Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 778
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Моля Ви,кажете мнението си за Оксана,мисля да си правя пълен хороскоп при нея?

Чувала съм недобри отзиви за нея.Не била точна в часовете за скайп и около половин час отделяла само.Не си мислете,че като ги дават по телевизията са по-добри,напротив в повечето случаи най-медийните личности са въздух под налягане.

# 541
Моля Ви,кажете мнението си за Оксана,мисля да си правя пълен хороскоп при нея?

Чувала съм недобри отзиви за нея.Не била точна в часовете за скайп и около половин час отделяла само.Не си мислете,че като ги дават по телевизията са по-добри,напротив в повечето случаи най-медийните личности са въздух под налягане.
Моля, да ми препоръчате някой.

# 542
Алена, бързо възстановяване!

Да ви кажа, този месец ми е толкова наситен на събития, че нямам възможност дори да си направя анализ на емоциите. Бях ви споменала, че имам в момента съвпад на транзитен Путон със северен възел,  както и съвпад на транзитен северен възел с натален Плутон. Като и двата съвпада са в аспект с наталното Слънце, квадратура и опозиция. Може би и други аспекти оказват влияние, но такова раздвижване не бях имала от многоо време. Като всичко сякаш само идва при мен, аз от много време искам да променя някои неща, но все не стигах до сериозни действия, а сега аз просто участвам без да се съпротивлявам.
Дано не съм ви досадила, исках да споделя защото на мен самата ми е много интересно как се активираха събитията.

А другата седмица имам съвпад на тр. Юпитер с прогресивния Асцендент.

# 543
  • в 1001-та нощ
Аз те разбирам много добре  Peace Дир. Плутон ми е кацнал н анат.СЛВ, там е и прогр. ДС ...

Нодалната ос доскоро ми квадратираше нат.Слънце. Да не пропускаме, че мунданно - Меркурий и СЛВ са в съвпад - при теб трябва да има отзвук и по Меркурий  Blush

# 544
Алена, бързо възстановяване!

Да ви кажа, този месец ми е толкова наситен на събития, че нямам възможност дори да си направя анализ на емоциите. Бях ви споменала, че имам в момента съвпад на транзитен Путон със северен възел,  както и съвпад на транзитен северен възел с натален Плутон. Като и двата съвпада са в аспект с наталното Слънце, квадратура и опозиция. Може би и други аспекти оказват влияние, но такова раздвижване не бях имала от многоо време. Като всичко сякаш само идва при мен, аз от много време искам да променя някои неща, но все не стигах до сериозни действия, а сега аз просто участвам без да се съпротивлявам.
Дано не съм ви досадила, исках да споделя защото на мен самата ми е много интересно как се активираха събитията.

А другата седмица имам съвпад на тр. Юпитер с прогресивния Асцендент.

Много интересно. И аз имам транзитен Плутон (съвпад с IC - 3*) опозиция нат. Слънце (съвпад с МС - 2*). А при мен осите ASC-DSC и MC-IC са в кръст почти 90*. И направо не знам какво да очаквам...

# 545
  • в 1001-та нощ
Сходящи или разходящи?

# 546
Сходящ.

# 547
Да се разпиша, че операцията мина. Само, че - с изненади.

Очаквах да е много болезнено и травматично, заради:

1. опозицията тр.Слънце (У6) - нат.Юпитер (У1, У9, У10)
2. квадрата на двамата управители на Асдендента - тр.Юпиъер и нат. Нептун.

При операцията трябваше да се повдигнат синусите, да се постави там кост, а под венеца да се изгради алвеоларен гребен с костни блокчета. Не зная какво точно е станало, но на направили синус лифта и носа е повдигнат - предполагам е добавена кост отдолу, а за гребена са взели кост то брадичка - там имам в излишък. Операцията е продължила много дълго. Имаше гостуващи лекари, защото не се прави всеки ден такова нещо. Един от тях е и мой приятел, който ми разказа какво е станало. Аз напипвах с език, че имам шевове и под езика, боли ме брадичката и около нея, но нямаше да предположа .....

На него е предложено да асистира през цялата операция. Не си спомням нищо, оставили са ме да поспя, повикали са мъжа ми късо да ме прибере - ходила съм сама, но не си спомням нищо. Учудих се сутринта, че спя с дрехите, с които съм излязла. Днес също ми беше много отнесено- вероятно от упойката. Болки нямам, т.е. не са нещо нетърпимо, като се върнах от контролния преглед пих един аулин да се освестя и станах и се преместих на дивана. Мога да стана, нещо да си взема. Болеше ме главата, сега по-малко, но ето - пиша, разказва, мисля, което беше невъзможно преди обед Simple Smile

Сега ми е интересно дали нещо от случката може да се види по картата? Операцията беше планирана за 13ч, но докато попълня документи, да ме опаковат в операционната и т.н. - очаквам да е започнала след 13:30, може би около 13:45. Предварително бях гледала, че Мерк. става директен около 17ч.

Качвам карта за 14ч, но повечето ми имате данните Simple Smile Вероятно тригона на Уран и Луната носи ефекта на "изненадата" - за добро Simple Smile А тр. и нат.Сатурн тригонират, което ме обнадеждава, че е за добро Simple Smile

Венера прави хубави аспекти и като натална и като транзитна, а Марс и Луната (транзитни)са в съвпад Simple Smile Марс нали е за горната челюст Simple Smile

Алена,лошото мина! Новолунието,+2,3 дена,ще се чувстваш  по-добре,по силна и по -ентусиазирана.На 14.10 - тр. Луна в Скорпион в 8 нат. дом - ще ходиш на преглед,ще имаш лека хирургическа намеса.

# 548
Ауу Алена, въобще не съм гледала назад.
Много бързо възстановяване пожелавам!   Peace

# 549
Аз те разбирам много добре  Peace Дир. Плутон ми е кацнал н анат.СЛВ, там е и прогр. ДС ...

Нодалната ос доскоро ми квадратираше нат.Слънце. Да не пропускаме, че мунданно - Меркурий и СЛВ са в съвпад - при теб трябва да има отзвук и по Меркурий  Blush

Има да. Ама то всичко е толкова интензивно,  не мога да спя и съм толкова хайпър, че не ме свърта на едно място.

# 550
  • в 1001-та нощ
Пит, аз си мисля, че ти имам данните, но сигурно са ми в стария ЗЕТ, ако не са тайна - ще ми ги пуснеш ли пак? И при теб, както и при мен - Слънцето е високо около МС - стана ми интересно, малко реципрочна ми се струва картата ти на моята Simple Smile Бих я разгледала с удоволствие Simple Smile

marbeq  Hug благодаря, много точно Simple Smile В сряда - имам контролни прегледи при двамата хирурзи - за двете операции - по първата да ми свалят последните конци, по втората - да ме видят как съм. Мислех си свалянето на конците да го оставя за четвъртък, но не прая планове - да видим как ще съм и ще го реша Wink

Fermina Daza, в момента ми е мътилка в главата, но искам да ти обърна внимание, че новолунието утре ще ти е върху Уран в 3 дом, който е У7. Обърни внимание на това Simple Smile Както говорихте - да "наблегна" - тр. СЛВ и Меркурий в съвпад с натален Плутон в 3 дом, от там - сходящ тригон към тр. Марс.

# 551
..............

Fermina Daza, в момента ми е мътилка в главата, но искам да ти обърна внимание, че новолунието утре ще ти е върху Уран в 3 дом, който е У7. Обърни внимание на това Simple Smile Както говорихте - да "наблегна" - тр. СЛВ и Меркурий в съвпад с натален Плутон в 3 дом, от там - сходящ тригон към тр. Марс.

Алена, благодаря ти. Утре вечер имам професионален ангажимент на който ще присъстват много хора, обещавам да споделя ако нещо се размърда в 7дом. 
Благодаря и за "наблягането" на сходящия тригон  Hug

# 552
  • в 1001-та нощ
Хм, деликатно е положението там. Венера е У10. В момента транзитната е на К2 Simple Smile Това добре  Peace Но натално Венерка е поопърлена от Слънцето в 9 дом - в изгнание по знак - в Овен. Усещаш ли кариерни спъкни по принцип, че можеш, но нямаш поле за изява, например?

Стелиумът Слънце-Венера в натала - квадратират К6 - където са нат.СЛВ и тр.Плутон. Ситуацията е значима.

Искала ли си да учиш нещо, което не се е случило и на това да отдаваш - кариерни пропуски?

# 553
Хм, деликатно е положението там. Венера е У10. В момента транзитната е на К2 Simple Smile Това добре  Peace Но натално Венерка е поопърлена от Слънцето в 9 дом - в изгнание по знак - в Овен. Усещаш ли кариерни спъкни по принцип, че можеш, но нямаш поле за изява, например?

Стелиумът Слънце-Венера в натала - квадратират К6 - където са нат.СЛВ и тр.Плутон. Ситуацията е значима.

Искала ли си да учиш нещо, което не се е случило и на това да отдаваш - кариерни пропуски?

Право в десятката!
Учих това което исках, но поради различни фактори не можах и не мога да се реализирам в тази област. Всичките ми години учене...Та забелязах аз, че без да ги търся при мен идват предложения за работа, която аз върша добре и с кеф, но нямам квалификация (диплома). И пак зор, трябва да се запиша да уча, отново...да ама много кандидати, ще ходя на интервю  другата седмица. Ако някой преди 20 години ми беше казал, че ще се преквалифицирам след време, щях да се изсмея, но научих един житейски урок,  че човек никога не знае..

# 554
  • в 1001-та нощ
Прогресивна Венера от 9 прогр. дом и 10 натален прави разходящ тригон с нат.Плутон.
Прогресивен Юпитер е на градус от ДС и прави сходящ секстил със Слънцето ....

Дир. МС прави секстил с нат.Слънце и дир.Уран - секстил с нат. Плутон.

Ще очаквам да споделиш как се случват нещата (очаквам добре) и дали има и неочакван развой в ситуацията покрай теб Simple Smile Елемент на изненада Wink

Общи условия

Активация на акаунт