Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 39

• 85 150
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Merelenda, говори ми! Вече толкова пъти се каня да си сложа аватар-режа, оразмерявам, правя, струвам и НЕ СТАВА!  Laughing
Иначе аз от понеделник пия един сок от алое+ други тайни съставки Grinning /майка ми ми го забърка/ и смятам чак януари да си пусна изследвания, та да видим, селена засега го спрях  Wink

# 661
Като каза за алоето и се сетих. Щях да си взимам Нони да пробвам, едно шишенце за 10 дена, ако почувствам прилив на енергия да изкарам един курс поне месец. То и на широкоспектърната иглика се каня, някой беше пуснал тук една оферта за много капсули на около 15-17 лв. Бях си я запаметила уж, че Прим Ойл излизаше 15 лв за месец (60 капсули).

# 662
Да не е това някой ми го беше препоръчал на мен, но още не съм го купила.

# 663
Не това, за повече капсули ставаше въпрос. Доколкото помня за 3 месеца, а цената беше около 15-17 лв. Много изгодно, предвид че на други фирми, с толкова много капсули е на цена 50-70 лв.

# 664
_Buffy_ , моят селен е на GNC. По 200мкг на ден взимах, но както писах сама си го изписах Blush Щом са ти казали по 100мкг, следвай съвета на лекаря и стискам палци да има ефект. Simple Smile Нямала съм сърцебиене от него.

Esme Weatherwax, и за мен са супер резултатите. Направих 2 месеца почивка, но сега пак го започвам, само че 100мкг/ден.

Merelenda, дали можеш да се сетиш кои са. Аз ползвам на GNC и Nature's way, но хич не са евтини, а определено намирам ефект от тях.

Някой изследвал ли си е нивото на кортизол?

# 665
Мацки, мина ми контролният преглед при д-р Костова (Токуда). за моя голяма радост каза, че всичко е наред и оставам без хормон поне още половин година, когато трябва да пусна контролни изследвания. Юху! Не съм обаче много сигурна дали това е моята лекарка - след като чаках 2 ч. прегледът ми трая точно с 10 минути с разкарването до стаята с ехофрафа, абсолютно нищо не говори, не обяснява и като цяло не обръща особено внимание.

дайте препоръки за добър хирург - на майка ми трябва да й се оперират възли на щитовидната жлеза, които са бая големи. препоръчали са й Александровска болница. ок ли е?

# 666
Елч, препоръчвам ти професор Румен Пандев. http://www.thyroidbg.com/bg/lekari/rp Оперира в еднодневна хирургия в ИСУЛ. Оперира и в други болници, като ходих ми ги каза, но сега не помня кои бяха. Прави операции чрез мини инванзивен метод, малък разрез, пациентите се възстановяват много бързо. Операциите се поемат от здравната каса. Престоят в болница е 24 часа. Заплаща се само изборът на екип (докторът ще и каже колко пари, но сумата е до 900 лв). Най-добре е ако реши да отиде на преглед при него, той ще и каже какви са цените. В темата за операция на щитовидна жлеза можеш да прочетеш само положителни мнения и препоръки за него. И аз съм много доволна от консултацията и прегледа при него.
Друга опция за София, доктор Сечанов. Прави традиционни операции на щитовидната жлеза. Пак по каса минава операцията, пак около 900-1000 лв плащат оперираните. Също много доволни има от него. Има и опция без избор на екип, доколкото знам, но не ти препоръчвам да избирате тази опция, защото е важно кой оперира, какво реже и да не се налага да пие после добавки до живот, заради засегнати паращидовидни жлези. Професор Пандев си е доказано име в ендокринната хирургия не само в БГ. Доктор Сечанов също. Разбира се, има и други добри специалисти, но аз да си кажа мнението.

Барелинке, пусто, не помня. Преинсталираха ми Уиндоуса и това което бях запазила като линкове го няма. Мисля че точно на GNC, 90 капсули, май от 1300 мг, по 1 на ден за 3 месеца и ще да е била някаква промоция в сайта им, защото ми е останал спомен, че бяха 17 лв. Убедена съм, че не става въпрос за капсулите по 500 мг 90 броя на цена 15-17 лв, защото помня, че ония бяха много мг и ако се пие по 1 на ден идваха точно за 3 месеца.

# 667
И моето мнение за Костова е същото.

# 668
  • София
Вълничке тука съм уж ама не съм влизала в тази тема,  че перипетии имаме с малката,  операция алабала . добре е.

# 669
Какво сте го закъсали в мирно време? Бързо оздравяване! Ти нали си добре?

# 670
Елч, браво за добрите новини!

Merelenda , явно е имало мега промо   Mr. Green  Аз пия по 2 капсули на ден, 2600мг общо и шишето с 90 капсули ми стига за месец и половина. Сега на промоция е 34,95 лв. в сайта им, иначе е около 40 и няколко лева.
Ето това пия аз:
Скрит текст:

# 671
  • София - Бургас
Привет и от мен,
Балеринка селенът на GNC съдържа мая, това беше първият селен който аз си купих и почти изпих опаковката когато разбрах и прочетох, че съдържа бирена мая ooooh!, т.е глутен...Ние не можем да го приемаме, поне зи които се храним безглутеново Peace
Изхвърлих го, след което си закупих от ИХЪРБ селен 200 без мая, селенометионин Peace Марката е Bluehonnet Peace

# 672
На моя пише, че не съдържа глутен.
Ето така изглежда:
Скрит текст:

# 673
Момичета дали сока от нони е подходащ за нас?

# 674
Мереленда, много ти благодаря за изчерпателния отговор. Предавам и после ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт