Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
I♥M♥V♥, по време на кражбата си имала нат. Мерк опозиция на  тр. ретрогр. Меркурий .... А при теб той е У12 - където се гледат кражбите ...

ooooh! ама много съм проста! Все съм гледала на Меркурий,  като управител на 3 дом ... Хич не съм се и замисляла, че е шефче и на 12! Благодаря ти! Сега ще погледна разни събития
 Hug

# 586
puffy_po, линкът не се отваря. цъкни само картинката

Мисля, че поне с това се справих Simple Smile.
Ще се радвам на всяко ваше тълкование и помощ.  Моите опити са много неуспешни в тая наука ...

# 587
  • София
Подписах тъпия договор  ooooh!
Абе да ви питам какво мислите за сънищата повреме на новолуние, много странно нещо сънувах вчера  Rolling Eyes
Илита  Hug
Аленка как си  bouquet

# 588
Lailah има тема "Да сио разтълкуваме съня". Съфорумки ще ти помогнат и с разтълкуването, което е на 100% вярно поне при мен до сега. bouquet

# 589
  • в 1001-та нощ

По-добре Simple Smile Благодаря Simple Smile

Честито за договора Simple Smile Не се ядосвай - и без изп. срок - ще ти намерят цаката, ако решат, а като работодател ти казвам, че никой мениджър не иска да губи работещите пчелички .... Не се напрягай, върши си работата, гледай напред и не мисли за разни разсейващи обстоятелства Simple Smile

Хм, аз не си дадох сметка, че е било на новолунието, но имах много впечатляваш за мен сън. Трябва да видя Меркурий къде е бил - сънувах баба - любимата баба, която обичаш изл. много и не е между нас. Не я сънувам. Това е за трети път, а предния беше мисля след предната операция през юни. В същия ден я беше сънувала и майка. Тя също не я сънува. Израснала съм с нея, след раждането сме живели 3г в техния дом, после всеки уикенд там ... В гимназията също често живеех там. Сега сънувах, че отивам там при нея, бе усмихната, много странно - карах колата на сестра ми и ми беше много малка, едва се побирах.

И какво се оказа - сестра ми ми каза, че е катастрофирала в дена преди моята операция (добре е), а майка е започнала да подготвя жилището, за което говорих за продажба. Шашнах се .... Не знам какво означава, но беше хубав сън Simple Smile

# 590
И аз да се отклоня малко от астро темата Simple Smile
Също по новолуние сънувах баба си, която от около година не е между нас. Беше щастлива, цветна, много усмихната и позитивна. Дойде за малко, някаква семейна сбирка като че имахме и после каза че си тръгва отново щастлива, и че се чувства добре. Много позитивен сън Simple Smile

Снощи ми звънна адвокатът. Болен бил, за това не ми вдигнал. Проверил е как стоят нещата и се оказва че постоянният адрес на длъжника е в София, но настоящ се водел в Канада. Обясних му, че това е измама и че си живее в София. Явно нещата ще се проточат. Дано съдията е склонен да разлепят нещата по постоянен адрес  Tired
Това за сега от мен.

Усмихнат и щастлив ден  Hug

# 591
  • в 1001-та нощ
Хм, погледнах, че Меркурий е вече директен, в съвпад с тр.СЛВ - това мунданно, а в при мен правят секстил с нат. Сатурн  Rolling Eyes

Твоя човек явно е посъветван как да се измъкне. Гледам ти картата и мисля, че ядове ти предстоят ... Не виждам положителен изход тези дни  Rolling Eyes

Вижда се, че си била много активна - гледам какво се случва по 3/9 дом - то цял парад там .... Тази опозиция на тр.Марс и Юпитер срешу натален Марс за мен показва активността ти по случая в изминалите дни и изтощението. Там имаш и съвпад на нат.СЛВ и Луна (У1) срещи тр. ретр.Хирон - гледай да не се поболееш - лесно е да се каже не го преживявай - но това са САМО пари и е нужно търпение, здрава психика Simple Smile

Не съм оптимист сега, защото У9 е в точна опозиция с нат.Плутон - и двамата ретроградни. Преди дни, когато е бил зора - Слънцето в било в съвпад с Плутон и в опозиция на  У9 ....

Предстои ти опозиция от 3 дом тр.Венера + нат. Сатурн към 9 дом - нат.Марс + тр.Нептун. Също така натален и тр. Сатурн ще направят квадрат скоро, транзитният е и в Стрелец ....

Да, няма да е лесно май ...ще са нужни воля, търпение, силна психика...

Следи кога тр.Марс и Юпитер - ще направят съвпад с нат.СЛВ и Луна, а от там и опозиция на тр.Хирон, после и към нат.Слънце. При Марс ще е по-бързо - тогава се пази, при Юпитер ще е по-бавно - дано има добро развитие Simple Smile  Венера и тя ще го направи това упражнение, вероятно преди Юпитер и след Марс .... Виж какво управляват и какви болезнени теми могат за засегнат Simple Smile които да преживееш емоционално и с размисъл над ценностите.

Заради емоциите погледнах къде е прогр. Луна, хмммммм от Козирог квадратира Плутон .... А прогр. слънце след година и половина ще направи ингрес в Телец Simple Smile

Ами и дирекциите погледнах - дир.Венера в точна опозиция с нат.Луна и СЛВ ...

# 592
a.l.e.n.a  Hug Благодаря ти, за отделеното време!

Гледах и аз тия дивотии, явно "най-доброто" предстои  Tired

Може ли да ми разкажеш повече за това, тъй като нищо не ми говори  Embarassed
"А прогр. слънце след година и половина ще направи ингрес в Телец"

При квадратура Сатурн - Венера преди две години преживях адски емоционален срив с човека с който съм в момента. Силно се надявам това опозе, което споменаваш вече да сме отработили "от 3 дом тр.Венера + нат. Сатурн към 9 дом - нат.Марс + тр.Нептун."   

bouquet

П.П. Виж моля те, У9 би следвало да ми е Нептун в опозиция с нат. Сатурн - ретро? 9 дом ми е рибешки, но може и при мен да има грешка.

Последна редакция: чт, 15 окт 2015, 11:36 от I♥M♥V♥

# 593
  • в 1001-та нощ
Да, права си, моя е грешката Simple Smile

# 594
Привет момичета,интересен ми е транзитиращия Юпитер по домовете и по принцип.Как се определя колко дълго време точно ще се задържи в даден дом? newsm78

# 595
  • в 1001-та нощ
Зависи колко е голям дома. Една обиколка на зодиака прави за 12 години, по 1 година в знак, а колко време в един дом - зависи от размера му Simple Smile

# 596
Благодаря Алена,а как се определят размерите? Embarassed

# 597
Благодаря Алена,а как се определят размерите? Embarassed

В наталната карта се вижда размерът на всеки дом. Като се пуснат транзитите може да се види до кой градус е стигнала транзитиращата планета и да се определи след колко време ще напусне наталния дом над който се движи. Юпитер е сравнително бавна планета.

# 598
Ясно,благодаря,за съжаление нямам програма и няма как да видя.

# 599
Ясно,благодаря,за съжаление нямам програма и няма как да видя.

В нета може да ползваш astro.com или astrotheme.com   Grinning   Peace Успех!

Общи условия

Активация на акаунт