Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 821
  • 865
  •   1
Отговори
# 420
  • София

marchеva14, благодаря за помощта, но не беше препарат. Нещо от сорта на сода, оцет или пр. , дето се намира във всяка къща. Но не мога и не мога да се сетя...Не ми се купува отделен препарат, защото нямам къде да ги съхранявам.
Не можах да помогна, ама опитай със сода и сок от лимон. Нещо такова беше, подръчно.

# 421
  • на Земята
Как да дезинфекцирам ламинат?Майстори се разхождаха цял ден с обувките в къщи.Беше побеляло на всякъде.Първо забърсах с почистващи кърпи от Лидл,после минах  c Mr Proper, ...

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 21:33 от kikitooo

# 422
  • Бургас
Не бях влизала, защото имах работа, но виждам че са отговорили други за препарата за алуминиева дограма - от МЕТРО го купувам, но да допълня, че не се намира на всякъде.

Да допълня за питането за щорите с многото малки ламели - аз ги мия в банята, но ги пръскам с обезмаслителя, но италианския, защото той е и за текстил. В тези щори освен ламелите се замърсяват и конците, а след пръскане МЕГЛИОТО /да се търси обезмаслител и за текстил/ и изплакване с душа стават като нови. Изтръсквам хубаво и още влажни ги окачам по прозорците.

# 423
  • Пловдив
Не знаех, че има обезмаслител за текстил, ще потърся.

Да похваля този препарат за перални от ДМ

# 424
  • София

Това беше почистваш за перални, нали..За София не е необходим, друг вид ни е водата, но съм чувала че върши много работа.

# 425
Здравейте ,
бихте ли ми препоръчали препарат за тапицерии на холова гарнитура ?
Също и нещо за матрак.

Благодаря предварително  bouquet

# 426
Тук в Ловеч ги има тази марка препарати в едно магазине за паралелен внос, така, че търси по такива магазинчета
Къде се намира това магазинче в Ловеч?

# 427
Здравейте ,
Също и нещо за матрак.

За почистване на холна гарнитура препоръчвам спрей на Сано, в момента не мога да дам линк.

# 428
Здравейте ,
Също и нещо за матрак.

За почистване на холна гарнитура препоръчвам спрей на Сано, в момента не мога да дам линк.
Благодаря ,ще потърся  Hug

# 429
  • Пловдив
Скрит текст:

Това беше почистваш за перални, нали..За София не е необходим, друг вид ни е водата, но съм чувала че върши много работа.

Да, за почистване на перални е, не само вида вода си оказва влияние...от влагата гуменото уплътнение може да образува мухъл, а при използване на течни перилни препарати повече време понякога се получава мирис на застояло там, където се изсипва праха, омекотителя и т.н., наистина съм доволна, ако повечето препарати си вършеха работата като този, жените щяхме да си спестим много време  Grinning

# 430
  • Русе
Тук в Ловеч ги има тази марка препарати в едно магазине за паралелен внос, така, че търси по такива магазинчета
Къде се намира това магазинче в Ловеч?
Да не те излъжа, че отдавна беше като ги гледах тези препарати, но мисля, че като тръгнеш от хотел Ловеч нагоре по стръмната улица, след стълбите за Езиковата, вдясно под една кооперация е магазинчето.

# 431
  • Варна

Пералнята ми не е изглеждала толкова добре ,откак беше нова.
Не можеш да си представиш,колко съм ти благодарна че сподели  Hug Hug bouquet

# 432
  • София
Здравейте, от много време не съм писала в темата, но преди време от тук прочетох за препарат за фурна K2R, който не е агресивен към ръцете. Наскоро ми свърши, потърсих го в магазинчето на пазара в Красно село, където го купувах, но продавачката ми каза, че по някакви причини не се внася отскоро. Днес поръчах от сайт, и след 1 час ми се обадиха да ми кажат, че го нямат наличен и не се знае дали ще се внася пак.
Някой има ли информация? Виждали ли сте някъде наличен?

# 433
  • София
Доколкото знам, в магазини Метро поддържат марката.

Нямах път натам и си го купих, преди месец-два, от едно магазинче (клек-шоп) на Раковска, близо до Френската гимназия, за препарати-внос. Около 6.50лв струваше.

# 434
  • София
Благодаря ти, Screwdriver Simple Smile За МЕТРО не се бях сетила. Ако не успея, ще търся магазинчето на Раковска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт