MANGO online магазин - 7

• 89 982
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
На мен ми бяха върнали отговор, че системата им генерира автоматично поръчките и няма възможност за корекции, смяна на размер, цвят, анулиране и т.н. Казаха ми, че трябва да си получа пратката и което искам да върна. Такава била процедурата  ooooh!

# 556
На мен ми бяха върнали отговор, че системата им генерира автоматично поръчките и няма възможност за корекции, смяна на размер, цвят, анулиране и т.н. Казаха ми, че трябва да си получа пратката и което искам да върна. Такава била процедурата  ooooh!
Ужас и аз им писах веднага,но доколкото разбирам няма да има ефект.Благодаря за бързите отговори все пак.

# 557
  • Варна
Може да откажете да я получите.Аз веднъж така направих с една пратка на Ензо

# 558
Дали имам право на това ?Някой ако знае или е пробвал да каже?!

# 559
  • на земята
Дали имам право на това ?Някой ако знае или е пробвал да каже?!
Да може,като ти се обади куиера я отказваш ,просто не я взимаш Peace
Малко некоректно ,но и на мен ми се случи веднъж бях объркала размера,писах им 100 пъти ,обаждах се  ooooh!

# 560
  • Бургас
Да, пробвано е. Ако е с наложен платеж плащаш и приемаш само едната, другите отказваш.  Peace

# 561
Да, пробвано е. Ако е с наложен платеж плащаш и приемаш само едната, другите отказваш.  Peace
А супер благодаря ви много момичета

# 562
Ooo, значи не съм само аз! Laughing
Поръчала съм и аз една блуза два пъти. Писах им веднага, ама глас в пустиня. Като пристигне в другата тема ще я предложа http://shop.mango.com/ME/p0/women/floral-print-flowy-blouse/?id= … ;ts=1423816615647, размер Л.

# 563
Ooo, значи не съм само аз! Laughing
Поръчала съм и аз една блуза два пъти. Писах им веднага, ама глас в пустиня. Като пристигне в другата тема ще я предложа http://shop.mango.com/ME/p0/women/floral-print-flowy-blouse/?id= … ;ts=1423816615647, размер Л.
Хаха ами аз доста пъти съм поръчвала ама сега незнам какво стана,ще взема само едната,другата отказвам.

# 564
Хаха ами аз доста пъти съм поръчвала ама сега незнам какво стана,....
И аз така. Все съм се чудила как се случва  newsm78, но вече не ми е чудно Laughing Hug

# 565
  • София-Лагера
Аз чакам 3 поръчки от коитo две са дублирани.
Ще платя само едната.
За първи път ми се случва. ooooh!

Последна редакция: нд, 17 яну 2016, 10:57 от Desi_2

# 566
Според мен дублирането се получава,защото нещо системата им не е е наред.
Аз трия от кошницата, това което не искам да поръчвам и ако стана за малко от комп. след това като седна изтритите неща от мен пак се появяват в кошницата. Това нещо при мен е от месеци наред!

# 567
Според мен дублирането се получава,защото нещо системата им не е е наред.
Аз трия от кошницата, това което не искам да поръчвам и ако стана за малко от комп. след това като седна изтритите неща от мен пак се появяват в кошницата. Това нещо при мен е от месеци наред!
И аз имам такова чувство. Имам навика  внимателно да си оглеждам артикули, размер и брой, а този път как така... Даже се възмутих от себе си, докато се  newsm78

# 568
На вас ви дублират поръчките, а моята вчера не я прие изобщо. Направих няколко опита, не става и не става. Отказах се, да не взема пък да получа няколко еднакви поръчки и аз. Явно не са били моите неща Simple Smile

# 569
  • София-Лагера
На вас ви дублират поръчките, а моята вчера не я прие изобщо. Направих няколко опита, не става и не става. Отказах се, да не взема пък да получа няколко еднакви поръчки и аз. Явно не са били моите неща Simple Smile
Виж в ордер ,може да си ги направила.

Общи условия

Активация на акаунт