Чувала съм недобри отзиви за нея.Не била точна в часовете за скайп и около половин час отделяла само.Не си мислете,че като ги дават по телевизията са по-добри,напротив в повечето случаи най-медийните личности са въздух под налягане.

Вероятно тригона на Уран и Луната носи ефекта на "изненадата" - за добро
А тр. и нат.Сатурн тригонират, което ме обнадеждава, че е за добро 
Марс нали е за горната челюст 

Дир. Плутон ми е кацнал н анат.СЛВ, там е и прогр. ДС ...
Бих я разгледала с удоволствие 
благодаря, много точно
В сряда - имам контролни прегледи при двамата хирурзи - за двете операции - по първата да ми свалят последните конци, по втората - да ме видят как съм. Мислех си свалянето на конците да го оставя за четвъртък, но не прая планове - да видим как ще съм и ще го реша
Както говорихте - да "наблегна" - тр. СЛВ и Меркурий в съвпад с натален Плутон в 3 дом, от там - сходящ тригон към тр. Марс.
Както говорихте - да "наблегна" - тр. СЛВ и Меркурий в съвпад с натален Плутон в 3 дом, от там - сходящ тригон към тр. Марс.
Това добре
Но натално Венерка е поопърлена от Слънцето в 9 дом - в изгнание по знак - в Овен. Усещаш ли кариерни спъкни по принцип, че можеш, но нямаш поле за изява, например?
Това добре
Но натално Венерка е поопърлена от Слънцето в 9 дом - в изгнание по знак - в Овен. Усещаш ли кариерни спъкни по принцип, че можеш, но нямаш поле за изява, например?
Елемент на изненада