..::В.е.л.и.к.о Т.ъ.р.н.о.в.о::..

• 85 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Привет!
Искам да попитам дали някъде в града поправят фотоапарати?Проблемът не е голям-капачето за картата и батериите нещо не наред и все пише"изтощена батерия",мисля да пробвам и при фирмите за сервиз на компютри и телефони.Дали ще поемат такъв проблем?

# 91
  • Велико Търново
Привет!
Искам да попитам дали някъде в града поправят фотоапарати?Проблемът не е голям-капачето за картата и батериите нещо не наред и все пише"изтощена батерия",мисля да пробвам и при фирмите за сервиз на компютри и телефони.Дали ще поемат такъв проблем?

Има едно гаражче в блоковете срещу Нова Болница. Носили сме фотоапарат там и човека ни го е поправял. Не вземаше и скъпо, но нямам спомен колко.

# 92
Момичета, да сте ходили някъде на лазерна/фото епилация, къде и доволни ли сте?

# 93

Аз не съм, но моя приятелка ходи на фото в Премиер. Аз обмислям лазер в Бюти, но не съм проучвала въпроса...

# 94
Аз не съм, но моя приятелка ходи на фото в Премиер. Аз обмислям лазер в Бюти, но не съм проучвала въпроса...

А приятелката ти доволна ли е? Между другото чувала съм доста добри отзиви за Бюти-то.

# 95

А приятелката ти доволна ли е? Между другото чувала съм доста добри отзиви за Бюти-то.

Доволна е, да. Peace

# 96

И аз съм доволна от Бюти  Peace

# 97
  • Велико Търново

Моя колежка ходи при Кристина и още една от клиентките ми ходи там, но сега започна да ходи при Поля от Енигма, защото не й е удобно при Кристина, защото там се чака, а тя  е с малко бебе Peace

# 98
Моя колежка ходи при Кристина и още една от клиентките ми ходи там, но сега започна да ходи при Поля от Енигма, защото не й е удобно при Кристина, защото там се чака, а тя  е с малко бебе Peace

Енигмата е срещу Емилиян Станев нали? Сега остава да реша кой е по-добрият вариант - фото или лазер Grinning. Благодаря на всички момичета, които ми отговориха   bouquet

# 99
  • Велико Търново
Да, там е Peace
Според мен те ще те насочат кой вариант да избереш Simple Smile

# 100
И аз се интересувам, ама като гледам цените.... ooooh! и се замислям за домашен уред. Каква ти е кожата/косъма...
Сподели като ходиш отзиви и какво са ти препоръчали.  Peace

# 101
  • Велико Търново
И аз се интересувам, ама като гледам цените.... ooooh! и се замислям за домашен уред. Каква ти е кожата/косъма...
Сподели като ходиш отзиви и какво са ти препоръчали.  Peace

Примерно за горна устна изобщо не е скъпо, но примерно за цели крака и ръце си е цифра Peace

# 102
Аз точно това мисля да направя първо - горна устна, а ако съм доволна мислех направо фотоепилатор да си взема. Иначе съм със светла кожа и тъмна коса.

# 103
Сиси, да  Peace За горна устна е добре, но ръце, крака, мишници, интим, ако сложиш иииии ....  Crazy Crazy
Tsukihime, лично аз ще чакам впечатления. Във форума има теми за лазер и фото епилация, за домашни уреди и тн. Можеш да видиш и там.  Peace

# 104
Здравейте,препоръчайте ми добър фризьор,който и да работи на сносни цени.

Общи условия

Активация на акаунт