Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 600
  • 865
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, аз няколко пъти пробвах да махна варовиковите капки по огледалото в банята с обезмаслител, както ми препоръчахте. Ами, няма ефект, пак си стоят ooooh!. Оставям за 15мин, трия с натиск, забърсвам с микрофибър, нямат махане. Други идеи? bouquet
Пробвай на първо време с оцет! Недей с агресивните киселинни препарати!
Не виждам как обезмаслител ще махне варовик newsm78

Мерси за идеята. Всъщност, пробвала съм и с оцет, и с лимонов сок, остават  Whistling

# 211
  • оттам, откъдето започва България
С препарата-спрей за стъкла и прозорци на Лидл W5. Той си мирише на амоняк. Ако не можеш да го намериш пробвай някаква смес с амоняк. http://nashiadom.com/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B8 … 1%8F%D1%82%D0%B0/ Има и други сайтове. Напиши в Гугъл: Почистване на огледало с амоняк.

# 212
С препарата-спрей за стъкла и прозорци на Лидл W5. Той си мирише на амоняк. Ако не можеш да го намериш пробвай някаква смес с амоняк. http://nashiadom.com/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%B8 … 1%8F%D1%82%D0%B0/ Има и други сайтове. Напиши в Гугъл: Почистване на огледало с амоняк.

bouquet newsm10

# 213
  • София
Момичета, аз няколко пъти пробвах да махна варовиковите капки по огледалото в банята с обезмаслител, както ми препоръчахте. Ами, няма ефект, пак си стоят ooooh!. Оставям за 15мин, трия с натиск, забърсвам с микрофибър, нямат махане. Други идеи? bouquet
Пробвай с препарат за стъклата на колите.Те са доста силни.Аз си сипвам по малко във водата с която мия прзорци.

# 214
  • Пловдив

По/у/лирапид - действа безотказно, розовия, срещу котлен камък. Слагам на гъбата и натърквам, изчаквам 10-15 мин и плакна.

# 215
Момичета, препоръчайте ми препарат за почистване на под (теракот и гранитогрес), който не оставя следи.
Става въпрос за препарат за ежедневно почистване с моп. Каквото и да ползвам, след изсъхване, по фаянса и гранитогреса остават следи - като замазано е. Mr. Green

# 216

По/у/лирапид - действа безотказно, розовия, срещу котлен камък. Слагам на гъбата и натърквам, изчаквам 10-15 мин и плакна.

Благодаря на всички, ще пробвам предложенията bouquet Откъде се купува Полирапида?

# 217
  • Варна
Кауфланд, Елитис - от там си го купувам аз. Има и в някои м-нчета за санитария, но не навсякъде.

# 218
  • София
Препоръчайте препарат за молци?

Също и дезинфектант за санитарни помещения, под и тоал.чиния - на спрей също /виждал съм в болниците да почистват с такива пулверизатор/, понеже делим банята трима различни човека...

Пп: Ароматизатор, по възможност без да се нуждае от контакт.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 13:06 от Starrydream

# 219
Препоръчайте препарат за молци?

Също и дезинфектант за санитарни помещения, под и тоал.чиния - на спрей също /виждал съм в болниците да почистват с такива пулверизатор/, понеже делим банята трима различни човека...

Пп: Ароматизатор, по възможност без да се нуждае от контакт.

Само за дезинфектант имам препоръка : http://www.doly.net/?page_id=7&record_id=773

Около 4 лв е цената.

# 220
Имам сериозен проблем с почистването на дограмата в къщи,
от вътре е с доста шарени следи от моливи и пастели, а от вън от гумените уплътнения е на едни черни ленти, които не се махат с обикновените препарати.
Препоръчаха ми професионален препарат на Knauf, за който нищо не знам:
Препарат за почистване на дограма и пластмаса Кнауф - 0,500 мл.

Не е много евтин, но пък и хич не е малко количество. Ако чисти петната по дограмата, ще има да го ползвам години наред. Моля ако някой го е ползвал да сподели мнение.

Последна редакция: чт, 04 фев 2016, 16:40 от Lovedust

# 221
  • София
Пробвала ли си да я чистиш с препарат за пластмаса? Аз моята така я изчистих, с препарат на Domax. Не е скъп.

# 222
  • София
Аз чистя дограмата с това
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B8%D0%BE+%D0%BF%D0%B0%D … P2xgZSSMdrEMNM%3A
Много лесно и бързо. Точно вчера чистих прозорци, чиято дограма не е почиствана с години, стана като нова. Със същия препарат чистя кожените части на маратонки, отстрани подметките на обувките, врати, изобщо всичко, което е силно замърсено.

# 223
  • Най-красивата страна
Наложи се да чистя готварска печка с керамичен плот,цялата омазана .квартирантите ни се изнесоха и оставиха апартамента в отвратителен вид.
Започнах да чистя печката с Астониш,сваля мазнините,но мирише отвратително.Дразнеше ме и реших да го сменя.
Препоръчаха ми обезмаслител на Медикс,жълт.Купих го ,евтин е- 2,50,мирише много приятно на лимон.Почистих лесно и бързо печката.Останах приятно изненадана.

# 224
Наложи се да чистя готварска печка с керамичен плот,цялата омазана .квартирантите ни се изнесоха и оставиха апартамента в отвратителен вид.
Започнах да чистя печката с Астониш,сваля мазнините,но мирише отвратително.Дразнеше ме и реших да го сменя.
Препоръчаха ми обезмаслител на Медикс,жълт.Купих го ,евтин е- 2,50,мирише много приятно на лимон.Почистих лесно и бързо печката.Останах приятно изненадана.

За Астониш за фурни и печки, в оранжевата опаковка ли говориш?

Ако е за него, един си отлежава вкъщи. Рядко неудачен с много лоша миризма.

Общи условия

Активация на акаунт