Велико Търново - 3

• 16 955
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
  И аз съм "ЗА" Peace-уточнете кога и къде,и съм на линия-предполагам,че ще е привечер,нали Wink

# 271
Ами кога сте свободи повечето Rolling Eyes,по принцип аз съм по свободна вечер,че в тия жеги съм ей така Shocked

# 272
Чудесно е, че всички сте навити за среща, ами да се разберем за понеледник или вторник зависи от времето да не вземе да завали т.е. 03.07 или 04.07 към 18.00 кажете устройва ли ви? В кафето със жълтите шапрони срещу Пиано бара /незнам точно как му е името/. Ако има и други предложения казвайте!  Laughing

# 273
Кога ще отварят Мола на триъгълника Rolling Eyes
А къде е пиано бара? newsm78

# 274
ЗА ДА ИМАШ ПРИЯТЯЛИ!
Не е чак толкова трудно да имаш приятeли! Едно дърво стоеше самотно край пътя и много тъгуваше, че няма приятeли. Наоколо бе пусто, по полето скитаха ветрове, но никой не се спираше при него, прелитаха птици, но нито една не се скриваше в клоните му, защото бе още голо. Наблизо минаваше река, ала и тя не се спря нито веднъж при дървото да си побъбрят.Реката бързаше да се събере с друга река, за да си приказват заедно из пътя, докато стигнат морето.
Минаваха и хора, разбира се, но те си отиваха по работата и никой не се спираше при дървото. Понакога то си мислеше, че е най- хубаво да може да тръгне на някъде. Но дърветата не могат да вървят, не могат да избягат дори когато видят, че селяните идват с брадвите да ги секат.
Тъй беше до пролетта. Щом дойде пролетта, дървото се разлисти, тури си много хубава зелена шапка, но пак си стоеше самичко. Веднъж то видя, че един ястреб преследва врабче в небето. Врабчето пищеше и тъй като наоколо всичко бе голо, скри се в зеления клонак на дървото.
Дървото не се расърди. Те си бъбреха през цялата нощ, а на другия ден птичката си направи гнездо и легна в него да мъти.
Един ден под дървото спря каруца. Селянинът разпрегна конете, тури им сено, а сам той легна да си поспи. Минаваха и други селяни, видяха хубавата сянка под дървото и решиха и те да си починат от пътя. Насядаха и почнаха да си разказват истории, а дървото слушаше и му бе много приятно, че не е само. То соеше и гледаше да разтила добре сянката си, да не би хората да кажат, че сянката не е хубава, и да си отидат.
Оттогава, който минеше по пътя, все се спираше под хубавата сянка да си почине. Вярно е, че дървото не може да върви с хората по пътя, но нали из пътя им услужваше със сянката си, а пътниците му правеха компания!
Тъй дървото си спечели приятели и разбра, че за да има приятели, то трябва да им дава своята сянка.
Какъв е извода??

# 275
 ИФА, Пиано-бара е след ГУМ-а-мисля,че се казваше Maximus, а за срещата май се има впредвид бившето "Лино" newsm78

# 276
Да Габи, точно така кафето е бившия Лино бар срещу Маximus точно преди търговския център Европа. Като се качвате от пощата нагоре към комплекс Европа, токно преди него има една пресечка в дясно като погледнете ще го видите! Остава ли уговорката за понеделник 18.00 часа /03.07.2006/?
Ако има и други предложения казвайте! Laughing

# 277
Само незнам трябва ли да се запазват места, ако някой се намира в близост да запази маса, ако не ще търся начин понеделник да скоча до там! Пишете колко мами сте за! Peace Peace

# 278
  Аз съм "ЗА"-устройва ме Peace

# 279
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 280
Най вероятно ще дойда,това не са ли тераските Rolling Eyes

# 281
Ами да тераската е, дървени масички със един голям жълг шапрон! Аз така като гледам вероятно ще се съберем 4-5 човека, така че от запазване на маса май няма да има нужда!  Laughing

# 282
А как да се познаем Rolling Eyes

# 283
съжалявам, но аз няма да мога да дойда, защото съм на курс точно по същото време. Вторник съм свободна

# 284
Ако вали ще се събираме ли  Rolling Eyes
Последно ще се събираме ли  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 03 юли 2006, 10:23 от Ифа

Общи условия

Активация на акаунт