Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 777
  • 865
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз чистя само с моп "пеперуда" и съм много доволна. Защо да не може да се изпира? Напротив, изпира си се, кисна го и в разтворен Доместос и си се дезинфекцира много добре. Чисти еднакво добре и ламинат, и плочки и не пипам нищо с ръка.

# 376
Аз пък пробвах какви ли не мопове и скъпи и евтини и самоизстискващи се и всякакви. Сега си купих такъв с конци, памучни и не беше хич евтин, около 20 лв беше и да ви кажа чисти и се завира навсякъде, където другите не могат, пере се и се изстисква добре с приспособлението на кофата. С добър препарат става, доволна съм. Peace

# 377
Моля,за препоръка за препарат за пластмаса. Става въпрос за дограма, при конденз се стича вода от стъклата и остават мръсни петна, които не се махат с нищо.

# 378
Имам два мопа. Единият е на Веледа в комплект с кофа. Купих го нов за 15 лв., иначе е 50лв. Не си заслужава парите. Другият е на Лейфхейт. Чисти много добре и е качествен.
И аз имам този на Веледа с кофата, купих го за 49 лв. Наистина не си заслужава парите. Не е лош, но е най-обикновен моп с кофа, нищо уникално.

# 379
  • София
Моля,за препоръка за препарат за пластмаса. Става въпрос за дограма, при конденз се стича вода от стъклата и остават мръсни петна, които не се махат с нищо.
Аз дограмата я чистя с почистващата паста от Лидл, само с едно-две минавания светва като нова.

# 380
Мога да кажа в никакъв случай нищо абразивно,аз търках с циф останали петна от пяната за уплътнение дето я слагат, ако не я избършеш после става жълта и никакво търкане няма и махане. Та това търках с циф  да го махна и надрах дограмата , а уж немски профили. Първоначално не видях и като се наби с мръсотия ела да видиш и с гъбите за чинии също не ,абе аз добре подредих вратата, добре, че е долу и като се затвори не се вижда. Препоръчвам само веро някакво иначе друго недей да рискуваш. На мен такива петна ми се мият с PUR или как се пишеше не знам точно, това за чиниите.

# 381
А какво чистите с тези "пеперуди - мопове"   Shocked те нали са само за събиране на вода и подсушаване. Нито може да го изпереш качествено, нито да натиснеш с него, това чистене ли е... Моп за чистене е това може да се натиска и търка с него, здраво е, пере се, търпи дезинфекция... Има различни видове за сухо почистване, които идеално събират прах и дребни боклуци и такива специално за мокро. А пък като видя някъде още да "чистят " с тези мопове с конците и се отвращавам, особено в болниците е потресаващо... това нищо не чисти, само замазва и мокри.
Напълно съм съгласна, от как ползвам такъв нищо друго не признавам. Вече има и кофи за изстискване на този модел (не знам как се казват) . Забрави да споменеш че са и супер маневрени въртят се на всички посоки влизат и под най тъмните кътчета на ...дома . Пера в пералнята.
Момичета благодаря за предложенията за препарати с мирис на Зелена ябълка , ще ги потърся още утре . Иначе не са този за който говорех , имам смътен спомен че на опаковката беше нарисувано пате , а името беше нещо много лесно за запомняне и за това не си го записах  #2gunfire Joy

# 382
и аз ги пера в пералнята. Имам по няколко и тук и на вилата, купувам си като ми харесат или са на промоция, марки не гледам - а само дали е добра материята. Кофа за изстискване нямам и май не ми трябва.

# 383
А какво чистите с тези "пеперуди - мопове"   Shocked те нали са само за събиране на вода и подсушаване. Нито може да го изпереш качествено, нито да натиснеш с него, това чистене ли е... Моп за чистене е това може да се натиска и търка с него, здраво е, пере се, търпи дезинфекция... Има различни видове за сухо почистване, които идеално събират прах и дребни боклуци и такива специално за мокро. А пък като видя някъде още да "чистят " с тези мопове с конците и се отвращавам, особено в болниците е потресаващо... това нищо не чисти, само замазва и мокри.
Напълно съм съгласна, от как ползвам такъв нищо друго не признавам. Вече има и кофи за изстискване на този модел (не знам как се казват) . Забрави да споменеш че са и супер маневрени въртят се на всички посоки влизат и под най тъмните кътчета на ...дома . Пера в пералнята.
Момичета благодаря за предложенията за препарати с мирис на Зелена ябълка , ще ги потърся още утре . Иначе не са този за който говорех , имам смътен спомен че на опаковката беше нарисувано пате , а името беше нещо много лесно за запомняне и за това не си го записах  #2gunfire Joy

Аз си търся такава кофа. Харесва ми как бърше, наистина стига до всякъде, но просто като си помисля, че трябва да го плака, изцеждам и нанизвам...нервите ме хващат и не го ползвам. Та кофа ако си намеря ще е много добре. Някой ако види да казва къде ги има Simple Smile

# 384
  • София
Някой пробва ли новите препарати на "Чисто"? Пише, че са антибактериални, видях няколко разновидности - за под, за тоалетна, за всякакви повърхности...

# 385
Някой пробва ли новите препарати на "Чисто"? Пише, че са антибактериални, видях няколко разновидности - за под, за тоалетна, за всякакви повърхности...

Къде се предлагат? За пръв път чувам за тях.

# 386

Къде се предлагат? За пръв път чувам за тях.
Всяки добре зареден магазин за битова химия ги  предлага вече. Не съм ги ползвала още.

# 387
  • София
Аз ги видях във Фантастико.

# 388
  • Бургас
http://markita.net/preparat-domaks-za-plastmasa-500ml.html

Този спрей ползвам за почистване на пластмасова бяла дограма. Много съм доволна, защото пастите на астониш и други подобни не ми харесваха. След конденза от зимата и други замърсявания почиства идеално. Пръскаш и бършеш

# 389
rosi_030, не съм го срещала в магазините, ти откъде го купуваш?

Общи условия

Активация на акаунт