Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 798
  • 865
  •   1
Отговори
# 390
  • Русе
Препарати с марката Domal има в МЕТРО. Конкретно този дали го има - не знам.

# 391
  • София
http://markita.net/preparat-domaks-za-plastmasa-500ml.html

Този спрей ползвам за почистване на пластмасова бяла дограма. Много съм доволна, защото пастите на астониш и други подобни не ми харесваха. След конденза от зимата и други замърсявания почиства идеално. Пръскаш и бършеш
Роси, това е чудесно и щях да го поръчам веднага, но си пише че няма наличност. Жалко.

# 392
Аз ще се оглеждам по магазините, че Метро не ми е удобен.

# 393
  • Русе
Тук в Ловеч ги има тази марка препарати в едно магазине за паралелен внос, така, че търси по такива магазинчета

# 394
  • Пловдив
Лесно почистване на такъв тип щори да ми препоръчате?
Скрит текст:

И нещо за котлен камък /по-силно от кислол/  Peace сода каустик дали ще свърши работа  newsm78

# 395
  • оттам, откъдето започва България
Отначало си играех да ги чистя на място, но вече ги откачам, слагам ги на земята в банята и с душа отгоре вода, препарат, търкане с гъбка и стават като нови.

# 396
  • Пловдив
didka pitka, мерси за идеята, това не ми беше хрумвало  bouquet

# 397
И аз така ги почистваме банята. Но и с влажен парцал, като са спуснати навътре, пак става добре.

# 398
  • Русе
Ами ако щората ти е по-голяма от банята Joy Щото при мен е така. Голяма мъка ми е, добре, че вече се махаме от тука Party

............... И нещо за котлен камък /по-силно от кислол/  Peace сода каустик дали ще свърши работа  newsm78
Двата препарата нямат нищо общо. Содата каустик разяжда мазнини, не варовик.
Щом и кислола не ти върши работа, не знам. Пробвай с друга марка! Да не би този да е нещо по-слаб.
Пробвай с оцет!
Не знам за какво ти трябва. Много успешно почиствам варовик по плочките в банята и по батериите на мивката и душа с Цилит дуо, но е скъпичък, в сравнение с кислола - 450 мл. струват 4 лв.

# 399
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте как да изчистя микровълновата отвъре.цялата е в масло

# 400
Сложи една купичка със сода във фурната. Включи да се загрее хубаво водата. После оставяш купичката вътре хубаво да се овлажни фурната. След това действаш с гъбка с веро. После минавам и с попивателна кърпа и блесва.  Peace

# 401
Сложи една купичка със сода във фурната. Включи да се загрее хубаво водата. После оставяш купичката вътре хубаво да се овлажни фурната. След това действаш с гъбка с веро. После минавам и с попивателна кърпа и блесва.  Peace
колко вода и сода . благодаря ви

# 402
Няма значение колко е водата и содата. Слагам на око в една купичка за супа примерно вода повече от половината и 1 ч. л сода и оставям да се загрее хубаво. Даже и с чаша съм го правила. Важни са изпаренията, които овлажняват перфектно вътрешността.

# 403
Няма значение колко е водата и содата, слагам на око в една купичка за супа слагам и примерно 1 ч. л сода и оставям да се загрее хубаво. Даже и с чаша съм го правила.
             По-добре е в купа /по-голям отвор/ да сипеш около 150 мл вода, 1 чаена лъжица сода /и повече не е проблем/, но е важно водата да ври няколко минути, за да се изпари вътре във фурната. След това не отваряш вратата веднага, а изчакваш няколко минути. Парата размеква мазнините, содата има антибактериален ефект. 
             Аз обирам с домакинска хартия. Може и с гъба за съдове, но много добре изцедена. Изключи уреда от контакта преди почистване /за всеки случай/.

# 404
Няма значение колко е водата и содата, слагам на око в една купичка за супа слагам и примерно 1 ч. л сода и оставям да се загрее хубаво. Даже и с чаша съм го правила.
             По-добре е в купа /по-голям отвор/ да сипеш около 150 мл вода, 1 чаена лъжица сода /и повече не е проблем/, но е важно водата да ври няколко минути, за да се изпари вътре във фурната. След това не отваряш вратата веднага, а изчакваш няколко минути. Парата размеква мазнините, содата има антибактериален ефект. 
             Аз обирам с домакинска хартия. Може и с гъба за съдове, но много добре изцедена. Изключи уреда от контакта преди почистване /за всеки случай/.
благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт