..::В.е.л.и.к.о Т.ъ.р.н.о.в.о::..

• 85 264
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • В.Търново
Моля ви дайте съвет.Двама лекари не ми помогнаха, в една аптека също не ми помогнаха.Три сиропа смених, но кашлицата ми става все по-зле.Както например ми няма нищо и изведнъж се появява страшно дразнене в гърлото, все едно ме драскат с клечка и започвам да кашлям силно.Започнах с Хюмекс драй, в аптеката ми дадоха на Хималая един сироп Коф, на своя глава смених с Проспан разтворими таблетки и знес като чу другата докторка, при която заведох малкия Йонова и каза да вземам от на малкия сиропа двойна доза - Джуниър ангин.Но ми се струва, че няма да ми помогне.Дайте съвет за някой ефикасен сироп, да има бързо дейсдтвие.Пия и два дена антибиотик.АО кашлицата става все по на често и все с по-силни дразнения в гърлото.

# 571
  • Велико Търново
Пий вечер противоалергично-ксизал, ериус.
Каква ти е кашлицата-суха, влажна, секрети имаш ли?
Последно не разбрах пиеш ли АБ?

# 572
  • Велико Търново
Издълбай в черна ряпа дупка, колкото орех и я напълни с мед. Ще се получи сок, от който се пие 4-5 пъти дневно по една супена лъжица. След като свърши сока пак се слага мед. Много е ефикасно за кашлица. За по-лесно вземам сока със спринцовка от нурофен.

# 573
Мои познати напоследък много хвалят сироп Тусирол, но аз не съм го ползвала.

# 574
  • В.Търново
Много често от лека настинка веднага започва при мен суха, дразнеща кашлица, която много трудно минава.Ноември ми помогна Тусавита, но когато се разкашлях януари не ми помогна.
Кашлицата ми е суха, с отделянето на моменти на много малко течни секрети, почти липсват.Дробовете ми са чисти, вече трети ден пия Азакс, защото ми се беше възпалил и ларинкса малко.
Номера с ряпата не ми е помагал никога, както и мед, лимони и ракия забъркани заедно.
В чудо се видях пак.Имам от четири месеца коремна операция и направо започна да ме боли вътре шитото от това напъване да кашлям.
Ериус пия вече от четири дена.

# 575
  • Велико Търново
Мина много добре се повлиява от Димекс и Синекод, когато кашлицата е суха Peace

# 576
Моят син се съсипа есента - три седмица кашля тъкмо се оправи и пак наново и нищо не помагаше. Накрая взех АЦЦ кидс - изпи толкова сиропи и нищо, но след АЦЦ-то имахме значително подобрение.

Истината е че е възможно да ти е отпаднал имунитета много - така беше при него беше изкарал варицела наскоро и да имаш нужда от нещо друго. Консултирай се с лекар- първото което ти е нужно е почивка и по-спокойно ежедневие ако се наложи вземи си болничи може да ти се струва нещо дребно да кашляш но понякога стават големи бели от това.
Като чета поста ти имаш нужда от това и другото е да опиташ да пиеш нещо което да укрепи имунитета ти- може да пиеш и повечко чайове ако обичаш но си купувай билките от билковите аптеки не от пакетчета.

Simple Smile Рецептата дето са ти дали с ряпата е много полезна. освен това е приятно и аз съм пила покрай децата.

ето ако ти се чете малко бабина медицина- http://www.bgbilka.com/744/%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0/

# 577
  • Велико Търново
АЦЦ-има втечняващо секретите действие, не е за суха кашлица. То и за това никога не се приема вечер, защото няма да може да се спи от кашлица Peace
Росина, намери си някой лекар на който да имаш доверие, защото ние тук форумно си говорим само Crazy

# 578
  • В.Търново
Моя позната ми беше препоръчала д-р Крушев, който я стабилизира от хронична фарингитна кашлица, каквато и при мен се проявява.
Благодаря за коментарите! 7)

# 579
  • В.Търново
http://www.schulranzen.com/
Някой беше поръчвал раница от тук.Доставката каква е до България или ако има български сайт, който да предлага тези модели да го покаже. Simple Smile
Тук намерих такива, модели от 2015г.
http://igrachki-bg.com/Herlitz

# 580
Здравейте. За народните танци разбрах, но ме интересува, къде има пилатес в Търново, освен в UN BESO. Може и йога да е, нещо за раздвижване на схванати кокали.

# 581
Дами, ще си сменяме дивана и не знаем какво да правим с настоящия  newsm78
Ако знаете някой, който се нуждае... Не е нещо уау, но е годен за ползване. Или къде можем да го изхвърлим... 

# 582
Дами, ще си сменяме дивана и не знаем какво да правим с настоящия  newsm78
Ако знаете някой, който се нуждае... Не е нещо уау, но е годен за ползване. Или къде можем да го изхвърлим... 
Имам темичка във фейсбук за подаряване обикновено бързо се намира някой да си го вземе и да те улесни максимално. Simple Smile
Изпиши подарявам и ще видиш- даже са няколко.

# 583
Здравейте, искам да ви питам някоя от вас дали е ползвала коректора за около очи на Естее лаудер brush on glow higlighter. Чудя се дали е покривен и озаряващ. Колебая се между него и новия коректор на MAC. Само, че за него трябва да ходя до София:((

# 584
  • Велико Търново
Здравейте, искам да ви питам някоя от вас дали е ползвала коректора за около очи на Естее лаудер brush on glow higlighter. Чудя се дали е покривен и озаряващ. Колебая се между него и новия коректор на MAC. Само, че за него трябва да ходя до София:((

Премести си въпроса в "Красива мама", там ще получиш отговор  Peace
Аз съм имала на Ести, бях доволна. То зависи и каква ти е околоочната зона, принципно вече почти всички коректори са "озаряващи" Blush

Общи условия

Активация на акаунт