Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 39

• 85 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
жгмъц, и аз по-рано бях така, като теб. Сега е обратното. Айде лятото иди-дойди, ама зимата си е просто дискомфорт отвсякъде.
_Buffy_ , и ти си го закъсала като сърбин на косово поле. И да ставаш рано при безсънна нощ си е мъчение и ЩЗ няма да е доволна.
Дали да не опитаме с чай от жълт кантарион  newsm78

# 601
Сакън, недей. Кантарионът намалява свойствата на много групи лекарства.
Маточината също действа успокояващо.

# 602
Момичета, има ли някоя от вас, която да си е овладяла косопада без значение дали с хапчета против косопад или като си е открила друг проблем, напр. други хормони? Днес си направих труда да преброя падналите косми СЛЕД къпане докато ми съхнеше косата - 170 бяха. Ами като прибавя шепите косми по време на миене? Ами сутрин на възглавницата и като се среша? Дали ще ги докарам до 270? ТСХ-то от 18 го докарах за месец до 5; сега, 2 месеца по-късно, пак ще правя изследване и ще кажа на ендото, ама не мисля че ще срещна разбиране... Новофана го вземам от почти 2 месеца, съжалявам че си го купих, ама аз гледах от сестра си  ooooh!  #2gunfire Има ли надежда или направо да режа косата? Всеки ден ми иде да си посегна  #2gunfire а толкова искам да имам дълга коса, нямате си идея... докарах я до 61 см, а е толкова жалка и рехава...

# 603
Сакън, недей. Кантарионът намалява свойствата на много групи лекарства.
Маточината също действа успокояващо.
Не знаех, че кантариона има такова свойство. Преди години (когато не знаех за Хаши, а може и да съм го нямала) си го пиех от време-на време и ми беше много готино.
Ще се минава на маточина сега.
 Hug

# 604
За косата и кожата на мен лично цинк биотин  и вечерна Иглика ми влияят много добре.

# 605
  • София
Не е ли нормално по това време на годината да има малко по-засилен косопад  newsm78 Поне ппри мен, а предполагам и при всеки, есен и пролет се засилва за 1-2 месеца, през останалото време всичко е нормално.
Ох, със спането съм обратното, мога да заспя навсякъде и по всяко време на денонощието. Трябват ми поне 7-8 часа сън на денонощие за да се чувствам добре. А за мой ужас ми се е паднал един караконджул, дето спи по-малко от мен и вече трета година се опитваме някак взаимно да се напаснем със спането  Laughing

# 606
вземете си витамини Акне аут. Оправиха ми и кожата и коспада.  Peace

# 607
  • Buffyworld
Благодаря! Ще пробвам с Маточина. Не искам все още да прибягвам до приспивателни хапчета.

Намерих си царевичен хляб в един супермаркет и много са зарадвах. После видях, че освен царевично брашно, съдържа и пшенично. Обаче вече го отворих и го опитах. Много е вкусен.

# 608
Искам да дам +1 позитивно мнение за д-р Мариета Лазарова от ендокринологията на Майчин дом. Супер мила, позитивна и любезна и много, много усмихната. Надявам се да е добър специалист. Утре съм на изследвания, та дай боже всичко да е наред Simple Smile Ако някой се чуди при кого да иде - препоръчвам я!

# 609
Момичета,помагайте,глюкозата ми е 5.50...Притеснявам се,а последния месец съм само на плодове,сладко не ям..Горната граница при венозна кръв е 6.1.Какво да правя,как да я понижа ???

# 610
А защо си само на плодове? Отговорът е в храненето ти.

# 611
Отговорът е в храненето ти.
Да! Храненето ти е безумно вредно.

# 612
Не се изразих правилно,исках да кажа,че не ми се дояжда сладко,а ако ми се дояде хапвам плодове.Извинявайте,момичета,но като видях резултата се паникьосах и не се изразих правилно.

# 613
Спри с плодовете, хляб и тестени неща, сладки неща, газирано и т.н.

# 614
И аз преди не можех да спя. Спях по 2-3 часа на денонощие. От както започнах да пия магнезий проблемите със съня изчезнаха  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт