Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 254
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
Sixth sence благодаря ти  Hug

Аз имах зацапване тия дни малко се притесних , но в понеделник пак ходих да ме видях и сакчето си беше на място. Слава богу всичко отшумява по лека лека и се надявам др седмица да се зарадваме на едно тупкащо сърчице.

# 76
Много ти благодаря Sixth sence за прекрасните думи, наистина ми вдъхват кураж и ми дават сили да продължавам да се боря !
А на теб  pipilota_85 : мисли си, че съвсем скоро ще чуеш сърчицето на малкото човече в теб, едва ли ще има по- прекрасен звук от този ... Simple Smile

# 77
Момичета, един въпрос... Овитрел 250 инжекция преди пункзия - цялата ли се поставя ? Забравих да попитам  Sad

# 78
цялата да ,успех!

# 79
# 80
Момичета, имам малко странен въпрос, но ще се радвам, ако можете да ми отгоеорите. Когато ходите при д-р Димитрова д-р Сенкова там ли е?

# 81
Момичета, имам малко странен въпрос, но ще се радвам, ако можете да ми отгоеорите. Когато ходите при д-р Димитрова д-р Сенкова там ли е?

Идея си нямам.. аз ходих на два пъти вече.... но освен д-р Димитрова друг не вижда

# 82
  • Пазарджик
Аз не съм я виждала отдавана в центъра. Но на прегледите не присъства със сигурност.

# 83
Благодаря ви момичета!

# 84
  • над кукувичето гнездо
При първия ми преглед миналата година присъстваше и д-р Сенкова. Извършваше дребни манипулации, подготви документацията. След това не е присъствала. Месеци по-късно дори се чудих дали не е напуснала, защото изобщо не я виждах...

# 85
Ауу не съм влизала от няколко седмици и темата се е развила, pipilota мила много се радвам за теб, стискам палци абсолютно всичко да е наред и да гушнеш така чаканата радост  Hug  bouquet

# 86
  • Пазарджик
 mishel_ko благодаря много  Hug

Аз малко полежах в болница с кървене но за сега точицата е добре (почва още от сега да притеснява майка си ). Сега съм само с кафяво зацапване но се надявам скоро и то да отмине. В събота съм на преглед при Димитрова за да видим и чуем сърчице. Дано всичко да е наред.

# 87
Здравейте, момичета! Този понеделник (5 октомври) бях на преглед при д-р Димитрова. Д-р Сенкова беше в центъра и си преглеждаше нейни двойки пациенти. Pipi, всичко ще бъде наред...спокойствие, силна храна и нош па - това беше девизът тук във форума на бременните мами, когато и аз бременеех и се тревожех.  Heart Eyes

# 88
Здравейте отново, момичета !
Какво става с теб, pipilota_85 ? Искрено се надявам всичко притеснително да е отшумяло и най- после да си чула биещо сърчице . Simple Smile Стискам ти палци от все сърце всичко да е наред !
Хубава вечер.

# 89
  • Пазарджик
Здравей Фортуна радвам се че питаш за мен  Hug
В събота бях на преглед и чухме ДВЕ сърчица. Аз съм все още в шик ни не мога да повярвам но е факт. Яйцеклетката ми се е разделила и ще си имаме еднояйчни близнаци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт