Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 781
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Благодаря, шевовете са вътрешни, по-скоро е жизнено-важна, а не разкрасителна, топи се костта - от възпаление .....Снимки ще покажа, но едва ли ще има видима разлика отвън - всичко е отвътре Simple Smile Свървам го с ретроградния марс най-ниско в картата ми, както и ретогр.Сатурн

# 526
Благодаря, шевовете са вътрешни, по-скоро е жизнено-важна, а не разкрасителна, топи се костта - от възпаление .....Снимки ще покажа, но едва ли ще има видима разлика отвън - всичко е отвътре Simple Smile Свървам го с ретроградния марс най-ниско в картата ми, както и ретогр.Сатурн

Леле, ти си била оперирана  Shocked Желая ти бързо възстановяване. Hug

А аз се чудя защо не ми отговаряш.  Mr. Green
Добавих града на раждане и часа. Но не е точен за съжаление. Сигурно ще е проблем и нищо няма да стане.
Здраве да е.

# 527
  • в 1001-та нощ
Даааа, извинявай, но не мога да разсъждавам, ще ми се пръсне главата, а не искам да прибягвам до лекарства .....

# 528
  • SF
Алена, аз имам същото положение на Марс в моята карта.
Прави квадрат с Юпитер и Меркурий.
Ти от време на време ми поглеждаш картата - коригира ли часа ми на раждане? - 6.00

Редактирам се тук, защото прочетох, че те боли главата. Защо трябва да търпиш нещо, което можеш да облегчиш? Ти не прекаляваш и не предозираш лекарства, за да говорим за пазене и вреда. Днес и утре изкарай на болкоуспокояващи, за да не търпиш нетърпимото - за ден-два нищо няма да ти стане, а болката може да те съсипе.

# 529
  • в 1001-та нощ
Драсни ми пак данните, може на лични - да ги вкарам в новия ЗЕТ Simple Smile

# 530
Даааа, извинявай, но не мога да разсъждавам, ще ми се пръсне главата, а не искам да прибягвам до лекарства .....

Няма проблем. Когато можеш. Peace

# 531
  • в 1001-та нощ
Драсни ми ги и ти на лични, както и проблема - за връзките беше нали? По-лесно ше ми е, от колкото да търся в темата Simple Smile

Esmee, този час от общината, според мен е "горе-долу" ... не бих разчитала на него изобщо ....

# 532
алена, това ли е финалът с операциите? щом е било за добро всичко е наред. бързо да минават неразположенията!

# 533
да питам за хилега и продължителността на живот - видях разни изчисления, но все са за планети, а при мен хилег е асц, това значи ли, че трябва да гледам управителя на асц? но той при мен е луна, а това ми е и алкокоден.
след четене мисля, че отговорът на моя въпрос е ДА.
ето и една статийка за хилег, алкокоден и продължителността на живота
http://www.bernadettebrady.com/Pdfs/Hyleg.pdf

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 14:10 от Елч

# 534
И от мен бързо възстановяване след операцията, Аленка  bouquet

Благодаря за статията, Елч. С удоволствие я прочетох  Hug
Хилег могат да бъдат Слънцето, Луната, асцендента (има се предвид градусът на асцендента, а не неговият управител) и Парс фортуна.

# 535
да, да, грийн, разбрах и аз от статията, че се гледат градусите, но тук децата се опитаха да взривят къщата, та не можах да се задълбоча да направя и изчисленията, но тези дни ще се похваля...или оплача Mr. Green

# 536
  • в 1001-та нощ
Аз не съм  смятала колко дълго ще живея и неясно защо съм решила, че ще бъда дълголетник  Crazy

Благодаря, Greene  Hug

# 537
И аз да се отчета по тази схема ...

Ruling Light - Sun
Dominant - Jupiter
Dominating - Venus
Alm Fig - Venus
Hyleg - Sun
Alcocoden - Mars
Lilly's beha. rul. - Mercury

Ако съм въвела данните правилно, това се получава.

Не съм много сигурна обаче, нещо май не се разпознавам много  newsm78
Ако Юпитер ми е доминантна, трябваше да съм доста по-хвърката и позитивна личност, аз май съм по-скоро Сатурнов тип  Thinking
С тази доминираща Венера трябва да съм голяма чаровница, пеперудка... мииии не че нещо ама май и това не съм  Blush

# 538
  • София
Ами аз имам Уран на МЦ ама този софтуер не го брои, че ми е и съуправител на АСЦ  Embarassed аз видях че със сатурн се живее най-малко и се депресирах не се задълбочих повече  Rolling Eyes
Аленка ама си влязла в една неприятна серия  Hug бързо и безболезне о възстановяване  bouquet Heart Eyes

# 539
Моля Ви,кажете мнението си за Оксана,мисля да си правя пълен хороскоп при нея?

Общи условия

Активация на акаунт