MANGO online магазин - 7

• 90 007
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Получих си шортите Размер 38, но са ми малко големи и май ще ги пускам в размените  Crossing Arms

# 76
  • Чукарландия
Благодаря, момичета! Hug

# 77
Аз получих това детско яке и е много хубаво, ще дебна за още едно, ако пуснат. Размер 5-6г. е ок за 4-годишен висок 107см.
Имам и една блуза за 9лв. детска, но е уголемена: тази

# 78
  • Чукарландия
Чудих се, чудих се и накрая снощи поръчах якето... Няма да пристигне със сигурност до 1-ви октомври, получих смс, че пратката ми ще бъде доставена до 6-ти октомври. Ще дам отзиви. Peace

Скрит текст:
Сънче, не можах да се сдържа... Знаеш ме... Joy

# 79
За пръв път ми се случва почти цялата поръчка да ми е голяма, а уж всичко е М-ка.
Пускам ги в темата за размeни

# 80
  • Чукарландия
Олеее, ужас. Моите рокли на Манго всичките са XS, а якето го поръчах S. Нали все пак е яке... Дано не ми е много голямо. ooooh!

# 81
Момичета дайте съвет, поръчах на 12 -13 септември и на 14 поръчката беше изпратена и веднага получих СМС  за доставка на 23.09.Да, ама не - още в сряда в сайта за проследяване се появи, че пратката е върната и още се обработва, а днес без да ме е търсил някой пише, че първи опит за доставка е неуспешен.Бях на работа, но мъжът ми беше в къщи и никой не е идвал, и никой не е звъннал по телефона.Досега винаги са ми звъняли да сляза.Мoже ли да ми върнат обратно пратката, пише нова дата за доставка 28,09.
Да се обадя в някакъв офис ли, виждам че проследяването дава куриер UPS , newsm78  да сменя мястото за доставка или какво?

# 82
  • Варна
Момичета дайте съвет, поръчах на 12 -13 септември и на 14 поръчката беше изпратена и веднага получих СМС  за доставка на 23.09.Да, ама не - още в сряда в сайта за проследяване се появи, че пратката е върната и още се обработва, а днес без да ме е търсил някой пише, че първи опит за доставка е неуспешен.Бях на работа, но мъжът ми беше в къщи и никой не е идвал, и никой не е звъннал по телефона.Досега винаги са ми звъняли да сляза.Мoже ли да ми върнат обратно пратката, пише нова дата за доставка 28,09.
Да се обадя в някакъв офис ли, виждам че проследяването дава куриер UPS , newsm78  да сменя мястото за доставка или какво?

Не се притеснявай първо ще направят втори опит та дори и трети би трябвало.В събота не доставят така,че най рано ще е в понеделник.
Ти просто за всеки случай звъни в понеделник да им потърсиш сметка и да сравните адреса за доставка по тракинг номера.
Аз имах случка да ми разнасят пратката 2 дена в София при положение,че съм от Варна.Оказа се че има същия адрес и там+ недоглеждане от тяхна страна иди си чакай после поръчката.
При теб може просто да е стечение на обстоятелствата,но просто за успокоение си поговорете.

# 83
Ами аз порових в сайта им  и намерих телефон в Пловдив, и в понеделник ще звънна сутринта рано.Дано се свържа  до 8:10, че после почваме едни дълги визитации и после като нищо ще пише пак недостъпен получател.Поне ме успокоява, че градът е правилен  Laughing

ПП. Исках да си видя якето, това от 29лв.  Sad

# 84
  • Бургас
Момичета, помагайте. Пуснала съм една и съща поръчка два пъти по погрешка. С наложен платеж е. Какво да правя.

# 85
  • Бургас
Търся дългото яке с пух, в тъмно синьо или червено, номер S или M.

# 86
Здравейте,

Интересуват ме мъжките ризи и по-точно Denim ризите.  Отговарят ли си на размерите? Благодаря предварително, на отзовалите се!

# 87
момичета, търся мнение за тези боти:
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/accessories/shoes/buckle- … ;ts=1443371754355

Немога да преценя формата им отпред по снимките.

# 88
  • Чукарландия
момичета, търся мнение за тези боти:
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/accessories/shoes/buckle- … ;ts=1443371754355

Немога да преценя формата им отпред по снимките.

Заострени са според мен. Peace

# 89
Получих си днес пратката и аз, след като звънях на офиса в Пловдив и ми казаха, че системата автоматично отбелязвала, че куриера не ме е намерил.
Якето , поръчах М-ка и замалко да ми е тясно в бюста, а всичко досега като якета ми е М.
Пуловерчето  вече е коментирано, харесва ми като материя и като цветове, макар да обичам по-цветни дрехи.Поръчах S-ка и все пак е леко свободна, модела е странен ще видя дали ще го нося.Може да иде в другата група.
Ризката много си я харесах , също е S-ка , голяма ми е .Утре ще говоря с шивачката, ако не ще си я нося така.

ПП. Защо така напоследък са уголемени тези дрехи.Почти от всички марки нося М, тук дори S  е голямо.Миналата година дори тениски се наложи да продам повторно.

Общи условия

Активация на акаунт