MANGO online магазин - 7

• 89 972
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
На вас ви дублират поръчките, а моята вчера не я прие изобщо. Направих няколко опита, не става и не става. Отказах се, да не взема пък да получа няколко еднакви поръчки и аз. Явно не са били моите неща Simple Smile
Виж в ордер ,може да си ги направила.
Гледах, не съм.
Здраве да е, нищо спешно. Просто гъдел Simple Smile

# 571
Според мен дублирането се получава,защото нещо системата им не е е наред.
Аз трия от кошницата, това което не искам да поръчвам и ако стана за малко от комп. след това като седна изтритите неща от мен пак се появяват в кошницата. Това нещо при мен е от месеци наред!
При мен вчера беше същата работата

# 572
Вече няколко години дъвчем, че онлайн системата им е халтава и проблемна. Такава е, такава ще продължи да е, въпреки че предполагам се опитват да подобрят обслужването. А при тези главозамайващи намаления предполагам, че са претрупани с поръчки, което допълнително усложнява нещата. Тъй че единственото, което можем да направим за собственото си спокойствие, е да внимаваме много при поръчките. Наистина изтрити вече артикули пак се появяват - затова проверявам старателно кошницата преди да премина към стъпката за плащане. Оглеждам един по един всички размери, цветове и бройки, цените и крайната цена на поръчката отдолу. Случвало ми се е неведнъж да забие системата след натискане на последното потвърждение за плащане (плащам с карта). Изчаквам, проверявам Orders, проверявам си и картата за направен превод и ако няма - чак тогава наново поръчвам.
Досега не ми се е случвало дублиране на поръчка. Естествено, не съм застрахована, но поне минимизирам вероятността да ми се случи по моя вина.  Peace

# 573
  • София / Перник
Момичета,
обмислям първа поръчка и имамм малко глупав бъпрос - мъжките дрехи са с ЕU номерация, нали? Моят мъж носи 42 размер дънки, пак 42 ли трябва да поръчам за къси панталони от сайта?

# 574
  • Бургас
Някой има ли това кожено яке?
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jackets/leather/ … mp;p=2&page=1

Интересува ме дължината в см на S или М размер.

# 575
Според мен дублирането се получава,защото нещо системата им не е е наред.
Аз трия от кошницата, това което не искам да поръчвам и ако стана за малко от комп. след това като седна изтритите неща от мен пак се появяват в кошницата. Това нещо при мен е от месеци наред!
И аз имам такова чувство. Имам навика  внимателно да си оглеждам артикули, размер и брой, а този път как така... Даже се възмутих от себе си, докато се  newsm78

След като им писах почти веднага днес виждам че едната поръчка е отменена,значи все пак можело да правят промени.

# 576
  • Пловдив
А случвало ли ви се е да направите поръчка като гост и после да не ви върнат нищо на имейла? Нещо не ми се получи с първата поръчка, дали съм успяла, така и не мога да разбера. От куриерската фирма поне изпращат ли предварително СМС, че ще те посетят?

# 577
  • в обкръжаващия ме хаос
Здравейте, момичета, върнах на манго три артикула и днес получих имейл, с който ме информират, че ще ми възстановят парите само за единия, а другите два въобще не са ги включили,не ги споменават. Писах им, но ме интересува, ако някой е имал подобен проблем, моля да сподели как са се развили нещата, че не бяха малко пари. Благодаря предварително.

# 578
След като им писах почти веднага днес виждам че едната поръчка е отменена,значи все пак можело да правят промени.
Aз им писах два пъти да коригират и нищо..

addicted2U, и аз така предположих, а и сигурно са претрупани с работа.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 11:32 от Лъкито

# 579
Когато отменях дублирана поръчка по телефона ми казаха, че колкото по-бързо им се обадя, толкова е по-голяма вероятността да могат да отменят поръчката. Отменяли докато поръчката не е изпратена към склада им - в моя случай я отмениха. А имейлите няма как да ги прочетат веднага-предполагам получават хиляди.

# 580
Когато отменях дублирана поръчка по телефона ми казаха, че колкото по-бързо им се обадя, толкова е по-голяма вероятността да могат да отменят поръчката. Отменяли докато поръчката не е изпратена към склада им - в моя случай я отмениха. А имейлите няма как да ги прочетат веднага-предполагам получават хиляди.
И аз бях мнителна,но явно съм имала късмет

# 581
  • Sydney
Някой има ли това кожено яке?
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/clothing/jackets/leather/ … mp;p=2&page=1

Интересува ме дължината в см на S или М размер.
S - 50 см дълго, ръкав - 60 см  Peace

# 582
Някой има ли тази рокля http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/side-panel-crepe-dress/?i … ;ts=1453120383590
тази  http://www.mangooutlet.com/ficha.faces?state=outlet_068_IN за размерите за Л.

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 14:47 от Анонимен

# 583
  • Чукарландия

Не са активни линковете. Peace

# 584

втората рокля не мога да сложа линка за една дълга шарена ,става въпрос,ако някой я получи

Последна редакция: пн, 18 яну 2016, 14:54 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт