно където са ти слабите места - при мен дихателните пътища, но имам също и бъбреци. Зависи и на колко си години и какво ти е общото здравословно състояние. Според мен ако видиш, че наближава такъв аспект се вслушай в тялото си и ако усетиш леки болежки някъде взимай веднага превантивни мерки.

# 335
Take a smile, има висши рангове духовни водачи, отговарящи за напасването на цялата времева матрица. Детето си живее неговия живот, успокой се.

# 336

Така както си го написала изолирано - не, не води. Това е поколенчески аспект. Всички хора родени между 1970 и 1984 имат Нептун в стрелец т.е. в близките 2 години и половина Сатурн ще направи съвпад с наталния им Нептун. Абсурдно е да става въпрос за здравословни проблеми при всички. Може да има, но в конкретни хороскопи, взависимост от това в кой дом е разположен и аспектите му с личните планети - най-вече Слънце, Луна и Управител на асцендент.

# 337
Take a smile, има висши рангове духовни водачи, отговарящи за напасването на цялата времева матрица. Детето си живее неговия живот, успокой се.

Точно щях да кажа, че е много наивно да смятаме, че в човешкото си тяло, можем да се намесим в нещо толкова важно, като настоящата инкарнация и респективно изживявания на друга душа. Неща, които се решават на друго ниво и от друга гледна точка.

Това, че душата в този живот е дете на някого въобще нищо не означава, освен, че е "сключила договор" да се появи чрез човешките тела на майка си и баща си и те да създадат съответните условия за да може детето да изживее определени неща чрез общуването си с родителите.

Абсолютно ясно е, че майката, лекарите или който и да е не може да обърка каквото и да е. Могат само да си мислят, че те са взели някакви си решения.

# 338
Цитат
трябва да имате предвид, че когато детето е родено не по естествен път, в живота му много неща могат да бъдат непредсказуеми, след като е нарушен предварително начертан баланс между физическото и невидимите тела, както и съдбовния му път. Дори може да се случват събития, за които няма указания в рождения хороскоп. Няма начин да се определи как ще се стикова съдбата, която детето е принудено да изживее заради специфичното си раждане, с тази, която той би трябвало да има при естествено раждане, която му е начертана свише и за която не знаем.
Ето това ми прати вчера астроложката. Вменява ми се автоматично чувство на вина. Че съм насилила детето си да изживее неполагащи му се изпитания.
Аз винаги съм вярвала, че нещата са от Господ, и че след като лекарката ме е викнала да раждам по- рано, значи Той така е позволил. Не е било своеволие от моя страна, а съм се доверила.
Но все пак, нали има и свободна воля? Ако свoбодната воля на лекарката е била- ' ходи ми е в отпуска', давай ще я викна тая да ражда вече, че да се оттърва от нея по- бързо?"
Не знам какво да мисля, само знам, че съм смутена.
Навремето, когато си правих личния хороскоп,  астроложката за моето раждане пак каза, че не било в моето време, защото сестра ми е първата. Т.е. тя се е родила във времето си, а аз , понеже съм 2-ра, съм така да се каже прецакана. И затова съм имала предопределени повече изпитания.......(При все това, изумително точни неща успя да интерпретира).
Да, обаче, аз си задавам въпрос: ами ако аз съм бутала сестра си> ако аз съм искала да изляза, а тя не? тогава  ne е ли нейната съдба натресена от мен Laughing
И освен това, как могат близнаци да се изстрелят едновременно?? Та това е невъзможно.
Също, майка ми е раждала след естествени контаракции, непредизвикано, без окситоцин. Тя дори не е знаела, че бебетата са 2......
Има ли възможност в една астрологична карта да се видят указания дали една душа се е родила не във времето си?
Че й е нарушен баланса ?
Защото според астроложката моето дете е обречено на живот под друга самоличност и на неполагаща му се съдба, както и :
Цитат
Когато има отклонение от датата на естественото раждане не само в часа, но и в датата на раждането, енергийните връзки между тези тела са нарушени и може да има енергиен дисбаланс. Всичко това може да се отразява на здравето и особено на психо-емоционалното състояние, а също така и на различни житейски сфери.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 21:14 от take a smile

# 339
Мерси . Мисля, че разбрах. Въпреки секциото, по здр. причини, е най- добре бебето да си избере датата само. Все е нещо. Не ми беше хрумвало, че може да променим съдбата. Мислех, че е обратно.

# 340
Мисля, че ако на теб ти харесва да се чувстваш виновна, ще привличаш в живота си хора, които ще ти казват това. Ще четеш книги, които ще потвърждават това и т.н. Ще се въртиш като скот в скотобойна, както е казал поетът.

Ако си готова да бъдеш свободен човек, ще бъдеш. И когато си готова. Изборът е изцяло твой.

Иначе кой каквото и да ти говори, ще чуваш и ще вярваш в това, в което си готова да вярваш. Факт е, че все още имаш нещо общо с въпросната астроложка и той говори сам за себе си.

# 341
Добре де относно предсказателната астрология не мога да разбера защо толкова много вариациии има на един аспект - може да даде еди какво си, ама може и еди що си, ама и още нещо си. И след това като при врачките, ами ето виж тук този аспект може да се тълкува точно както е станало при теб. Или ние самите се нагаждаме като четем.

Защото зависи от конкретния хороскоп. Един и същ аспект може да води до различни неща в различни карти. По-горе някой пита, дали транзит на Сатурн върху Нептун води до болест Shocked. Ами няма как да се случи това, дори ти с тримесечния грип със сигурност си имала и други аспекти в картата си, които са довели до това. Мъжът ми има Нептун в 3 дом накрая на скорпион. Е, Сатурн вече мина от там, но даже и обикновена настинка не го е хващала.  
Затова като отидеш на професионален астролог (пак зависи и при кой, че наистина напоследък много шарлатанки се навъдиха - примерът със Smile), той ти казва точно и конкретно за твоя личен хороскоп какво ще се случи. Главните събития са заложени в живота на човек и от тях не може да се избяга, именно те са и най-лесно предсказуеми.

ПС. Погледнах ти картата по времето на тримесечния ти грип. В натала Нептун /5-ти/ ти е в опозиция на Слънцето /11-ти/,  което е управител на асцендента ти лъв. Двете планети са и в тау-квадрат с Луната в 8-ми, управител на 12-дом. Ето защо си се разболяла. Точно като по учебник, както вече по-горе споменах - че транзит на Сатурн върху Нептун може да доведе до заболяване. ако има връзка със светилата или управител на асцендент.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 07:55 от Greene

# 342
  • София
Момичета, Меркурий още не е станал ретрограден, но от няколко дни много силно усещам влиянието му - прекъсва интернет, не получавам и-мейли, проблеми с автомобила най-разнообразни, не ме разбират околните, когато обяснявам нещо или се правят, че не ме разбират, защото им е по-удобно така. А на всичкото отгоре, вчера изгубих ключовете си от къщи. В крайна сметка успях да ги намеря, но през това време ми се изправиха косите от ужас. #Crazy

# 343
Момичета, Меркурий още не е станал ретрограден, но от няколко дни много силно усещам влиянието му - прекъсва интернет, не получавам и-мейли, проблеми с автомобила най-разнообразни, не ме разбират околните, когато обяснявам нещо или се правят, че не ме разбират, защото им е по-удобно така. А на всичкото отгоре, вчера изгубих ключовете си от къщи. В крайна сметка успях да ги намеря, но през това време ми се изправиха косите от ужас. #Crazy
Съвсем си е в реда на нещата. Четох, че ретроградността му започва да влияе още от началото на септември.
една интересна прогноза на Татяна Янковска, включително и по дни до края на седмицата :http://www.blitz.bg/news/article/361277
Внимание, днес луната е без курс !
В тази сряда започва от 06:23 и приключва към 19:44 ч.

Имам въпрос за планетите , когато са ретроградни, стационарни и в ход (право) движение. Това, че когато планетата е стационарна, означава ли, че не може да бъде 'зла'. За ретроградните - се тълкува, че са 'зли', нали?

# 344
В този ред на мисли за Меркурий и аз да попитам.Какво е положението и влиянието при родените с ретрограден Меркурий с моментната космична ретроградност на планетата? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт